Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Big boss píše:
Jednoho miliardáře a podnikatele uz ve vládě máme a dopadlo to všelijak… každý si názor udělá. Dalšího podnikatele na post prezidenta si moc neumím představit. Nevím jak moc Janeček rozumí politice.
Umím si tam představit Kalouska, protože mě ten chlap prostě baví. A ač jsem žena, nemyslím si, že by ženská byla dobrá prezidentka, buď to ublíží jí samotné nebo státu. My ženy si bereme věci víc osobně a celkově máme jiné myšlení.
Kalousek by byl podle mého takový Zeman v jiném stylu. Pochybuju, že by si odpustil ty svoje průpovídky a dokazal by být takový ten jednotící maják, co nenahravá žádné politické straně.
Pokud vím tak Němcová nemá VŠ, pro mě osobně jako voliče by to překážka nebyla. Otázka co na to jiní, prezidentka se střední zemědělkou…
Kalouska? To je taky vtip dne. Jednoho odpočítáváte čas, ať odejde a stejného tam dosadíme?
U Zemana vadí, že mluví lidově a nebere si servírky. Kalousek dělá to samé. V tolika letech ho nikdo nepřenaučí, aby mluvil diplomaticky. Má sice svůj názor. Ale prezentuje ho lidově. Takže se zas bude nadávat, že prezident je neandrtálec.
To bude zas prd~l. Janečka fakt ne, jediný co, tak má prachy a to je tak vše. ![]()
Tak a teď ten průůůůseee… jestli nastane:
BABIŠ x JANEČEK
tak to budu v loji, páč oboje je strasny
Janečka jsem zažila několikrát osobně a je to fakt sebestředný magor bez sebereflexe
@lamicina píše:
Janeček se podle mě sveze na antivax vlně. V ezo kruzích je hodně oblíbený a pak využije nechuť k profesionálním politikům. Podle mě projde do druhého kola s Bábou a to bude teprve dilema. Vlastně tam žádného silného kandidáta krom Babiše nevidím. A to je děs.
Tipuji na vítěze Babiše.
@Dalmatinek90 píše:
Myslím, že Janeček svými kontroverzními názory a alternativním smýšlením neosloví dostatečné množství voličů. Osobně proti němu nic nemám, ale jako prezidenta bych ho nechtěla.
Janeček určitě za mě ne, nemá žádné politické zkušenosti.
@Jahru píše:
Nejsem si jistá, že po prezidentovi se stařeckou a alkoholovou demencí potřebujeme dalšího s Aspergerovým syndromemI když, mohli bychom si udělat sérii psychiatrických diagnóz na hradě
@MartinaIrena píše:
Tipuji na vítěze Babiše.
To já bohužel taky.
Janeček mi připadá jak narcis, ano má peníze, ale to je asi všechno. Myslím, že nevyhraje. Já osobně jsem proti přímé volbě, vždycky bude někdo nespokojen, zbytečně drahé.
@Eliška píše:
Jsem zděšena To je tak všechno, co bych k tomu řekla.
A co tě nejvíc vyděsilo?