Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
30.6.21 15:35
@Pears206 píše:
Už jste slyšeli nebo četli, že jeden poslanec se vyjádřil, že JM je největší covidové doupě a pomoc v dlouhodobějším horizontu bude potřeba organizovat a určit pravidla? Zdroj Novinky, idnes a další servery. Že je špatně, že lidem, kteří tam přijíždějí, nikdo nekontroluje očkování a nepožaduje testování a to je rizikové. Jezdí tam i lidi ze zahraničí.Vím, že postiženým a jejich rodinám je to úplně fuk, ale další téma do případné diskuze s tím související.

Pana poslance bych něčím majzla po hlavě ;) Bylo tam vedro k padnutí, lidi byli rádi, že jsou rádi a ještě řešit nějaká opatření, na to opravdu nebyla kapacita. Navíc podle mapy C+ je to naprostá kravina.

• Citovat
  • Upravit
1459
30.6.21 15:35

Kamarád tam teď jezdí jako řidič busu místo vlaku a říkal, že je to jak po válce, že si to neuměl představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.6.21 15:39
@AvajBr píše:
necetla, ale taky me to napadlo. :nevim:

Tak normální člověk, tam bez testu nejede. Ale není nadto, ještě tu situaci teď drobet zkomplikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
30.6.21 15:40
@Pears206 píše:
Už jste slyšeli nebo četli, že jeden poslanec se vyjádřil, že JM je největší covidové doupě a pomoc v dlouhodobějším horizontu bude potřeba organizovat a určit pravidla? Zdroj Novinky, idnes a další servery. Že je špatně, že lidem, kteří tam přijíždějí, nikdo nekontroluje očkování a nepožaduje testování a to je rizikové. Jezdí tam i lidi ze zahraničí.Vím, že postiženým a jejich rodinám je to úplně fuk, ale další téma do případné diskuze s tím související.

Nechceš ji založit?
Já se na to chystám, ale dostávám se sem strašně nárazově- teď třeba píšu z kolony - a spíš večer.
Ale pečlivě formulovat zadání, zas bych nerada, aby se to tam rubalo od první stránky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.6.21 15:43
@LennyL1 píše:
Kamarád tam teď jezdí jako řidič busu místo vlaku a říkal, že je to jak po válce, že si to neuměl představit.

Myslím, že kdo to neviděl, představit si to neumi. Některým by to prospělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
30.6.21 15:44
@LaPaloma píše:
Ve zprávách přes den říkali, že se množí nevole vůči lidem, kteří na sebe dělají soukromé sbírky. Chlap z charity říkal, že to bude těžký a že už to je těžký.
Vlastně nechápu, proč někdo přispívá jednotlivcům, když je organizovaná pomoc státem a většími sbírkami přes charity. Oni je obejdou a každému něco dají.

To bych zas neresila..je volba kazdeho, jestli chce svuj pribeh medializovat, usporadat sbirku a vec kazdeho, kdo komu prispeje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.6.21 15:47
@Altavista píše:
Pana poslance bych něčím majzla po hlavě ;) Bylo tam vedro k padnutí, lidi byli rádi, že jsou rádi a ještě řešit nějaká opatření, na to opravdu nebyla kapacita. Navíc podle mapy C+ je to naprostá kravina.

Přesně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
30.6.21 15:51
@Pears206 píše:

Taky jsem pred chvili cetla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
30.6.21 15:53
@Popeladym píše:
Tak normální člověk, tam bez testu nejede. Ale není nadto, ještě tu situaci teď drobet zkomplikovat.

Obavam se, ze testy resilo naproste minimum lidi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.6.21 15:56
@Moise píše:
To bych zas neresila..je volba kazdeho, jestli chce svuj pribeh medializovat, usporadat sbirku a vec kazdeho, kdo komu prispeje :nevim:

U charity nikdy nevím, kam to půjde. Se známými jsme se sami rovnou rozhodli že podpoříme konkrétní lidi konkrétními věcmi, či financemi.

• Citovat
  • Upravit
14723
30.6.21 15:59
@Moise píše:
To bych zas neresila..je volba kazdeho, jestli chce svuj pribeh medializovat, usporadat sbirku a vec kazdeho, kdo komu prispeje :nevim:

Tak mně to je celkem egal. Já bych nežebrala v soukromé sbírce, styděla bych se.
On to ale neříkal proto, že by tu nevoli cítil někde z druhého konce republiky. On si trošku povzdechnul a bylo z toho jasné, že ten problém je právě mezi samotnými postiženými. Proto řekl že to je těžký a bude to těžký.
Sami postižení to vnímají tak, že někteří z nich z toho chtějí vytřískat více. Přitom v tomto případě to vypadá nadějně, že dostanou všichni významně více než kdy jindy předtím. Zatím jde o menší částky, až budou rozdávat větší částky, to bude mela. Bude tou dobou ještě platit „DRŽTE SE“?

A to je teprve začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.6.21 16:00
@Altavista píše:

Já jsem něco podobného čekala. Zas se někdo potřebuje zviditelnit od stolu. No, a teď už to pojede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.6.21 16:04
@Pears206 píše:
Článek jsem četla a přijde mi, že možné to je. I když jsou hlavně venku. Uvidíme, za měsíc budeme vědět.
Postiženým je to jasně že fuk, méně fuk to bude těm, kdo plánoval dovolené a vyjde mu postitivní test.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.6.21 16:04
@Popeladym píše:
Já jsem něco podobného čekala. Zas se někdo potřebuje zviditelnit od stolu. No, a teď už to pojede…

Já vím třeba o několika poslancích, kteří pomáhali, zařizovali a posílali peníze (třeba i skrze svůj tým) a nepoužili to jako PR, nikde nejsou fotky ani to nikde není zmíněno. To jsem ocenila.

• Citovat
  • Upravit
26747
30.6.21 16:05
@Moise píše:
Obavam se, ze testy resilo naproste minimum lidi :nevim:

A jinam se to řeší jo? Do Zoo, restaurace, neposlední řadě obchody, já sama si píšu max čestný prohlášení, že jsem si udělala samotest. Jo když byl čas, tak jsem šla dvakrát na ten Antigen, ale o spolehlivosti víme své že… Úplně zbytečný téma tohle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný