Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Altavista
30.6.21 17:47
@LaPaloma píše:
Já tu zprávu od Alenky zaznamenala - tu, že se nebude dotace pojištěným krátit. Ale říkala to ta druhá tlustá, blondýna.
A teď jsem navíc zjistila, že je tam nepojištěných domů 70%. Mám ty lidi za hlupáky.
My platíme za barák, který jde prodat za 15 mega 7.000 ročně. Ať mi nikdo neříká, že chudinkové z vinařské oblasti neměli 7.000 nebo podobnou sumu.
Podle mně je vládní politika špatná a nijak to nesouvisí s mírou utrpení postižených. Rozdíl mezi pojištěnými a nepojištěnými musí být jasně zřetelný a ne že všem stejně a pojištěným krátit.
To bych neunesla, kdybych jako pojištěná tam přišla o barák.
Mluvit a jednat o tom se musí nyní, ne až někdy až bude zapomenuto. To už bude pozdě.
Po dnešním zjištění, že je nepojištěných 70% si dvojnásobně myslím, že postižení v této oblasti musí vydržet i takové řeči, jaké vedu teď zrovna já. Povedou je i vyšší místa.

Budiž, jdi se tam podívat, projít a pak tohle napiš znova.

• Citovat
  • Upravit
14723
30.6.21 17:48
@Moise píše:
Myslim to jednani, zpusob jakym lidem tohle oznamuji. Schillerka neco vypusti, vubec tomu nerozumi, pak dostane od poradcu kartac :mrgreen:, tak to poupravi a dalsi den je to jinak. Misto toho, aby zpracovali uceleny promysleny postup a odprezentovali ho verejnosti :pocitac: :pocitac:

Však to říkám od začátku - žádná koncepce ani koordinovaný postup. Nakonec postup takový, že pojišťovny z toho nespí. V této chvíli mají pojišťovny štěstí, je tam pojištěných 30%, takže ušetří.
Ale proč cpát lidem do hlavy, že se to bude vždy řešit takhle a nemusí mít zodpovědnost ani za střechu nad hlavou? Zná někdo takový druhý Blbákov? Zjevně mají někde pořád dobrej socík, kde ani babička nemůže do důchoďáku. Však nemusí, může k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
30.6.21 17:48
@Moise píše:
Myslim to jednani, zpusob jakym lidem tohle oznamuji. Schillerka neco vypusti, vubec tomu nerozumi, pak dostane od poradcu kartac :mrgreen:, tak to poupravi a dalsi den je to jinak. Misto toho, aby zpracovali uceleny promysleny postup a odprezentovali ho verejnosti :pocitac: :pocitac:

no oni tam asi naštěstí nemají ani možnost ani čas sledovat televizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
30.6.21 17:49
@Lenka_Hal píše:
Takhle to jelo celou dobu s Covidem, co se divis. :zed:

Jj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.6.21 17:50
@Altavista píše:
Budiž, jdi se tam podívat, projít a pak tohle napiš znova.

Nic to nemění na tom, že musí být rozdíl v odškodnění pojištěných a nepojištěných. Je to v zájmu těch lidí, co tam žijou. Já netratím, já škodu nemám. Ale tohle je morální škoda a až otrne všem okolo, tak si nebudou moct přijít na jméno, že dostali všichni stejně, za ruiny stejně jako za nové vily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
30.6.21 17:50
@LaPaloma píše:
Však to říkám od začátku - žádná koncepce ani koordinovaný postup. Nakonec postup takový, že pojišťovny z toho nespí. V této chvíli mají pojišťovny štěstí, je tam pojištěných 30%, takže ušetří.
Ale proč cpát lidem do hlavy, že se to bude vždy řešit takhle a nemusí mít zodpovědnost ani za střechu nad hlavou? Zná někdo takový druhý Blbákov? Zjevně mají někde pořád dobrej socík, kde ani babička nemůže do důchoďáku. Však nemusí, může k dětem.

už opravdu přestaň, je to trapné, jak jsi přezíravá, nad věcí a důležitá,
a v podstatě nám to nemusíš pořád psát, piš to pojišťovnám, vládě nebo městu Hodonín, ale my tady s tím beztak nic neuděláme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
30.6.21 17:51
@LaPaloma píše:
Nic to nemění na tom, že musí být rozdíl v odškodnění pojištěných a nepojištěných. Je to v zájmu těch lidí, co tam žijou. Já netratím, já škodu nemám. Ale tohle je morální škoda a až otrne všem okolo, tak si nebudou moct přijít na jméno, že dostali všichni stejně, za ruiny stejně jako za nové vily.

a ty jdi kdo? prezident nebo jenom bůh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
30.6.21 17:51
@LaPaloma píše:
Nic to nemění na tom, že musí být rozdíl v odškodnění pojištěných a nepojištěných. Je to v zájmu těch lidí, co tam žijou. Já netratím, já škodu nemám. Ale tohle je morální škoda a až otrne všem okolo, tak si nebudou moct přijít na jméno, že dostali všichni stejně, za ruiny stejně jako za nové vily.

Děláš jak kdybys to dávala ze svyho. :zed:
Víš o tom, že tato diskuze vznikla na pomoc a podporu postiženým?

Příspěvek upraven 30.06.21 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
30.6.21 17:52
@Altavista píše:
Budiž, jdi se tam podívat, projít a pak tohle napiš znova.

Vzdyt ma pravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
30.6.21 17:54
@LaPaloma píše:
@fera21 Ale božínku. Tvoje babička dělala koupelnu, ne celý barák. Velký rozdíl, to mi věř. V délce provedení, výši financí a vložené energie.
To nemůžeš srovnávat.

Na ty zbylý otázky předpokládám neodpovíš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
30.6.21 17:55
@stinga píše:
no oni tam asi naštěstí nemají ani možnost ani čas sledovat televizi

Nastesti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.6.21 17:55
@aiwwa píše:
Děláš jak kdybys to dávala že svyho. :zed:
Víš o tom, že takhle diskuze vznikla na pomoc a podporu postiženým?

Dáme to všichni ze svého. A dejte si otázku - chcete, aby se tímto způsobem řešily další živelné pohromy?
A hlavně - myslíte si, že podruhé by byla taková solidarita?

Vyčerpá se to na jednom - stejně jako při na první vlně covidu. Nic netrvá věčně.
Další ostrouhají - máte dojem, že to je dobře? Že budou spokojeni s " Vydržte, držte se".
A také bude po volbách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
30.6.21 17:56
@Moise píše:
Nastesti :zed:

kdyby slyšeli tyhle kecy, tak ano - naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.6.21 17:57
@jkra píše:
Asi tak.to posílání do duchodaku je strašné.

Po povodních se to tak často řešilo, nebo si fakt myslíte, že ne? Už to tu psala myslím Větvička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116193
30.6.21 17:57
@LaPaloma píše:
Dáme to všichni ze svého. A dejte si otázku - chcete, aby se tímto způsobem řešily další živelné pohromy?
A hlavně - myslíte si, že podruhé by byla taková solidarita?Vyčerpá se to na jednom - stejně jako při na první vlně covidu. Nic netrvá věčně.
Další ostrouhají - máte dojem, že to je dobře? Že budou spokojeni s " Vydržte, držte se".
A také bude po volbách.

Věděla jsem že vyrukujes s otrepanou frází, že to platíme z daní. Hele, kolik jsi poslala na Moravu? A zažila jsi na vlastní kůži nejakou živelnou pohromu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný