Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
30.6.21 21:01
@LaPaloma píše:
Takže asi dobře víš, že k tomu sklony nemám, že?K té 17-ti leté - já tě na jiných vláknech nečtu, o žádné 17 nic nevím. Píšu čistě o Koronavirus - máte strach? Tam jsme měli celkem dost rozepří. A asi dobře víš proč.

Vim. Protože jsem chtela chranit sebe a ne tebe. V tomto duchu se to neslo. A stokrat jsem ti vysvetlovala, ze výstup je stejny, a tobě to presto strašně vadilo. To moje nepresvedceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
30.6.21 21:03
@Oli.Lyon píše:
Ale stran kovidu pela úplně jinak. Protože kovid se ji dotyka a boji se. To same lucenka, to same borrealis… A tady smahem poslou babku do důchodaku, pac tornádo. Kdyby kovid, to by byla jiná. A tesim se na vysvetleni, jak nemam pravdu :mrgreen:

já že posílám nějakou babku do důchodáku?? cože?? o žádný babce ani důchodáku jsem nepsala, nikde nepsala

neber si mě do huby lhářko jedna ulhaná

:cert: :cert:

že vy popírači máte takovou potřebu lhát, hnus

neskutečný

:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
30.6.21 21:04
@Oli.Lyon píše:
Vim. Protože jsem chtela chranit sebe a ne tebe. V tomto duchu se to neslo. A stokrat jsem ti vysvetlovala, ze výstup je stejny, a tobě to presto strašně vadilo. To moje nepresvedceni.

Jak si neco takoveho muzes vubec dovolit. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
30.6.21 21:05

@Oli.Lyon @Borrealis @LaPaloma Jděte si to vyřídit do korony prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 21:06
@LaPaloma píše:
Ale to se pleteš. Ostatní tady říkají, že si babka postaví barák, že na to má energii. Já o tom pouze pochybuji a reálně to vidím tak, že buď jí obec zajistí byt nebo vezme místo v pečovateláku nebo půjde ke svým dětem.
Je mi jedno, co s ní bude. Není to o jedné stařence. To jenom, že se tu nad ní roztejkali, ale je ona sama ve stejné situaci? Stejně pomoženo musí být všem, ne jedné, protože ji zmedializovali.
Taky bys neměla vykládat, že se nějak extra bojím covidu, nakonec si to můžou přečíst na správném vlákně. Já se nechala očkovat, abych neměla potíže s cestováním - viz třeba dnes Slovensko - a taky potíže s nemocí - protože nechci výpadky příjmů. To je dost racionální přístup k věci, jak předejít problémům. Mám ve zvyku jim předcházet a nečekat na milost jiných.
Proti dotacím nic nemám, pokud je dostanou všichni, nepokrátí je pojištěným a do budoucna se bude věc opakovat při jiných problémech. Nesouhlasím s takovým řešením jenom v tomto případě, protože to považuji za kampaň před volbami. Politici se předhání, aby řekli, jak pochází z toho kraje.
Rozhodně nemám ambice řešit jednu starou babku a už vůbec ne v souvislosti covid versus pro mně anonymní babča. Mohla se očkovat a covida si vyřešit. Její volba stejně jako nepojistit barák.

Babka? Jo, babka si postaví… Strašný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
30.6.21 21:07
@smajlik345 píše:
Až je najdeš dej prosímtě odkaz :kytka:

Hledala jsem… a pardon za mystifikaci, spojily se mi asi dva příběhy do jednoho 8o
Jsou to tihle manželé - https://www.idnes.cz/…ci_misl/foto Dítě už mají.
Ale číslo účtu přímo na ně jsem nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.6.21 21:07
@Borrealis píše:
já že posílám nějakou babku do důchodáku?? cože?? o žádný babce ani důchodáku jsem nepsala, nikde nepsala

neber si mě do huby lhářko jedna ulhaná

:cert: :cert:

že vy popírači máte takovou potřebu lhát, hnus

neskutečný

:poblion:

Uklidni se :zed: myslela jsem to, ze vam vadi, ze mají něco dostat nepojisteni. A ze volby. To mate společne. A s covidem tomtéž. Tak prosím te buď lépe měř nebo neřež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.6.21 21:08
@bertoldina píše:
@Oli.Lyon @Borrealis @LaPaloma Jděte si to vyřídit do korony prosím…

Sorry Berti, uznávám, že to sem nepatří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
30.6.21 21:10
@Oli.Lyon píše:
Uklidni se :zed: myslela jsem to, ze vam vadi, ze mají něco dostat nepojisteni. A ze volby. To mate společne. A s covidem tomtéž. Tak prosím te buď lépe měř nebo neřež.

prosím tě, když už, čti alespoň pořádně. Nejde o to, že dostanou dotaci i nepojištění. Jde o to, že pojištění dostanou méně a jsou vlastně znevýhodněni, i když byli zodpovědní a platili si celé roky pojistku. :nevim:
Takže vláda vysílá lidem signál, že se pojišťovat vlastně vůbec nemusí, v případě přírodní katastrofy se komplet postará :nevim: Ale jo, proč by ne… ovšem kdyby na to měla, že :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 30.06.21 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
30.6.21 21:10
@Kelsey píše:
Ta jedna chudinka měla polámané nohy. Jiná poraněné oko. Další zabil smrk, který letěl od souseda. Ale toho vysokého smrku jsme se báli. Náš malý vždycky říkal, když začalo foukat, že to spadne. A měl pravdu. Ty ošklivé chlévy souseda jsou minulostí. Začal je dobrovolně bourat. Statik nenaléhal, ale doporučil. Teď tady bude světla.

Osamělé smrky v zástavbě mě taky děsí.

Jsem ráda, že se to hýbe kupředu, bude líp a líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
30.6.21 21:13

@LaPaloma přestaň laskavě používat slovo babka, nikdo ti nedala právo, takhle nazývat starší paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.6.21 21:18
@Moise píše:
prosím tě, když už, čti alespoň pořádně. Nejde o to, že dostanou dotaci i nepojištění. Jde o to, že pojištění dostanou méně a jsou vlastně znevýhodněni, i když byli zodpovědní a platili si celé roky pojistku. :nevim:
Takže vláda vysílá lidem signál, že se pojišťovat vlastně vůbec nemusí, v případě přírodní katastrofy se komplet postará :nevim: Ale jo, proč by ne… ovšem kdyby na to měla, že :nevim: :nevim:Příspěvek upraven 30.06.21 v 21:11

Ale jo. Tohle je debiln. i, špatný… Ale myslim, ze nemusim postopadesaty vysvětlovat, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.21 21:20

Je opravdu nutné, aby se dospělá osoba vyjadřovala o babičkách, o starší generaci, že jsou „babky“?
Chtělo by to trochu úcty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.6.21 21:30

Btw., právě teď na ct1 koncert pro Moravu, na obrazovce qr kod pro poslani primo z internetového bankovnictví. Funguje to, vyzkouseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
30.6.21 21:33
@Moise píše:
Hledala jsem… a pardon za mystifikaci, spojily se mi asi dva příběhy do jednoho 8o
Jsou to tihle manželé - https://www.idnes.cz/…ci_misl/foto Dítě už mají.
Ale číslo účtu přímo na ně jsem nenašla.

děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný