Katastrofa na Moravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56111
30.6.21 19:12
@Moise píše:
Ja jsem nikde nenapsala, ze by k nim nemela proudit pomoc. Samozrejme, ze mela. Prijde ti v pohode, jak je prezentovana? Mne ne. Ale uz se tady nicemu nedivim :roll:

Tak znovu.jak bys to celé udělala. ted, narychlo, protože tu máš xy neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 19:13

Nemám ráda současnou vládu, ale že se jim to sešlo… Takové ojedinělé katastrofy.uz nám chybí jen probuzený Říp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116091
30.6.21 19:15
@Kelsey píše:
To už máme taky. Teď se čeká na střešní okna. Nebudou ty, které jsme chtěli (dvojokno). Čekalo by se 3-6 měs., protože nejsou na to rámy nikde, tak to né. Čekat se nebude. Budou dvě do každého pokoje, jak jsme chtěli, ale dají je ob trám. Hlavní je, že budou okna. Ještě vyřešit ten zbytek oken.
A pokládat snad budou v pondělí tašku. Už je dovezená, ale prý to dřív nestíhají.

To je super. :hug: a jak to je s mytím, teče vam voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 19:15

A stálo by teď za to plošné zavedení základních pojistek, něco jako povinné ručení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116091
30.6.21 19:16
@jkra píše:
Nemám ráda současnou vládu, ale že se jim to sešlo… Takové ojedinělé katastrofy.uz nám chybí jen probuzený Říp.

Tak to už by snad vyjeli blaničtí rytíři. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 19:17
@aiwwa píše:
Tak to už by snad vyjeli blaničtí rytíři. 8)

No, to teda. Dost jim to trvá:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 19:19

Pamatuji si, jak kluk ve 3 letech řešil tornádo, tsunami a sopku. a já mu říkala kocourku neboj, to se tady u nás nikdy, ale nikdy nestane. Včera si na to nějak vzpomínal a říkal hele mami, tak snad nebude tsunami z Vltavy za pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.21 19:24

Chvilku vám ukážu, jak nám to tady udělalo tornádo krásné. Trošku to profouklo. Týden před tímhle v pátek se dělala nová fasáda a teď v pondělí měla být pergola, obklad. Sádroš začal plesnivět. To musím zítra udělat další fotky pro pojišťovnu.
Můj muž vždycky chtěl bungalov. Můžeme být rádi, že jsme nalepení na souseda. Od něj nám sice spadnul štít, ale i nás soused ochránil, aby nám taky neuletělo celé patro pryč, jak mají samostatné domy. Sice patro neuletělo, ale stejně je vše na výměnu. Kromě té koupelny a wc. Zjistili jsme, že i interiérové dveře jsou v háji. Ten tlak zarval střešní okna. Že to ani otevřít na demontáž nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.6.21 19:28
@aiwwa píše:
To je super. :hug: a jak to je s mytím, teče vam voda?

Voda teče. Ale je studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56111
30.6.21 19:33

Tyjo, strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116091
30.6.21 19:33

@Kelsey to je děsné, to sklo všude. 8o ještě že jste nebyli doma. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
30.6.21 19:35

@Kelsey Ale ty husy jsou boží :lol:
Ne fakt vám to nezávidím, přitom tohle je ještě ten lepší stav, co jsem někde viděla, je to nepopsatelné. Držím palce, ať je to co nejrychleji opravené.

• Citovat
  • Upravit
74217
30.6.21 19:40
@Altavista píše:
@Kelsey Ale ty husy jsou boží :lol:
Ne fakt vám to nezávidím, přitom tohle je ještě ten lepší stav, co jsem někde viděla, je to nepopsatelné. Držím palce, ať je to co nejrychleji opravené.

Ta jedna chudinka měla polámané nohy. Jiná poraněné oko. Další zabil smrk, který letěl od souseda. Ale toho vysokého smrku jsme se báli. Náš malý vždycky říkal, když začalo foukat, že to spadne. A měl pravdu. Ty ošklivé chlévy souseda jsou minulostí. Začal je dobrovolně bourat. Statik nenaléhal, ale doporučil. Teď tady bude světla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
30.6.21 19:43
@jkra píše:
Tak znovu.jak bys to celé udělala. ted, narychlo, protože tu máš xy neštěstí.

Tak zatim pomoc proudi a proti tomu nemam jedineho slova.
Je super videt tady, ze se na domech odvedl kus prace.
Nesouhlasim jedine s tim, co se tu predvadi s dotacemi, ale to uz bych asi nerozvadela :mrgreen: Pac je to marne :)
Jinak prispivame, jeden clen rodiny tam prave pracuje, manzel se tam chysta na. vikend. Rozhodne nejsme lhostejni.
Vcera jsem cetla, ze spousta deti nebude mit kam se v zari vratit do skoly. V Hruskach predavali dnes vysvedceni deckam na hristi. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
30.6.21 19:46
@Kelsey píše:
To už máme taky. Teď se čeká na střešní okna. Nebudou ty, které jsme chtěli (dvojokno). Čekalo by se 3-6 měs., protože nejsou na to rámy nikde, tak to né. Čekat se nebude. Budou dvě do každého pokoje, jak jsme chtěli, ale dají je ob trám. Hlavní je, že budou okna. Ještě vyřešit ten zbytek oken.
A pokládat snad budou v pondělí tašku. Už je dovezená, ale prý to dřív nestíhají.

paráda, mám radost :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný