Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
30.1.13 22:06

Tady docela slušně pendluju po bytě - k manžovi na film, do pokojíku neb se mi tam ve spánku kašlem dáví dítě - chudák, nevim jak mu pomoc, asi zas budem blinkonit a cestou do obýváku to beru kolem pc - no už mám takhle čtvrté kolečko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 22:16

@marculi
Ta bezmoc je šélená :-(( malej taky jak mu bylo zle tak jsem mu musela v pelechu držet hlavu v kýblu a jak zvracel tak se i třásl - nejhorší pocit v životě. Jak mu nemůžu pomoct :,( :,( :,( :,(

@banánice
neee to říkáš dneska :lol: já poslední dobou ujíždím na kávě… dneska jsem teda měla jen jedu ale asi půjdu na druhou - prostě mám na ní chuť :lol: klidně usnu i s hrnkem v ruce, to mi problém nedělá :-D na mě to nem žádnej účinek :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 22:25

@petula.bir ju, to já taky - dopiju kávu a usnu. My se doma rozmazlujem, pořídili jsme si presovač že umele čerstvý kafe, děláme si silný, do toho hezky kapku tatřičky(sem se furt divila z čeho přibírám :roll: ) no a teď jsme v polovině restaurací nespokojený. ale tada ráno začínám v kanceláři poctivym turkem do velkýho hrnku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 22:27

Jsem teď jukla na prní stránku - se mi líbí jak vždy začne někde nějaká diskuze, všichni se tam nadšeně slítnou jak vosy na med a od druhýho dne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 22:33

@marculi
jjj s tou první stránkou (max. den) a pak konec :-D Já mám na to štěstí :-D ale tady to snad bude v pohodě a normálně podrbeme u nějaké té tekutiny :lol:
jo taaaak :-D já piju rozpustný, 2cukry a mlíko :-D a když se chci rozmazlit tak si naleju do hrnku jen mléko a to si ohřeju a přidám kafe s cukrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 22:46

No já chodila na miminko, ale to je sedm let, když jsme pak byly uzavřená skupina, udělali se nějaký srazíky a tim jak se lidi víc poznaly začly do sebe rejpošit a jak jsme šly pak po mateřský do práce, tak málo času no nějak to upadlo a i miminko přestalo fachat. te´d jsem lovila nějaký info o Iscare a tak mě to hodilo sem, ale po pročtení pár disuzí mám pocit že když nemám vztahový problémy, ještě jsem nezačala stimulovat na ivf popř. zrovna netestím, nerodím a moje dítě už dávno nenosí plínky, tak že se do žádný aktuální nevejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 22:51

Jsem včera zjistila že dávaj sex ve městě - tak mám dnes problém - sex nebo Castle na zabití… cvakám ovladačem jak divá - teď už můžu, manža to zalomil do peřin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 23:41

@marculi
u mě to vyhrál sex ve městě :-D koukám i na kůstku :-)))
Mě se to poslední dobou taky zdá nějaké horší. Ve všech diskusích se holky obviňujou, útočí na sebe atd. :-((( a to mě pak nebaví ani číst natož psát :-(
Já chodila na těhotenstvi. com pak se to bloklo a já nějak měla neustále potřebu ventilovat své problémy, starosti atd. :-D
S holkama jsem se poznala na snažilkách - bylo nás asi 10. z celé ČR i ze zahraničí. Bylo i plno srazíků a pořád bylo o čem drbat :-D nikdo nikdy proti nikomu neřekl křivého slova ale jak jsou děti je méně času :-(( ale sem tam si i napíšeme ale nesedíme u toho hodiny jako dříve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 23:55

@petula.bir já nakonec měla taky ten sex ve městě. ted jdu chrupat. no právě na mateřský se to klábosilo, teď když se domu nahrneme po čtvrtý, dáme s manžou kafí, uchystat véču, věnovat čas malýmu - šup a je večer. Teď že mám ten paragraf, tak tu čumákuju i v noci - páč se ráno vyspím, počítám žě mě dítě tak do sedmi dovolí být v pelíšku. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
31.1.13 19:05

Tak ženy náš malý je tak unavený že už spinká no jsem zvědavá kdy ho hládek probere
pejsani vyvenčení nažraní a leží vedle mě na gauči a taky chrní. Manže je stále v práci. Dobrá kávička tu voní, ale stejně asi zalehnu dneska jako všichni u nás doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.1.13 19:08

@banánice -cauky, ty mas taky jedenactimesicniho prcka jako ja, vid? A chrupe ti celou noc??

Ja jsem taky dneska nejak ko, asi si prectu knizku, ani nemam silu cucet na tv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.1.13 19:09

A kafe mam zase taky, ja uz ani u toho emimina bez ni sedet neumim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
31.1.13 19:24

@Divine
jojo v tomhle je úúúžasný spinká jako andílek celou noc v podstatě od narození je kojený jen 7 týdnů bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.1.13 19:29
@banánice píše:
@Divine
jojo v tomhle je úúúžasný spinká jako andílek celou noc v podstatě od narození je kojený jen 7 týdnů bohužel

tak to zavidim, ja uz jsem se nevyspala radne ani nepamatuju…snad az ji odstavim…doufam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
31.1.13 19:39

@Divine
a ani příkrmy nepomáhají
ten náš je teda takový nenažránek :-) takže toho fakt hodně sní a pak spokojeně spinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová