Kde hledat chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
2.12.17 06:51
@Detsa píše:
Já jsem za ty měsíce investoval poměrně dost času do seznamek. Viděl jsem toho vážně dost a z něčeho jsou i dost vtipné vzpomínky :think: :mrgreen:. Když už nic jiného :think: :nevim:.Proč jinak nechceš svoje děti, jestli ti nevadí, že se takhle ptám? :think:

Je fakt, že některé situace opravdu byly, přinejmenším, dost kuriózní a veselé. To píše život sám, to prostě nevymyslíš. Děti nechci, neb na to nemám už ten správný věk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
2.12.17 06:53
@Černá vdova píše:
Tak ve stanu se Ti nemá lepit na záda stan, ale něco jiného ne? 8)

co na to více napsat, máš pravdu, kde brát a nekrást :D tedy pokud nemyslíš třeba lepidlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
2.12.17 11:55
@Detsa píše:
Už se necítís v tomhle věku? :think: Někdo do toho jde i později…
No snad nikoho takovýho nepotkás :mrgreen:. Abys nedostal na schůzce na kafe ešte vytištěny vstupní dotazník 8o :mrgreen: :lol:.

A obíhačku jako při nástupu do práce, to by bylo něco. Vyplnil bych ho stylem, že by se začervenala a vzdala to sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8867
2.12.17 20:46
@sexinstruktorka píše:
Tak sem s ním. Jsem bezdětná čtyřicítka a štíhlý vysokoškolák by bodnul :lol:

chce o něco mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.12.17 23:21

@Metoyouu hledám milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
2.12.17 23:53
@martasesek píše:
co na to více napsat, máš pravdu, kde brát a nekrást :D tedy pokud nemyslíš třeba lepidlo. :nevim:

Nemyslela jsem ani lepidlo, ani smůlu :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
2.12.17 23:58
@martasesek píše:
A obíhačku jako při nástupu do práce, to by bylo něco. Vyplnil bych ho stylem, že by se začervenala a vzdala to sama ;)

Úplně vidím ten dotazník - míry, barva a značka auta a jako příloha výpisy z katastru nemovitostí, výpisy bankovních účtů, čistý trestní rejstřík, negativní výpis z registru exekucí a potvrzení psychiatra, že jsi normální, v pořádku a jsi připravený na vztah :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
1987
3.12.17 06:38
@Černá vdova píše: Úplně vidím ten dotazník - míry, barva a značka auta a jako příloha výpisy z katastru nemovitostí, výpisy bankovních účtů, čistý trestní rejstřík, negativní výpis z registru exekucí a potvrzení psychiatra, že jsi normální, v pořádku a jsi připravený na vztah :jazyk:.

Něco ti řeknu, známá mně vyprávěla příběh její kamarádky čtyřicítky. Je sama, bez dětí a nejspíš i zoufalá. Nemůže najít chlapa, protože všichni jsou blbečkouvé. Sama mně řekla, že by mně ji nedoporučila, protože to je jedna z těch, co se nerady setkávají, chtějí hned foto a každého lustruje ve finančním rejstříku. Sama si nejspíš vyplňuje svůj osobní dotazník a jakmile ji jedna kolonka nevyjde, dál nekomunikuje. Nechce na nikoho doplácet, ale v případě kdyby sama potřebovala, by muselo být samozřejmostí, aby doplácel na ni chlap. A takovým nezbývá nic jiného, než aby zůstaly samy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
3.12.17 13:47

Nejake volna zena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
3.12.17 13:50
@Detsa píše:
Si hoď inzerát :think:, proto to tu je 8).

vzdit tu nikdo nechodi do tetodiskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
3.12.17 14:06
@martasesek píše:
Něco ti řeknu, známá mně vyprávěla příběh její kamarádky čtyřicítky. Je sama, bez dětí a nejspíš i zoufalá. Nemůže najít chlapa, protože všichni jsou blbečkouvé. Sama mně řekla, že by mně ji nedoporučila, protože to je jedna z těch, co se nerady setkávají, chtějí hned foto a každého lustruje ve finančním rejstříku. Sama si nejspíš vyplňuje svůj osobní dotazník a jakmile ji jedna kolonka nevyjde, dál nekomunikuje. Nechce na nikoho doplácet, ale v případě kdyby sama potřebovala, by muselo být samozřejmostí, aby doplácel na ni chlap. A takovým nezbývá nic jiného, než aby zůstaly samy. :roll:

Dělala jsem si legraci, s těmi dotazníky. I když ženy by taky vyplňovaly dotazník. Ale samozřejmě jiný ;).

Ta paní si ve čtyřiceti už nemůže dovolit sáhnout vedle. Tak to musíš brát. Má to všechno jinak nastavené. :nevim:
Uvázat si na krk někoho s exekucemi by taky nebylo žádné terno. Je to dvousečné.

• Citovat
  • Upravit
8
3.12.17 14:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.17 17:03
@truelly píše:
chce o něco mladší

Věk je jenom číslo. Vypadám asi tak o 14 let mladší. Ale jestli mu záleží na tom čísle, tak se nedá nic dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
3.12.17 17:40
@Černá vdova píše:
Dělala jsem si legraci, s těmi dotazníky. I když ženy by taky vyplňovaly dotazník. Ale samozřejmě jiný ;).Ta paní si ve čtyřiceti už nemůže dovolit sáhnout vedle. Tak to musíš brát. Má to všechno jinak nastavené. :nevim:
Uvázat si na krk někoho s exekucemi by taky nebylo žádné terno. Je to dvousečné.

Máš pravdu, aůe tady nešlo ani tak o exekuce, jako i o hypotéky a dluhy obecně. Ale k takové ženě bych neměl důvěru, bál bych se, že mně poleze do telefonu, diáře a že mě bude stíhat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
3.12.17 20:10
@Detsa píše:
Nn takhle nevypadal zas :mrgreen: :mrgreen:. To bylo spíš jak se chovám v některých situacích, ale zmínka o penězích tam taky byla. Ale spíš ve smyslu, jestli mi na nich záleží nebo ne :nevim:

Měl jsi jí napsat, že Ti na penězích nezáleží, že vykouříš krabičku cigaret denně a jako zapalovač používáš pětitisícovky. To bys viděl, jak by pak ostatní otázky byly bezpředmětné :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová