Kde končí hranice mlčení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
24.7.14 19:34
@sissi79 píše:
@shrekoun a ty si taky uprav cos napsal. o)

A co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.7.14 19:38

Tak já to zitra všechno napíšu a pošlu, snad se něco hne někam…Vždycky když vidím tu holčičku, tak mi to rve srce, nejradeji bych si jí vzala hned k sobě broučka, ale to bohužel nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
24.7.14 19:50
@MarkétkaBeruška píše:
Chápu, já asi nezvolila vhodné slovo „stydět“…spíš já si osobně myslím že když přijde podepsaný dopis že to bude působit více opravdově, než třeba udání aby někdo tomu někomu uškodil…a teď nemyslím tebe, ale jsou i tací

Budou se tím muset zabývat ať to podepíše nebo pošle anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.14 19:53

No měli by se tím zabývat, ale kolikrát třeba proběhlo v tv že byly podány podněty a nikdo to neprověřil…Zitra a nebo dnes to sepíšu a pošlu.

• Citovat
  • Upravit
35438
24.7.14 19:56

Na OSPOD to nahlas. Myslím si, že už stejně má dozor sociálky. Ale bohužel ani ten dozor ji z chlastu nevyléčí. Taky jsem znala jednu takovou, děti jim úplně nezabaví, občas na pár dní šoupnou do děcáku a jak se vrátí ze záchytky, zase jim děti vrátí. :nevim: bohužel to asi řešení nemá, pokud maminka nepřestane chlastat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
24.7.14 19:57
@BAZÁREK ANGIE píše:
Budou se tím muset zabývat ať to podepíše nebo pošle anonymně.

to ano, ale myslím že jde i o ten dojem

• Citovat
  • Upravit
4918
24.7.14 20:02
@Anonymní píše:
No měli by se tím zabývat, ale kolikrát třeba proběhlo v tv že byly podány podněty a nikdo to neprověřil…Zitra a nebo dnes to sepíšu a pošlu.

Pokud se tím zabývat nebudou, napsala bych tam znovu s dovětkem, jak to, že se tím dosud nikdo nezabýval, že tedy napíšeš nadřízenému orgánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.14 20:07
@BAZÁREK ANGIE píše:
Pokud se tím zabývat nebudou, napsala bych tam znovu s dovětkem, jak to, že se tím dosud nikdo nezabýval, že tedy napíšeš nadřízenému orgánu.
:palec: no já s tím nemám zkušenosti, tak nevím..každopádně děkuji za radu
  • Citovat
  • Upravit
4918
24.7.14 20:09
@Anonymní píše: :palec: no já s tím nemám zkušenosti, tak nevím..každopádně děkuji za radu

Já taky ne, ale tohle většinou zabírá na každého, potažmo když jde o státní instituci :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.7.14 20:12

Ahoj, tohle je už dávno za hranicí mlčení. Jsem socialní pracovník, ted na mateřské ale na půl úvazku pracuji. Pokud nevíš co s tím napiš mi soukromou zprávu, poradím a určitě s tím něco uděláme. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.7.14 20:15

Mám bdobný problém u nás v ulici je hospoda, dost se tam pije, kouří. Každý den je tam paní s kočárkem - cca rok starý klouček. Dopoledne je s ním vevnitř v hospodě, odpoledne stojí kočárek venku před hospodou, maminka nikde. Kočárek tam stojí někdy i v 10 večer. a TOHLE JE ZA KAŽDÉHO POČASÍ. Jak to na sociálce říct? Popř. jestli vůbec, jestli musím mít důkazy, nebo tak něco.. Chlapečka je mi upřímně dost líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
24.7.14 20:18

@kissi viz. můj příspěvek nad tebou. Jestli chceš napiš do sz a vyřešíme to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.14 20:26

@hanča74 určitě napíšu, až dám malou chrnět..děkuju

• Citovat
  • Upravit
1675
24.7.14 20:27
@Anonymní píše:
@hanča74 určitě napíšu, až dám malou chrnět..děkuju

jasně, mě už prcek chrní tak mám klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.7.14 20:29

@hanča74 Zajímalo by mě, jestli sociálka s těmito lidmi nějak pracuje, nebo se jen chodí jednou za čas ukázat? Bohužel jsem se zatím setkala s tím druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová