Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29738
17.11.23 19:58
@Černá Madonna píše:
Tak to tě lituju.
Tenkrát ještě na zdrávce jsme měli exkurzi v Dobřanech.
A úplně nám to všem stačilo.
Byl to bohužel celodenní smutný zážitek.
Ještě dnes ho mám v paměti.
Jak se tam zacházelo s psych. nemocnými lidmi.
Nikomu bych nepřala, vidět to na vlastní oči.
Nejhorší natom je, že tamnější personál to považoval jako běžnou standardní péči, pro nemocné, kteří se nemohou nijak bránit. :,(
Bylo to tam celé hodně smutné.

Já, jak občas chodím do těch bohnic na setreni, tak musím říct, že lékařky jsou tam vesměs mladé a skvěle. Sociální pracovnice nic moc, staršího věku, vyhořela. Ale to prostředí. 8o to je jak za krále Klacka. To te ani nemuze motivovat. Všude zahulino. Je tam kurarna, ale asi jak chodí sem a tam, tak je to všude po chodbách. Žádné obrazky nic. A ti pacienti. Úplně bez života, taková prázdnota v očích, jen chodící trosky. Vždycky se z toho tak den vzpamatovavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
17.11.23 20:00
@Klopotkova píše:
Blik, cvak, příjem aneb blesk je tvůj pomalejší bratr. :)

Tak bylo mi to jasný už dříve. :lol:
Jen jsem se dostala k tomu napsat to až teď.
Připravuji něco v kuchyni, tak sem občas mrknu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
17.11.23 20:10
@marin píše:
Já, jak občas chodím do těch bohnic na setreni, tak musím říct, že lékařky jsou tam vesměs mladé a skvěle. Sociální pracovnice nic moc, staršího věku, vyhořela. Ale to prostředí. 8o to je jak za krále Klacka. To te ani nemuze motivovat. Všude zahulino. Je tam kurarna, ale asi jak chodí sem a tam, tak je to všude po chodbách. Žádné obrazky nic. A ti pacienti. Úplně bez života, taková prázdnota v očích, jen chodící trosky. Vždycky se z toho tak den vzpamatovavam.

Já vím, je to zkrátka smutné.
Teď už je asi personál jiný, alespoň doufám, ale my jsme tam byli někdy v r. 1994 a to byla bohužel opravdu smutná realita.
Teď už to tam taky prý vypadá lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
17.11.23 20:15
@Klopotkova píše:
Blik, cvak, příjem aneb blesk je tvůj pomalejší bratr. :)
Tak bylo mi to jasný už dříve. :lol:
Jen jsem se dostala k tomu napsat to až teď.
Připravuji něco v kuchyni, tak sem občas mrknu. ;)
@Klopotkova píše:
Psala jsem to v kontextu, tak nevypichuj jednu větu. Ne, ostuda to není, člověka opravdu může v životě potkat úplně vše, zmiňovalo to tady o tom jeho údajném id více lidí, tak jsem se Detsouše zeptala s tím, že když to ví víc lidí, tak by to třeba napsal veřejně i v tomto tématu znovu, to už by bylo na jeho uvážení, co chce veřejně sdělit a co ne.

Já nevím, že si už nedáte pokoj.
Dospělí lidé a jsou na sebe jako pes a kočka. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29738
17.11.23 20:29
@Černá Madonna píše:
Já vím, je to zkrátka smutné.
Teď už je asi personál jiný, alespoň doufám, ale my jsme tam byli někdy v r. 1994 a to byla bohužel opravdu smutná realita.
Teď už to tam taky prý vypadá lépe.

Psychiatru je málo a ten zbytek je pretizeny. A lidi s duševním onemocněním roste. Teď měla kolegyne hospitalizovanou 17 letou dceru s depresemi v nemocnici na psychiatrii. Snad ji to pomohlo. Je toho teď hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
17.11.23 20:34
@Klopotkova píše:
Dobří uživatelé mizí.
Škoda žes taky nezmizela. Tehdy si tu dělala scény ze to konečně smažes. Bohuzel to bylo zas jen o poutání pozornosti, protože ve tvých tématech se ti všichni smáli a rikali ti, že si už trapná. Tys nervní mazala své diskuze a jinde si je nahlasovala a otravovala tím adminky. Vše vyvrcholilo tím, že sis vybrečela i smazání cizí diskuze, což běžne admin nedělá. Jen na žádost zakladatelky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.11.23 20:37
@marin píše:
Psychiatru je málo a ten zbytek je pretizeny. A lidi s duševním onemocněním roste. Teď měla kolegyne hospitalizovanou 17 letou dceru s depresemi v nemocnici na psychiatrii. Snad ji to pomohlo. Je toho teď hodně.

Ano, to je pravda, pisi, ze ted hlavne ti mladi, maji psychicke problemy a hlavne mladi muzi…nedavno jsem to cetla…hodne na tom ma pry podil i covid a neustale karanteny, odlouceni od vrstevniku :zed: Je to ted doba na ho.vno. Po covidu zase pro zmenu valka…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 20:41
@Lorre píše: Škoda žes taky nezmizela. Tehdy si tu dělala scény ze to konečně smažes. Bohuzel to bylo zas jen o poutání pozornosti, protože ve tvých tématech se ti všichni smáli a rikali ti, že si už trapná. Tys nervní mazala své diskuze a jinde si je nahlasovala a otravovala tím adminky. Vše vyvrcholilo tím, že sis vybrečela i smazání cizí diskuze, což běžne admin nedělá. Jen na žádost zakladatelky

Co znamená, že TO smažu? Svůj nick? Piš konkrétně a ne jak hotentot. Pokud se někdo smál, je to jeho ostuda, moje ne. Já jsem nic nemazala, to musí admini, žádala jsem adminy, aby diskuse uzamkly, ani náhodou ne všechny. Nahlašuji a nahlašovala jsem pouze vulgarismy. Nic jsem si nevybrečela, zažádala jsem. Zažádání neńí brečení. Diskuse byla založená kolem Velikonoc o mně a ne mojí osobou, což se mi nelíbilo,

• Citovat
  • Upravit
16284
17.11.23 20:58
@marin píše:
Psychiatru je málo a ten zbytek je pretizeny. A lidi s duševním onemocněním roste. Teď měla kolegyne hospitalizovanou 17 letou dceru s depresemi v nemocnici na psychiatrii. Snad ji to pomohlo. Je toho teď hodně.

Já vím, že je toho teď právě docela dost.
A bohužel i děti, nejčastěji v pubertálním věku, trpí hlavně úzkostmi a depresivními stavy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
17.11.23 21:09
@Klopotkova píše:
Psala jsem to v kontextu, tak nevypichuj jednu větu. Ne, ostuda to není, člověka opravdu může v životě potkat úplně vše, zmiňovalo to tady o tom jeho údajném id více lidí, tak jsem se Detsouše zeptala s tím, že když to ví víc lidí, tak by to třeba napsal veřejně i v tomto tématu znovu, to už by bylo na jeho uvážení, co chce veřejně sdělit a co ne.
Že sis to ty usmyslela neznamená, že to ví víc lidí :lol:. Ses fakt pošuk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
17.11.23 21:12
@Veronika482 píše:
@Klopotkova: já už bych toto téma uzavřela. @MyMelody nikdy bych nikoho nelynčovala, to není můj styl.
@Lorre: nevysmívej se nikomu a druzí se nebudou smát tobě. To je asi tak vše.

A kdo to teda psal za tebe, když to není tvůj styl? Tvé druhé já? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
17.11.23 21:17
@Cheetaah píše:
Asi bychom měli na pana Lorence @Lorre založit sbírku, ať tady nemusí sňatkově podvodničit :mrgreen:

Horší je, že muj plán má mouchy. Vsechny chycené odsud mě neuživí ani na půl roku i kdybych je okradl o všecko… Vzhledem k průměrným platum :mrgreen:. Leda že by v minulosti někoho oskubaly nebo dědily :jazyk:

Příspěvek upraven 17.11.23 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.11.23 21:18
@Lorre píše: Že sis to ty usmyslela neznamená, že to ví víc lidí :lol:. Ses fakt pošuk

Dnes to tady zaznělo. To, že měl Detsa psychické problémy, tady zaznělo víckrát. Dokonce i My melody před časem někde psala, že být Detsa nemůžeš, protože ten měl vážné psychické problémy.

• Citovat
  • Upravit
31195
17.11.23 21:20
@Klopotkova píše:
Dnes to tady zaznělo. To, že měl Detsa psychické problémy, tady zaznělo víckrát. Dokonce i My melody před časem někde psala, že být Detsa nemůžeš, protože ten měl vážné psychické problémy.

Zaznelo i že ty si chlap a země je placatá. Je to všecko automaticky pravda, jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
17.11.23 21:23
@Lorre píše: Že sis to ty usmyslela neznamená, že to ví víc lidí :lol:. Ses fakt pošuk

Musím říct, že jsem tu zatím nikoho jiného nezaregistrovala, jen ji a Pírka. :think:
Ale, možná mi něco uniklo. :nevim:
Každopádně nechápu, co je komu do toho, vyptávat se na jeho soukromé a zdravotní záležitosti a už vůbec se zajímat o finanční i existenční situaci. 8o
To mi připadá už jako hodně troufalé až drzé. :nevim:
Píšu to čistě všeobecně, z mého pohledu na věc.
Aby, si tu někdo nemyslel, že jsem tvůj anděl strážný nebo dokonce mluvčí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová