Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
18.11.23 08:18
@Mkmkz píše:
prosim Vas preco tu diskusiu nezavriete.
mazu sa tu foto intimnych partii, ale taky hnoj sa tu len tak volne necha.
toto uz naozaj velmi znizuje uroven emimina.

Tahle diskuze by byla dávno ukončena, kdyby jedna z těch hloupých hlav přestala reagovat na ty kraviny. A to z obou stran. Admini za blbost uživatelů opravdu nemůžou.
A že emimino, má nějakou úroveň, která se dá snížit? Dovol, abych se zasmála.

• Citovat
  • Upravit
6321
18.11.23 09:30
@Mango_Lassi píše:
Tahle diskuze by byla dávno ukončena, kdyby jedna z těch hloupých hlav přestala reagovat na ty kraviny. A to z obou stran. Admini za blbost uživatelů opravdu nemůžou.

toto tu je vybavovanie si uctov a je to fakt nechutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
18.11.23 09:50
@Sonarka píše:
Vy, co porad nahlasujete Pirka, ze vas to bavi :roll: Kdyby jste si radeji hledeli sveho…stejne se tu resi jen same ko.kot.iny, tak nevim, proc vas to tak sejri. Mu asi zavidite, ze jste nudny nuly.
Že by se Pírko naučil už i hackovat účty uživatelů? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.11.23 09:51
@Mkmkz píše:
toto tu je vybavovanie si uctov a je to fakt nechutne

A protože dvě nějaké internetové entity nedokážou ovládat své emoce a zdatně v tom pokračují, se má zavřít celá diskuze, která nebyla jimi založena? Já si myslím, že je ty hádky jednoduše baví - přitahuje to pozornost a živí celou diskuzi. Jiný důvod neustále si vyměňovat urážky, nevidím.

• Citovat
  • Upravit
107023
18.11.23 10:36
@Mango_Lassi píše:

ono by se bez problemu przesunęli do alei diskuze..tato neni rozhodne první co zprasili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 11:07
@marin píše:
Ale tak zase nemoralizuj. :oops: každý to má jinak a neznamená to automaticky, že je to špatné. A jinak hezký den, je potřeba si ho užít. :lol:

Nějakou dobu už tu jsem a vím jak vystupuje 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 11:52
@Veronika482 píše:
@Klopotkova: ano, já jsem nepsala nic o ID a ani bych si to nedovolila, celá tahle debata je mi dost nepříjemná a určitě jsem do ní nevstupovala z touhy někoho ponižovat.. tímto bych to uzavřela. @ Lorre: třeba se taky projevuju jako blb a zesměšňovač mužů, jen si toho nejsem vědoma..je to jen virtuální prostor..promiň za cokoli, co tě mohlo zranit z mé strany, to nebyl ten záměr.

To se fakt omlouváš po tom, co tu do mě bez problému sypes salvy pomluv a urážek skrze nové založený ucet? :D By snad bylo lepší mlčet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
18.11.23 12:13

@Lorre bylo by dobré, kdyby sis z toho vzal příklad a mlčel už taky. Ty jsi tu pod svým novým účtem Lorre pozurazel už spoustu žen a nikdy ses jim ani neomluvil.

• Citovat
  • Upravit
31195
18.11.23 13:08
@Veronika482 píše:
@Lorre bylo by dobré, kdyby sis z toho vzal příklad a mlčel už taky. Ty jsi tu pod svým novým účtem Lorre pozurazel už spoustu žen a nikdy ses jim ani neomluvil.

Pokud bych urazil nějakou, co si to v mých nezasloužila, tak se rád omluvim. Neměj strach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
18.11.23 15:36

Potřeboval bych nějaké upozornění, až tu skončí ty žabomyší války. Předtím se to docela dalo číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
18.11.23 15:45

@pouzitychlap já už reagovat nebudu, věřím, že si zase počteš. :)

• Citovat
  • Upravit
76131
18.11.23 16:56
@Venetia píše:
ono by se bez problemu przesunęli do alei diskuze..tato neni rozhodne první co zprasili

Buďme rádi, že se zatím drží především tady. :srdce:
Jako, dokážu pobrat, že se takto realizuje labil zamrzlý v post pubertě, něco kolem třicítky, s neujasněnou sexuální identitou.
Co taky celé dny jiného dělat? :nevim:
Ale že tyhle stupidní dokolečka dokola prohozy dokážou desítky až stovky stránek živit ženské 40 plus mínus, to je pro mě vskutku fascinující. 8o :think:
Odejdu po svým, vrátím se druhý den nebo za týden a je to tu pořád.🧐 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 17:18
@sirikit píše:
Buďme rádi, že se zatím drží především tady. :srdce:
Jako, dokážu pobrat, že se takto realizuje labil zamrzlý v post pubertě, něco kolem třicítky, s neujasněnou sexuální identitou.
Co taky celé dny jiného dělat? :nevim:
Ale že tyhle stupidní dokolečka dokola prohozy dokážou desítky až stovky stránek živit ženské 40 plus mínus, to je pro mě vskutku fascinující. 8o :think:
Odejdu po svým, vrátím se druhý den nebo za týden a je to tu pořád.🧐 😡

Proboha sirikit, nebreč tady furt :roll:. Já taky nejsem zvědavý na tvoje děsně inteligentní arogantní výblitky a nemusím to psát při každé prilezitosti co dostanu. Prostě to přeskakuji a nevyhrožuji ti pak že tě zmlatim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76131
18.11.23 17:29
@Lorre píše:
Proboha sirikit, nebreč tady furt :roll:. Já taky nejsem zvědavý na tvoje děsně inteligentní arogantní výblitky a nemusím to psát při každé prilezitosti co dostanu. Prostě to přeskakuji a nevyhrožuji ti pak že tě zmlatim ;)

https://www.emimino.cz/…use/hledani/?…

Tak vzhledem k mým celkem 94 příspěvkům v této 203 stránkové diskusi se moc nenaskáčeš, ostatně drtivá většina z nich se určitě netýká tebe.

Kdo chce ovšem skočit Lorreho, nahopká se mnohem víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 17:37
@sirikit píše:

Tak vzhledem k mým celkem 94 příspěvkům v této 203 stránkové diskusi se moc nenaskáčeš, ostatně drtivá většina z nich se určitě netýká tebe.

Kdo chce ovšem skočit Lorreho, nahopká se mnohem víc. :roll:

Počítám že tak pětina bude komentář na mou adresu. Ty s Venetii, coby hlavni zástupkyně ježibab z Kauflandu, nemáte zjevně nic lepšího na práci než tu chodit a hledat někoho s kým se můžete vzájemně poplacat jak sem naprosto příšerný :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová