Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
No aby ses z toho nepodělala.
Děláš z toho strašnou aféru a přitom to tady dnes zaznělo, ten ID, tak jsem se jen zeptala, zda je opravdu v ID a kolik je za to peněz, nemám o tom ani žádnou představu.
Není jeho povinností na tohle odpovídat.
On tady o mně píše lži sám od sebe, ale na to nenapíšeš ani ň, máš prostě dvojí metr a Detsouše z nějakých důvodů chráníš, což je samozřejmě Tvoje věc.
Hlavně že ty tu píšeš samou podlozenou pravdu ty dvoji metre
. Nehledě na fakt, že žiješ svýma vymyšlenýma pribehama
Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti ![]()
@Lorre píše:
Hlavně že ty tu píšeš samou podlozenou pravdu ty dvoji metre. Nehledě na fakt, že žiješ svýma vymyšlenýma pribehama
Tím, že jsi Detsa, jsem si byla zcela jistá, stejné vyjadřování, ironický Pražák malého vzrůstu, ublížený, ukřivděný, tak se projevuješ a projevoval ses i za Detsy.
Vůbec nevíš, čím žiji, neznáš mě a to, co tady píšu, je pravda, věřit tomu nemusíš, nikdo to po tobě nevyžaduje.
@Klopotkova píše:
Tím, že jsi Detsa, jsem si byla zcela jistá, stejné vyjadřování, ironický Pražák malého vzrůstu, ublížený, ukřivděný, tak se projevuješ a projevoval ses i za Detsy.
Vůbec nevíš, čím žiji, neznáš mě a to, co tady píšu, je pravda, věřit tomu nemusíš, nikdo to po tobě nevyžaduje.
Podle některých zdrojů je ještě menší, než říkal. Má 163 cm a váha 54 kg, dneska už spíš kolem 56kg
@Anonymní píše:
Podle některých zdrojů je ještě menší, než říkal. Má 163 cm a váha 54 kg, dneska už spíš kolem 56kg
Já jsem někde četla, že má 170 cm, potom 168 a 70 kg.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti
Aha, tady v tomto tématu, myslela jsem, že nějaká nově založená a to jsem se koukala a není.
@Anonymní píše:
Tak to je velký omyl. Měřím 161 cm a vážím 45 kg.
![]()
@Anonymní píše:
Tady psal, ze meri 159 cm
Vahu nezminoval ![]()
@Sonarka píše:
Tady psal, ze meri 159 cmVahu nezminoval
Já se bojím se v tom moc vrtat, nechci přijít o své děti ![]()
@Klopotkova píše:
Aha, tady v tomto tématu, myslela jsem, že nějaká nově založená a to jsem se koukala a není.
Ano, v tomto tématu. Je Madonna a Detsa tentýž člověk?
@Anonymní píše:
Ano, v tomto tématu. Je Madonna a Detsa tentýž člověk?
Nemyslím si to.
Dobrý večer,
děkujeme všem nahlašujícím, anonym s modrou kytkou byl reinkarnací uživatele Pírka, jeho účet jsme tedy smazali.
Děkujeme,
Matěj
@Sonarka píše:
Tady psal, ze meri 159 cmVahu nezminoval
Ne ne - 159 byla váha ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti