Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31195
17.11.23 22:07
@Klopotkova píše:
No aby ses z toho nepodělala.
Děláš z toho strašnou aféru a přitom to tady dnes zaznělo, ten ID, tak jsem se jen zeptala, zda je opravdu v ID a kolik je za to peněz, nemám o tom ani žádnou představu.
Není jeho povinností na tohle odpovídat.
On tady o mně píše lži sám od sebe, ale na to nenapíšeš ani ň, máš prostě dvojí metr a Detsouše z nějakých důvodů chráníš, což je samozřejmě Tvoje věc. :mavam:

Hlavně že ty tu píšeš samou podlozenou pravdu ty dvoji metre :lol:. Nehledě na fakt, že žiješ svýma vymyšlenýma pribehama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 22:09

Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti :,(

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 22:10
@Lorre píše:
Hlavně že ty tu píšeš samou podlozenou pravdu ty dvoji metre :lol:. Nehledě na fakt, že žiješ svýma vymyšlenýma pribehama

Tím, že jsi Detsa, jsem si byla zcela jistá, stejné vyjadřování, ironický Pražák malého vzrůstu, ublížený, ukřivděný, tak se projevuješ a projevoval ses i za Detsy.
Vůbec nevíš, čím žiji, neznáš mě a to, co tady píšu, je pravda, věřit tomu nemusíš, nikdo to po tobě nevyžaduje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 22:12
@Klopotkova píše:
Tím, že jsi Detsa, jsem si byla zcela jistá, stejné vyjadřování, ironický Pražák malého vzrůstu, ublížený, ukřivděný, tak se projevuješ a projevoval ses i za Detsy.
Vůbec nevíš, čím žiji, neznáš mě a to, co tady píšu, je pravda, věřit tomu nemusíš, nikdo to po tobě nevyžaduje.

Podle některých zdrojů je ještě menší, než říkal. Má 163 cm a váha 54 kg, dneska už spíš kolem 56kg

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 22:14
@Anonymní píše:
Podle některých zdrojů je ještě menší, než říkal. Má 163 cm a váha 54 kg, dneska už spíš kolem 56kg

Já jsem někde četla, že má 170 cm, potom 168 a 70 kg.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 22:14
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti :,(

Aha, tady v tomto tématu, myslela jsem, že nějaká nově založená a to jsem se koukala a není.

• Citovat
  • Upravit
16329
17.11.23 22:18
@Anonymní píše:
Podle některých zdrojů je ještě menší, než říkal. Má 163 cm a váha 54 kg, dneska už spíš kolem 56kg

Tak to je velký omyl. Měřím 161 cm a vážím 45 kg. :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.11.23 22:20
@Anonymní píše:

Tady psal, ze meri 159 cm :D Vahu nezminoval :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 22:21
@Sonarka píše:

Já se bojím se v tom moc vrtat, nechci přijít o své děti :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 22:22
@Klopotkova píše:
Aha, tady v tomto tématu, myslela jsem, že nějaká nově založená a to jsem se koukala a není.

Ano, v tomto tématu. Je Madonna a Detsa tentýž člověk?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
17.11.23 22:24
@Anonymní píše:
Ano, v tomto tématu. Je Madonna a Detsa tentýž člověk?

Nemyslím si to.

• Citovat
  • Upravit
20880
17.11.23 22:26

Dobrý večer,

děkujeme všem nahlašujícím, anonym s modrou kytkou byl reinkarnací uživatele Pírka, jeho účet jsme tedy smazali.

Děkujeme,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.11.23 22:27
@Sonarka píše:

Ne ne - 159 byla váha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.11.23 22:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu diskuze o tom, že Madonna by mohla být Detsa, co je na tom pravdy? Bojím se, že když se v tom budu moc vrtat, že Detsa vyhladí moje děti :,(
:mrgreen: Madonna je jen jeho andel straznej :P
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.11.23 22:28
@Prof. Farnsworth píše:
Ne ne - 159 byla váha :)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...