Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
18.11.23 18:58
@Venetia píše:
nemyslíš snad mladochu typu Lorre :mrgreen:

Ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107064
18.11.23 19:01
@zmrzlik píše:
Ne :mrgreen:

no proto…to by bylo uz hodne velké zoufalství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29772
18.11.23 19:03
@zmrzlik píše:
Hele je zajímavý, kolik mladochu o ty 40+stojí. :mrgreen: Kor když vypadá sakra mladší :jazyk: To ty mladice nemůžou vydýchat. :jazyk:

No možná zbožné přání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
18.11.23 19:05
@marin píše:
No možná zbožné přání. :mrgreen:
:mrgreen: Já jsem vdaná :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
76179
18.11.23 19:08
@Černá Madonna píše:
Mě by tedy ani při nejmenším něco takového nikdy nenapadlo, abych vyhledávala něčí komentáře, natož své. :nevim:

Já dávám přednost faktům před dojmologií.
A pokud mě týpek, který standardně roztroluje jedno vlákno za druhým a třetí za čtvrtým, s tvojí vydatnou pomocí mimochodem, nařkne, že mě šudinka musí v kuse skákat, mrknu se zájmem, jak na tom se svými zdejšími příspěvky jsem.
Poslední dny max tak jeden denně, spíš ani to ne.
Nablito je tu po kolena a k tématu ani příspěvek.
Ty jich máš mimochodem vysoko přes 200, statistiku, kolik z toho je k tématu vlákna a kolik pro tebe typický trapnoflirtík s kolouchem, si udělej sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
18.11.23 19:10
@Lorre píše:
Mám očekávat zas nějakou příchozí omluvu, nebo jak to bude ted? :lol:

Kdepak, to jen minule mi přišel soucit s koťátkem, jestli jsem mu nějak neublížila třeba svými slovy. Za těmi slovy já si stojím doteď a za ně jsem se ti neomlouvala. Jen by mě mrzelo, kdybych ti jimi nějak ublížila, kdybys byl opravdu tak křehký…ale už vím, že se nemusím bát. Skřet si poradí dobře.

• Citovat
  • Upravit
29772
18.11.23 19:12
@zmrzlik píše: :mrgreen: Já jsem vdaná :mrgreen:

A to je nějaký problém tady? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
18.11.23 19:13
@marin píše:
A to je nějaký problém tady? :mrgreen:

Nee :mrgreen: To jen, aby bylo jasno, že nejsem zoufalá :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29772
18.11.23 19:14
@zmrzlik píše:
Nee :mrgreen: To jen, aby bylo jasno, že nejsem zoufalá :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.23 19:15

Ahoj prosim anonymne..
Ziju v docela nefunkcnim dlouholetem manzelstvi - 2 male deti. Potkaka jsem muze na krouzku syna, bylo to stasne intenzivni, oboustranne, bylo vzdy velmi velke napeti, dlouhe pohledy a usmevy, az mi napsal a ted se asi 4 mesice intenzivne vidame. Zazivam dokonaly sex, konecne pohlazeni, obejmuti, krasne chvile, darecky.. On tedy ma take nejake problemy (nebudu rozebirat ) ale rodinu chce drzet kvuli detem a samozrejme tam hraje roli obrovsky majetek..
Bohuzel vidam i jeho zenu a on meho muze.. jsem z toho hotova a nejradeji bych to ukoncila, ale je to jak droga :?Piseme si denne, resime mozne, vidame se i bez sexu.. bojim se, ze se zamiluju.. coz mam pocit, ze uz do toho padam..Jenze kdybych to ukoncila, budu ho tam vidat a to fakt nezvladnu :,(

Jsem s manzelem 17 let a i kdyz prilezitosti bylo, neverna jsem nebyla nikdy a vsechno se ve mne pere.. s manzelem to nefunguje nekolik let, ale deti ho miluji.
Poradte mi nekdo, kdo byl v podobne situaci, jak jste to nakonec vyresily?

• Citovat
  • Upravit
16346
18.11.23 19:26
@zmrzlik píše:
Hele je zajímavý, kolik mladochu o ty 40+stojí. :mrgreen: Kor když vypadá sakra mladší :jazyk: To ty mladice nemůžou vydýchat. :jazyk:
:lol:
No přesně tak. :palec:
Asi, jen bledá závist.
Každá si neumí zachovat mládí tělem i duší. :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
18.11.23 19:32
@Lorre píše:
Já co vykonávám za činnosti díky mladí, to nevím jestli bys zvládla. Třeba klidně jdu a spontanne si zajedu do Lidlu pro kafe z automatu. Zvládneš takové extrémy? :think:

To si piš, že jo. ;)
Já zvládám dokonce ještě daleko více, protože musím.
Funguju, alespoň doma za dva a snadné to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
18.11.23 19:41
@Venetia píše:
hlavně, ze ti nepřijde trapná komunikace s nim

Kdyby mi přišla trapná, tak na něj vůbec nereaguju.
Je ale fakt, že já to tu neberu celkově zase až tak moc vážně. Člověk toho má za celý den až nad hlavu.
Tak proč se stresovat nebo zabývat se takovýma zbytečnýma prkotinama i na internetových diskuzích. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107064
18.11.23 19:46
@Černá Madonna píše:
Kdyby mi přišla trapná, tak na něj vůbec nereaguju.
Je ale fakt, že já to tu neberu celkově zase až tak moc vážně. Člověk toho má za celý den až nad hlavu.
Tak proč se stresovat nebo zabývat se takovýma zbytečnýma prkotinama i na internetových diskuzích. :think: :nevim:

To byl vynikající nápad, přestat na něj reagovat..snad by ho to přestalo bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
18.11.23 19:59
@sirikit píše:
Já dávám přednost faktům před dojmologií.
A pokud mě týpek, který standardně roztroluje jedno vlákno za druhým a třetí za čtvrtým, s tvojí vydatnou pomocí mimochodem, nařkne, že mě šudinka musí v kuse skákat, mrknu se zájmem, jak na tom se svými zdejšími příspěvky jsem.
Poslední dny max tak jeden denně, spíš ani to ne.
Nablito je tu po kolena a k tématu ani příspěvek.
Ty jich máš mimochodem vysoko přes 200, statistiku, kolik z toho je k tématu vlákna a kolik pro tebe typický trapnoflirtík s kolouchem, si udělej sama. :kytka:
:mrgreen:
Tak děkuji za přibližné zjištění, ale nemuselo být. :kytka:
No, mě opravdu překvapuje, jak se někdo může zabývat takovými stupidními věcmi, někoho kontrolovat atd.
Mě tady taky třeba někdo vadí, ale nikdy by mě nenapadlo mu něco vytýkat.
A už vůbec ne to, na koho reaguje a co tam řeší. :nevim:
Ale chápu, že jsme každý jiný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová