Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31195
18.11.23 22:42
@Venetia píše:
a to co tu pise tvuj kamos o jiných, ti nepřijde troufale a drze…urazi a zesmesnuje na zaklade internetových diskuzi, aniž by někoho znal

Cítím suchost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.23 22:43

Najde se někdo i pro muže z Prahy?

Hledám někoho, někdo kdo vi co hledá, má něco v hlavě také a povídání k tomu by bylo skvělé..nezadany zda atraktivni nevím :D to musí posoudit druhá strana, charismatický ( tedy říkají to) Děkuji i za SZ. Treba osud ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
18.11.23 22:45
@Pravdivostt píše:
Hledám někoho, někdo kdo vi co hledá, má něco v hlavě také a povídání k tomu by bylo skvělé..nezadany zda atraktivni nevím :D to musí posoudit druhá strana, charismatický ( tedy říkají to) Děkuji i za SZ. Treba osud ukáže

@marin zrovna hledá nějakého fajn hodneho chlapa, co má rád fotbal a bude s ní chodit na zápasy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.23 22:52

@Lorre Dekuju, no mě nevadí ani fotbal a co se tyče fotbalu, divím se, ze ženy ho také mají radi …i když proč ne.Je to hodně jak si lidé sednou, aby si také měli co říci, chemie, smích Atd.Ale to každý vi, to nemusím opakovat..ženy jsou v hodně věcech více inteligentni než muži :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.11.23 22:57
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonymne..
Ziju v docela nefunkcnim dlouholetem manzelstvi - 2 male deti. Potkaka jsem muze na krouzku syna, bylo to stasne intenzivni, oboustranne, bylo vzdy velmi velke napeti, dlouhe pohledy a usmevy, az mi napsal a ted se asi 4 mesice intenzivne vidame. Zazivam dokonaly sex, konecne pohlazeni, obejmuti, krasne chvile, darecky.. On tedy ma take nejake problemy (nebudu rozebirat ) ale rodinu chce drzet kvuli detem a samozrejme tam hraje roli obrovsky majetek..
Bohuzel vidam i jeho zenu a on meho muze.. jsem z toho hotova a nejradeji bych to ukoncila, ale je to jak droga :?Piseme si denne, resime mozne, vidame se i bez sexu.. bojim se, ze se zamiluju.. coz mam pocit, ze uz do toho padam..Jenze kdybych to ukoncila, budu ho tam vidat a to fakt nezvladnu :,(Jsem s manzelem 17 let a i kdyz prilezitosti bylo, neverna jsem nebyla nikdy a vsechno se ve mne pere.. s manzelem to nefunguje nekolik let, ale deti ho miluji.
Poradte mi nekdo, kdo byl v podobne situaci, jak jste to nakonec vyresily?

A co na tom chceš řešit, když on se rozvádět nechce? Prostě jsi pro něj zpestření stereotypu, ty ho ber taky tak…pokud s manželem dokážete tak nějak fungovat, tak bych zatím nic nepodnikala a nebourala rodinu…je to dle mého zbytečné. Jsi jen poblázněná. Pokud máte dlouholeté problémy, asi se to mělo řešit dřív a ne teď, když ti přes cestu přeběhl někdo jiný. Nebo jestli chceš být sama a děti si přehazovat jak horký brambor, tak taky můžeš. Pokud ne, nevidím tady moc nějaký prostor pro přemýšlení nad tím, co dál, když nejsou žádné možnosti ;)

• Citovat
  • Upravit
29764
19.11.23 07:48
@Lorre píše:
Doufám že taková kamarádka nejsi vůči všem tvým přátelům :mrgreen:

Všichni přátelé, na kterých mne záleží, mají tu vysadu vědět, co si o tom myslím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29764
19.11.23 08:01
@Lorre píše:
@marin zrovna hledá nějakého fajn hodneho chlapa, co má rád fotbal a bude s ní chodit na zápasy :dance:

No tak že bych někoho hledala, o tom nic nevím. :lol: :mrgreen: ale na nějaký fotbalový zápas nebo hokej bych zašla, zatim nebyla prilezitost. Mám široký záběr zájmu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.23 09:56
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonymne..
Ziju v docela nefunkcnim dlouholetem manzelstvi - 2 male deti. Potkaka jsem muze na krouzku syna, bylo to stasne intenzivni, oboustranne, bylo vzdy velmi velke napeti, dlouhe pohledy a usmevy, az mi napsal a ted se asi 4 mesice intenzivne vidame. Zazivam dokonaly sex, konecne pohlazeni, obejmuti, krasne chvile, darecky.. On tedy ma take nejake problemy (nebudu rozebirat ) ale rodinu chce drzet kvuli detem a samozrejme tam hraje roli obrovsky majetek..
Bohuzel vidam i jeho zenu a on meho muze.. jsem z toho hotova a nejradeji bych to ukoncila, ale je to jak droga :?Piseme si denne, resime mozne, vidame se i bez sexu.. bojim se, ze se zamiluju.. coz mam pocit, ze uz do toho padam..Jenze kdybych to ukoncila, budu ho tam vidat a to fakt nezvladnu :,(Jsem s manzelem 17 let a i kdyz prilezitosti bylo, neverna jsem nebyla nikdy a vsechno se ve mne pere.. s manzelem to nefunguje nekolik let, ale deti ho miluji.
Poradte mi nekdo, kdo byl v podobne situaci, jak jste to nakonec vyresily?

A co takto nakopnout to s manželem?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.11.23 10:08
@Veronika482 píše:
@Černá Madonna : divej, nejde o to „podle přesných pravidel“. Je tu různorodá skupina, téma se může odklonit, někdo přihodí historku ze svého života, někdo jiný na to naváže…tak jak když si povídá skupina lidí spolu někde dohromady, na oslavě, v hospodě, nevím kde. A ted si představ, že by tam celou dobu dva tři lidi hlasitě pokřikovali svoje balící hlášky a vtípky alias „your eyes September“…je to prostě nezdvořilé a velmi nudné pro ostatní. Samozřejmě to můžou přeskakovat při čtení nebo pri setkání naživo odejít pryč do jiné místnosti…ale proč proboha neodejdou ti dva nebo tři dotyční do svého koutku, pokud potřebují mnoho hodin na probrání vzájemných zmrzlinových příchutí apod..? Vždyť je to tak trapné. Když jsem to zaznamenala poprvé, jak Lorre nabaloval na asi sto stranach takovou mladou dívku v diskuzi na úplně jiné téma, tak jsem si myslela, že prostě se třeba jen ostýchá ji poslat soukromou zprávu. Ale on to dělá v každé druhé diskuzi..!

Prosím tebe. Patrně tady Lorre plní určitou poptávku, protože se mu vždy dostává nadšených odpovědí. Ale to samé je tu s Klopkou. Pokaždé se divím, že jí někdo na něco odpovídá, neuvěřitelné žvásty a slovní salát, a vždy se najde někdo, komu to asi připadá zábavné. No jo no, lidem do hlavy svůj mindset nevložím. Ty ale máš možnost zmáčknout tlačítko odhlásit a neúčastní se tady ničeho.

• Citovat
  • Upravit
19.11.23 10:16
@marin píše:
No tak že bych někoho hledala, o tom nic nevím. :lol: :mrgreen: ale na nějaký fotbalový zápas nebo hokej bych zašla, zatim nebyla prilezitost. Mám široký záběr zájmu. :lol:

A lhát se nemá když nikdo nic nehledá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
19.11.23 10:23

@Mango_Lassi Já vím, že jo. Jenže některé ty diskuze vážně pro mě byly zajímavé a zábavné, než v nich začal úřadovat Lorre… člověk čte nějaký příběh, těší se na rozuzlení a najednou musí sto stran přeskakovat a hledat, kde to pokračuje…často už to ani nepokračuje, protože diskutující to přestane bavit a vzdálí se. Já vím, že jsou to jen virtuální příběhy, ale když už se to stane u desátého nebo dvacátého příběhu, že je najednou přerušeny na padesat stran pozváními na zmrzlinu a svatbu, tak už je to fakt otravné. Proč si na to aspoň nezaloži vlastní diskuze.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
19.11.23 10:31

@Lorre @Černá Madonna

Nenechte se buzerovat, neprikladejte tem kopancum vyznam a dal piste jak chcete.
Existuje moznost preskocit a necist. Kto koho nechce cist, tak preskoci, verte, :) ze nikto jim nestoji s pistoli u hlavy a nenuti je vas cist.
Ja nectu toho, koho povazuji za hajzla, chodim sem relaxovat, ne si zdvihat zaludek a tlak. Koho povazuji za deb*ila, toho taky vetsinou preskakuju, protoze me nejak vzdy zesmutni omezenost sahajici do stratosfery, no tak to nectu, proc bych si skodila. A co mne nudi, taky vetsinou nectu.
Proste preskocit a necist. Napominani od diskutujicich chapu, jen pokud jde o evidentniho trolla.

Nedavejte te jejich buzeraci a kopancum vyznam tim, ze se budete moderovat a i nadale diskutujte jak chcete, s kym chcete, kolik chcete a o cem chcete.

Příspěvek upraven 19.11.23 v 10:33

• Citovat
  • Upravit
Veronika482

@Mango_Lassi Klopotkovou oceňuji v tom, že si na svá témata většinou zakládá své diskuze. Proti tomu nemám vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
@Veronika482 píše:
@Mango_Lassi Já vím, že jo. Jenže některé ty diskuze vážně pro mě byly zajímavé a zábavné, než v nich začal úřadovat Lorre… člověk čte nějaký příběh, těší se na rozuzlení a najednou musí sto stran přeskakovat a hledat, kde to pokračuje…často už to ani nepokračuje, protože diskutující to přestane bavit a vzdálí se. Já vím, že jsou to jen virtuální příběhy, ale když už se to stane u desátého nebo dvacátého příběhu, že je najednou přerušeny na padesat stran pozváními na zmrzlinu a svatbu, tak už je to fakt otravné. Proč si na to aspoň nezaloži vlastní diskuze.

Klasická diskuze běží v naprosté většině jen dvě tři strany, tam probíhá vše podstatné. Pak už diskuze běží volným stylem. Jako mě ty flirty taky otravují, dříve jsem nechápala, proč se nepřesunou do SZ, ale dnes je mi jasné, že nikdo nikoho balit nechce. Je to jen taková hra na balení :) :mrgreen: asi jim to přijde vtipné nebo nějakým způsobem zábavné. Nemusím chápat všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
19.11.23 10:41

@Mango_Lassi asi mas pravdu. Člověk to nesmí tak žrát. :) A mě ani by to nepopudilo do té míry, abych na to reagovala a usměrňovala ho, kdyby se po těch padesáti stranách vždycky neprojevil jako nepříjemný skřet, co tu kdekoho zesměšňuje. A vždycky začne ponižovat ty ženské, co mu na těch předchozích padesáti stranách nadšeně zobou z ruky.. to musí být nějaké zvláštní psychologické umění už.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová