Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veronika482
19.11.23 18:00

@Lorre slovo psychopat jsem nepoužila a nemocný si myslím, že taky ne. Ten zbytek je pravda a jen by mě zajímalo, jestli jsi si toho vědom.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
19.11.23 18:28
@Černá Madonna píše:
Myslím, že jsi to napsala pravdivě a výstižně.
Jinak ti děkuji za zastání a pochopení. :kytka:

citace

Vubec neni zac dekovat, kolektivni utoky se tady objevuji pravidelne, jedna zacne a dalsi vyuziji prilezitost, aby si koply taky. Nedavejte tomuto tady v teto diskusi dulezitost tim, ze si z toho budete neco delat, jejich utoky = jejich problem.

• Citovat
  • Upravit
29772
19.11.23 18:43
@Arturie píše:
Myslim, ze je dobre, ze Lorre nepodlehl tlaku společnosti, ze každý musí nekoho mit a zakládat rodinu. Vlastně žije v super době.

Záleží, zda je to jeho rozhodnutí. Potom ano. Nebo je to jen strach ze zklamání nebo překročení konformni zóny. Na to je ještě mladý dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29772
19.11.23 18:48
@Lorre píše:
Přesně. Proto je moudré nepouštět si do života další ženskou :jazyk: :mrgreen:

Já si myslím o tom své. :mrgreen: Ale pravda je, že to nemá cenu lámat přes koleno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.11.23 18:52
@Veronika482 píše:
Však jasne že ne, ale Lorre si potřebuje na někom zchladit žáhu. Nic si z něj nedělej, jsi prima hodná ženská podle psaní, už na něj nereaguj a bude to.

Ale tak já nemyslím, že je až tak zlý :D Každý má dobré stránky, i ty špatné…Lorre to tady tak trochu využívá za účelem zvednutí ega, což já zprvu nepochopila, myslela jsem, že opravdu někoho hledá.. tudíž i špatně snáší kritiku a v okamžiku, kdy ho dotyčná už tolik neobdivuje, se do ní začne tak trochu rýpavě strefovat :P Ale ono spousta mužů jsou ješitové, kterým se nesmí nic říct :P Já už to tolik neřeším. Nebo se snažím :mrgreen: Páč mám tendence být upřímná a vše si s každým vyjasňovat… :P

• Citovat
  • Upravit
31195
19.11.23 18:53
@Veronika482 píše:
@Lorre slovo psychopat jsem nepoužila a nemocný si myslím, že taky ne. Ten zbytek je pravda a jen by mě zajímalo, jestli jsi si toho vědom.

Takže když někomu napíši, že je: Depresivní chudácek, zakomplexovaný, zlý skřet, panic, vybíjejici si zlost a ego na ženách, ublizeny a zákeřný, tak ho vlastně neurazim a neútočim na něj? :P A to je opravdu jen rychlý výčet toho co píšeš. Není lepší si třeba priznat, že se vůči mne chováš jako prase? :D než si tu tvrdé obhajovat žes mi nenapsala jedinou urážku či pomluvu? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.11.23 18:55
@marin píše:
Já si myslím o tom své. :mrgreen: Ale pravda je, že to nemá cenu lámat přes koleno. ;)

Jo tak když mi dohodis použitelný matros bez námahy, tak to zvazim zda to má cenu :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
19.11.23 19:05

@Lorre: udělej si výčet toho, cos napsal ty třeba Klopotkove do diskuzí a pak někomu piš, že se chová jako prase. A tys ji a jine urážel jen proto, že jsi mohl. Já jsem jen popsala to, co jsi dělal ty, odpovídajícími výrazy, protože už mě to fakt vytáčí. Já tě nečtu měsíc, jak by se mohlo zdát podle nove registrovaného nicku, ale roky.

• Citovat
  • Upravit
31195
19.11.23 19:10
@Veronika482 píše:
@Lorre: udělej si výčet toho, cos napsal ty třeba Klopotkove do diskuzí a pak někomu piš, že se chová jako prase. A tys ji a jine urážel jen proto, že jsi mohl. Já jsem jen popsala to, co jsi dělal ty, odpovídajícími výrazy, protože už mě to fakt vytáčí. Já tě nečtu měsíc, jak by se mohlo zdát podle nove registrovaného nicku, ale roky.

Co to s tím má společného prosimtě, co si písem s Klopotkovou? Bavíme se o tobě a tvém chováním Ríkáš, žes mi nenapsala žádnou urážku nebo pomluvu, když ti je ukazuji, tak už je to zas jinak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
19.11.23 19:15

Mně by zajímalo, jestli zakladatelka našla co hledala, když už se to tu tak zvrtlo v OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
19.11.23 20:13
@My Melody píše:
@Černá Madonna píše:
Myslím, že jsi to napsala pravdivě a výstižně.
Jinak ti děkuji za zastání a pochopení. :kytka:

citace

Vubec neni zac dekovat, kolektivni utoky se tady objevuji pravidelne, jedna zacne a dalsi vyuziji prilezitost, aby si koply taky. Nedavejte tomuto tady v teto diskusi dulezitost tim, ze si z toho budete neco delat, jejich utoky = jejich problem.

Máš pravdu, taky jsem si toho už bohužel všimla.
Nechápu, jak může mít někdo takovou zlou až nenávistnou povahu.
Přece nikdo tu doopravdy o nikom nevíme, jaký je v reálném životě.
A to, že se tu třeba někdy, někdo zmíní o nějakém svém osobním nebo zdravotním problému, když to na něj zrovna dolehne. :(
A jsou tu určití lidé, kteří se pak dokonce ani po letech, neštítí to znovu vynést na světlo.

Příspěvek upraven 19.11.23 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.11.23 20:19
@Černá Madonna píše:
Máš pravdu, taky jsem si toho už bohužel všimla.
Nechápu, jak může mít někdo takovou zlou až nenávistnou povahu.
Přece nikdo tu doopravdy o nikom nevíme, jaký je v reálném životě.
A to, že se tu třeba někdy, někdo zmíní o nějakém svém osobním nebo zdravotním problému, když to na něj zrovna dolehne. :(
A jsou tu určití lidé, kteří se pak dokonce ani po letech, neštítí to znovu vynést na světlo.

Mně jsi řekla, že je to můj problém, když tu o sobě něco píšu a někdo to na mě pak vytáhne :mrgreen: :palec: Taky tu ze sebe děláš svatou, ale jsi svatá jen k určitým lidem a když se ti to hodí :P

• Citovat
  • Upravit
29772
19.11.23 20:38
@Veronika482 píše:
@Lorre: udělej si výčet toho, cos napsal ty třeba Klopotkove do diskuzí a pak někomu piš, že se chová jako prase. A tys ji a jine urážel jen proto, že jsi mohl. Já jsem jen popsala to, co jsi dělal ty, odpovídajícími výrazy, protože už mě to fakt vytáčí. Já tě nečtu měsíc, jak by se mohlo zdát podle nove registrovaného nicku, ale roky.

Tak číst Lorreho roky a neozvat se, to už je asi závislost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16346
19.11.23 20:39
@Sonarka píše:
Mně jsi řekla, že je to můj problém, když tu o sobě něco píšu a někdo to na mě pak vytáhne :mrgreen: :palec: Taky tu ze sebe děláš svatou, ale jsi svatá jen k určitým lidem a když se ti to hodí :P
:lol:
Vůbec jsem neměla na mysli tebe, ale zřejmě asi platí pořekadlo, že trefená husa, se vždy ozve. ;)
To ber, s určitou nadsázkou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29772
19.11.23 20:39
@Lorre píše:
Jo tak když mi dohodis použitelný matros bez námahy, tak to zvazim zda to má cenu :pankac: :lol:

Momentálně nemám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová