Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31195
19.11.23 16:06
@marin píše:
Což o to, já uvažuji dobře, ale ty tu hledáš svoji vyvolenou na nesprávném místě. :pankac:

Už zas ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.11.23 16:07
@Veronika482 píše:
@Mango_Lassi Klopotkovou oceňuji v tom, že si na svá témata většinou zakládá své diskuze. Proti tomu nemám vůbec nic.

Mne taky prijde Klopotkova fajn…nikomu nic nedela  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.11.23 16:12
@Mango_Lassi píše: Že ty jsi ten typ, co se snadno zamilovává přes internet? Jinak tolik silných emocí kolem virtuálních postav asi nechápu :lol:

Tak zase kazdy to nemusi brat tak nezucastnene jako ty…ja treba tim, ze se tu obcas hodne odkryvam a sveruji, to tu nekdy beru hodne emotivne…a ty virtualni postavy beru jako skutecne lidi :nevim: Coz pravdepodobne jsou :think:

• Citovat
  • Upravit
29772
19.11.23 16:18
@Lorre píše:
Už zas ne :mrgreen:

Tak teď máš období nikoho nehledat? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.11.23 16:20
@marin píše:
Tak teď máš období nikoho nehledat? :lol: :mrgreen:

To mám už tak 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29772
19.11.23 16:24
@Lorre píše:
To mám už tak 5 let :mrgreen:

Tolik jo? :lol: ti utíkají nejlepší léta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.11.23 16:33
@Sonarka píše:
Tak zase kazdy to nemusi brat tak nezucastnene jako ty…ja treba tim, ze se tu obcas hodne odkryvam a sveruji, to tu nekdy beru hodne emotivne…a ty virtualni postavy beru jako skutecne lidi :nevim: Coz pravdepodobne jsou :think:

No sorry, já se do virtuálních postav emočně angažovat neumím. :D můžou mi být sympatické nebo méně sympatické, ale to je tak všechno. Rozkmítat emoce dokážu jen s reálnými osobami. Ale je fakt, že vy se tu nějak znáte navzájem, potkáváte se. Já to úplně nemám zapotřebí, proto mám přirozený odstup. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31195
19.11.23 16:33
@marin píše:
Tolik jo? :lol: ti utíkají nejlepší léta. :lol:

No tolik zas možná ne, ale v řádu roku už to bude určitě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29772
19.11.23 16:38
@Lorre píše:
No tolik zas možná ne, ale v řádu roku už to bude určitě :pankac:

No jo čas ale letí. Není čas ztrácet čas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.11.23 16:58
@Mango_Lassi píše:
No sorry, já se do virtuálních postav emočně angažovat neumím. :D můžou mi být sympatické nebo méně sympatické, ale to je tak všechno. Rozkmítat emoce dokážu jen s reálnými osobami. Ale je fakt, že vy se tu nějak znáte navzájem, potkáváte se. Já to úplně nemám zapotřebí, proto mám přirozený odstup. :mrgreen:

No ja prave proto ani nemuzu koukat na dojaky…bych bulela celej vecer :mrgreen: Proto mam radeji horory :P Ja se vzdycky do vseho hned vziju…

• Citovat
  • Upravit
24160
19.11.23 16:58
@marin píše:

Myslim, ze je dobre, ze Lorre nepodlehl tlaku společnosti, ze každý musí nekoho mit a zakládat rodinu. Vlastně žije v super době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
19.11.23 17:01
@marin píše:

Přesně. Proto je moudré nepouštět si do života další ženskou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
19.11.23 17:17
@Lorre píše:
Víš co je zas pro mě nepochopitelné? Že mě tu pranyruje neznámá nová uživatelka za nevhodné chování o něčem, o čemž ví úplne kulové. Jedna čisté subjektivně a klidně bych se vsadil, že čerpá z osobní újmy. Zároveň moralizuje o vhodném chování a komunikaci, ale že o mně začne psát dost bez zábran urážky a pomluvy, to už ji nevadí :P.
Těšilo mě… vlastně netesilo :D

Napiš jedinou urážku nebo pomluvu, kterou jsem o tobě napsala…
To víš že jo, jsem do tebe celé ty roky tajne zamilovana, stejně jako Arturie, Sirikit, Ven…připis si mě na seznam ježibab z Kauflandu, které po tobě touží, prosím.

Kdybych si nebyla jistá tím, co píšu, tak bych se do takových debat s tebou ani nepouštěla, jsou mi velmi nepříjemné.
Jinak Marin i Černá Madonna jsou přesně ty stejné dobracke typy žen podle psaní, takže očekávám, že si z nich po dalších sto stranach trapných flirtu uděláš stejne rohožky jako ze Sonarky. Ale zdá se, že jim to nevadí, tak směle do toho. Nazdar

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
19.11.23 17:22
@Sonarka píše:
Mne taky prijde Klopotkova fajn…nikomu nic nedela :nevim:

Však jasne že ne, ale Lorre si potřebuje na někom zchladit žáhu. Nic si z něj nedělej, jsi prima hodná ženská podle psaní, už na něj nereaguj a bude to.

• Citovat
  • Upravit
31195
19.11.23 17:31
@Veronika482 píše:
Napiš jedinou urážku nebo pomluvu, kterou jsem o tobě napsala…
To víš že jo, jsem do tebe celé ty roky tajne zamilovana, stejně jako Arturie, Sirikit, Ven…připis si mě na seznam ježibab z Kauflandu, které po tobě touží, prosím.Kdybych si nebyla jistá tím, co píšu, tak bych se do takových debat s tebou ani nepouštěla, jsou mi velmi nepříjemné.
Jinak Marin i Černá Madonna jsou přesně ty stejné dobracke typy žen podle psaní, takže očekávám, že si z nich po dalších sto stranach trapných flirtu uděláš stejne rohožky jako ze Sonarky. Ale zdá se, že jim to nevadí, tak směle do toho. Nazdar

Si děláš srandu ne 8o. Si nesvéprávna a nevíš co píšeš? Že sem zakomplexovany namyšlený nemocný psychopat co si zvyšuje ego na ženských, a další hromada vsecko co si tu psala,… :mrgreen:. To je moc.
Já nikdy nepsal že mě tajne miluji ci po mě touží. Si pleteš dojmy s pojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová