Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše:
Což o to, já uvažuji dobře, ale ty tu hledáš svoji vyvolenou na nesprávném místě.
Už zas ne ![]()
@Veronika482 píše:
@Mango_Lassi Klopotkovou oceňuji v tom, že si na svá témata většinou zakládá své diskuze. Proti tomu nemám vůbec nic.
Mne taky prijde Klopotkova fajn…nikomu nic nedela ![]()
@Mango_Lassi píše: Že ty jsi ten typ, co se snadno zamilovává přes internet? Jinak tolik silných emocí kolem virtuálních postav asi nechápu
Tak zase kazdy to nemusi brat tak nezucastnene jako ty…ja treba tim, ze se tu obcas hodne odkryvam a sveruji, to tu nekdy beru hodne emotivne…a ty virtualni postavy beru jako skutecne lidi
Coz pravdepodobne jsou ![]()
@marin píše:
Tak teď máš období nikoho nehledat?![]()
To mám už tak 5 let ![]()
@Lorre píše:
To mám už tak 5 let
Tolik jo?
ti utíkají nejlepší léta. ![]()
@Sonarka píše:
Tak zase kazdy to nemusi brat tak nezucastnene jako ty…ja treba tim, ze se tu obcas hodne odkryvam a sveruji, to tu nekdy beru hodne emotivne…a ty virtualni postavy beru jako skutecne lidiCoz pravdepodobne jsou
No sorry, já se do virtuálních postav emočně angažovat neumím.
můžou mi být sympatické nebo méně sympatické, ale to je tak všechno. Rozkmítat emoce dokážu jen s reálnými osobami. Ale je fakt, že vy se tu nějak znáte navzájem, potkáváte se. Já to úplně nemám zapotřebí, proto mám přirozený odstup. ![]()
@marin píše:
Tolik jo?ti utíkají nejlepší léta.
No tolik zas možná ne, ale v řádu roku už to bude určitě ![]()
@Lorre píše:
No tolik zas možná ne, ale v řádu roku už to bude určitě
No jo čas ale letí. Není čas ztrácet čas. ![]()
@Mango_Lassi píše:
No sorry, já se do virtuálních postav emočně angažovat neumím.můžou mi být sympatické nebo méně sympatické, ale to je tak všechno. Rozkmítat emoce dokážu jen s reálnými osobami. Ale je fakt, že vy se tu nějak znáte navzájem, potkáváte se. Já to úplně nemám zapotřebí, proto mám přirozený odstup.
No ja prave proto ani nemuzu koukat na dojaky…bych bulela celej vecer
Proto mam radeji horory
Ja se vzdycky do vseho hned vziju…
@marin píše:
No jo čas ale letí. Není čas ztrácet čas.
Myslim, ze je dobre, ze Lorre nepodlehl tlaku společnosti, ze každý musí nekoho mit a zakládat rodinu. Vlastně žije v super době.
@marin píše:
No jo čas ale letí. Není čas ztrácet čas.
Přesně. Proto je moudré nepouštět si do života další ženskou
![]()
@Lorre píše:
Víš co je zas pro mě nepochopitelné? Že mě tu pranyruje neznámá nová uživatelka za nevhodné chování o něčem, o čemž ví úplne kulové. Jedna čisté subjektivně a klidně bych se vsadil, že čerpá z osobní újmy. Zároveň moralizuje o vhodném chování a komunikaci, ale že o mně začne psát dost bez zábran urážky a pomluvy, to už ji nevadí.
Těšilo mě… vlastně netesilo
Napiš jedinou urážku nebo pomluvu, kterou jsem o tobě napsala…
To víš že jo, jsem do tebe celé ty roky tajne zamilovana, stejně jako Arturie, Sirikit, Ven…připis si mě na seznam ježibab z Kauflandu, které po tobě touží, prosím.
Kdybych si nebyla jistá tím, co píšu, tak bych se do takových debat s tebou ani nepouštěla, jsou mi velmi nepříjemné.
Jinak Marin i Černá Madonna jsou přesně ty stejné dobracke typy žen podle psaní, takže očekávám, že si z nich po dalších sto stranach trapných flirtu uděláš stejne rohožky jako ze Sonarky. Ale zdá se, že jim to nevadí, tak směle do toho. Nazdar
@Sonarka píše:
Mne taky prijde Klopotkova fajn…nikomu nic nedela
Však jasne že ne, ale Lorre si potřebuje na někom zchladit žáhu. Nic si z něj nedělej, jsi prima hodná ženská podle psaní, už na něj nereaguj a bude to.
@Veronika482 píše:
Napiš jedinou urážku nebo pomluvu, kterou jsem o tobě napsala…
To víš že jo, jsem do tebe celé ty roky tajne zamilovana, stejně jako Arturie, Sirikit, Ven…připis si mě na seznam ježibab z Kauflandu, které po tobě touží, prosím.Kdybych si nebyla jistá tím, co píšu, tak bych se do takových debat s tebou ani nepouštěla, jsou mi velmi nepříjemné.
Jinak Marin i Černá Madonna jsou přesně ty stejné dobracke typy žen podle psaní, takže očekávám, že si z nich po dalších sto stranach trapných flirtu uděláš stejne rohožky jako ze Sonarky. Ale zdá se, že jim to nevadí, tak směle do toho. Nazdar
Si děláš srandu ne
. Si nesvéprávna a nevíš co píšeš? Že sem zakomplexovany namyšlený nemocný psychopat co si zvyšuje ego na ženských, a další hromada vsecko co si tu psala,…
. To je moc.
Já nikdy nepsal že mě tajne miluji ci po mě touží. Si pleteš dojmy s pojmy.