Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
29.12.23 21:13
@Super pádlo píše:
A pak chodíš na záchod normálně jo? :nevim: Měla si nad 20cm v zadku? :nevim:

Já jsem jim je neměřila, já ta péra nějak neprožívám, ale dokážu poznat, co je moc a co málo. 9 cm je fakt málo. I v zadku, i když dostačující.

• Citovat
  • Upravit
30777
29.12.23 21:17
@Super pádlo píše:
Já nemam proč mít komplexy, my už máme se Sonarkou po emailu domluvený šuk :nevim:

Si říkám kdo dneska sakra používá email na běžnou komunikaci :D, pak mi došlo že si tě Sonark radši drží od těla… Přirozeně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.12.23 21:18
@Super pádlo píše:
Ty vole, Detsa je magor:

" Nejukecanější diskutující

Lorre
1234 příspěvků "

https://www.emimino.cz/maminky/

:nevim:
Za prosinec a to ještě neskončil! :nevim: 8o

Vždyť tady tráví 99% svého času. Kdo jiný by měl být první. Potom si píše adminům o odznak emimina.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.12.23 21:20
@Super pádlo píše:
Tak z toho panice udělej muže, třeba tu pak nebude pečenej vařenej a to přičti k jeho příspěvkům příspěvky Madonny, to je taky Detsa :nevim:

Detsa = Lorre = Madonna

Já bych ho ráda dostala do postele, on nechce. Já radši hodnotím ženské přirození než péra.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.12.23 21:24
@Lorre píše:
Myslíš posahaneho stalkera Klopotkovou nebo zakomplexovaneho Pírka? :think: :D

Detso, pokud tomu říkáš stalkování, tak ti už definitivně hráblo. Když na tebe nějakou dobu nereaguji, tak mě sám zmiňuješ. To už mám vypozorované. Prostě ti potom chybím.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
29.12.23 21:27
@Super pádlo píše:
Však on by byl o něco méně labilní, kdyby mu konečně nějaká dala :nevim: třeba by pak nechtěl vyhlazovat lidstvo :nevim:

Tentokrát máš super přezdívku. Příště můžeš použít něco na způsob noha_od_stolu. To by se mi líbilo.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.12.23 21:31
@Super pádlo píše:
Detsa = Lorre = Madonna - je tu tak často, že musí mít invalidní důchod 3.stupně jak tu někdo na něj vyhrabal. Jinak by neměl tolik času :nevim:

Pracuje jako vrátný. Je v ID.

• Citovat
  • Upravit
30777
29.12.23 21:31
@Klopotkova píše:
Detso, pokud tomu říkáš stalkování, tak ti už definitivně hráblo. Když na tebe nějakou dobu nereaguji, tak mě sám zmiňuješ. To už mám vypozorované. Prostě ti potom chybím.

Chybíš mi asi jako akné na ksichte :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
29.12.23 21:33
@Super pádlo píše:
Detsa = Lorre = Madonna - je tu tak často, že musí mít invalidní důchod 3.stupně jak tu někdo na něj vyhrabal. Jinak by neměl tolik času :nevim:

Přiznej se, že se ti o me zda? 8) jsem v životě neviděl někoho tak ublizeneho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.12.23 22:04
@Lorre píše:
Myslíš posahaneho stalkera Klopotkovou nebo zakomplexovaneho Pírka? :think: :D

A taky Madonnu, Marin a mě :nevim: I když je pravda, že Madonna jsi ty, Marin je stará a já jsem já no :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
30777
29.12.23 22:13
@Sonarka píše:
A taky Madonnu, Marin a mě :nevim: I když je pravda, že Madonna jsi ty, Marin je stará a já jsem já no :lol: :P

Taky tu mám kvůli Vám sto tisíc příspěvků :cert: :mrgreen:. Já do jiných témat nechodím, jen občas mrknu jeste do jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
29.12.23 22:17
@Mango_Lassi píše:
Tak jsi chlap, ne? Zkus se trochu ovládat. Je sexy, když chlap umí ovládat emoce. Co udělal Kutil na mě moc sexy nezapůsobilo. Plačka.

Jedna věc je ovládat emoce a druhá je se ubránit droze obdobné heroinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.12.23 23:19
@Lorre píše:
Taky tu mám kvůli Vám sto tisíc příspěvků :cert: :mrgreen:. Já do jiných témat nechodím, jen občas mrknu jeste do jednoho

Tak to by jsme musely mít skoro stejně příspěvků s tebou :nevim: Ale ty jsi suverénně první :P Takže určit ještě chodíš jinam… A ne občas :cert: nevěrníku :cert: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
16039
29.12.23 23:24
@Klopotkova píše:
Už nějakou dobu jsem si jistá, že je to tatáž osoba.
:mrgreen:
Sim tě, jakej chcete Este jinej důkaz? :dance: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16039
29.12.23 23:30
@Super pádlo píše:
Lorre, musíš mít Madonnu spuštěnou na jiném prohlížeči, pak to budeš stíhat i najednou :nevim:Stejně oba píšete jednovětné příspěvky většinou :nevim:

My dva stíháme úplně všechno. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová