Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30813
30.12.23 01:08

Smarja oni toho retose furt nezabanovali :roll: :D. Dneska jim to nějak trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 01:13
@Super pádlo píše:
Píše nedostudovaný pablb co se kdysi nechal vymazat, protože chtěl vyhladit lidstvo :nevim: :nevim:

Máš tam i něco jiného nebo tu budeš furt papouškovat vymyšlenou frázi klopotaka jeste několik let? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 01:19
@Super pádlo píše:
Ty ses přiznal k Detsovi… proč si se tedy nechal vymazat? :nevim:Protože si tu psal podivnosti, ke kterým jsi se sám přiznal. To o vyhlazení si psal, sám jsi to přiznal :nevim:

Zij si v tom klidne dal ;). Určitě ne v ohledu jakým to psala Klopotka :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 01:23
@Super pádlo píše:
A za chvíli se přiznáš, že si pomáhal Kozákovi :nevim:

No hlavně pozor ať tvoje viditelná frustrace nepreroste taky v nějakou šílenost 8o. U tebe bych se toto bál.
Na todle téma je fakt na hlavu dělat si srandu, ale u tebe mě to zkrátka nepřekvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 01:32
@Černá Madonna píše:
Už jsem našla. :P :jazyk:
:pocitac: :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 01:47
@Lorre píše: :pocitac: :zed: :mrgreen:
:mrgreen: :* :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 01:49
@Černá Madonna píše: :mrgreen: :* :mavam:

A kde je zas vůbec martasek? :cert: Se tu nějak neukazal co sem mu vynadal že se špatně stará o harém. To je material a to tady sliboval všem zlato a lásku :jazyk:. Přitom si byla vhodná adeptka pro něho 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 01:52
@Lorre píše:
A kde je zas vůbec martasek? :cert: Se tu nějak neukazal co sem mu vynadal že se špatně stará o harém. To je material a to tady sliboval všem zlato a lásku :jazyk:. Přitom si byla vhodná adeptka pro něho 8)
:lol:
No, nejen já…ale asi ho naštvala Klopotková. :think:
Obula se do něj, že je prý suchar… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 02:03
@Černá Madonna píše: :lol:
No, nejen já…ale asi ho naštvala Klopotková. :think:
Obula se do něj, že je prý suchar… :nevim:

Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha :). Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí :lol:. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 02:09
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha :). Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí :lol:. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada

Njn, nenech si kazit hezký sny a raději teď už nikoho nepruď.
Tak dobrou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.23 02:45
@Super pádlo píše:
Tobě taky pirátko :jazyk:
Já koukám na Simpsonovi, ale ty nový jsou na prd… i ten dabing je hroznej, jak umřeli ti původní dabéři… třeba u ředitele Skinnera :,(Líza je čím dál víc nesnesitelně levičácká a celé je to moc progresivistický :nevim:

Mě ty žluté ku vy nikdy moc nebavily. Moc přizdisrá*ský humor to je na mě. To vám píšu, kolego, než vás smažou. Abych mohl jednou vyprávět dětem (trik na bonbóny stále funguje), že jsem diskutoval s legenderáním panem Pé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.12.23 03:51
@Královna Kosmíru píše:
Aha.. na to fakt nemam cas a nevim jak poznam prověřený… to jako ze maji byt ženatí jo?

To ne, spíš jsem myslela, že ho nějaký čas už můžeš znát a víš tak nějak, co je zač..na seznamkach jsou vesměs podivnosti…taky na to nemám čas, nechávám tomu volný průběh…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.12.23 03:52
@Super pádlo píše:
A do toho se za chvíli ozve Madonna, jeho fejk :nevim:Zeptej se Sirikit, Arturky, dokonce i Kosmírky, jestli tu chtěj víc tebe nebo mě a uvidíš. :nevim:

Já vás tu chci oba :srdce: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.12.23 04:03
@Super pádlo píše:
Když já to bez citu neumim :nevim:

Vám ženským je to fuk, jednou Helmut, pak Pražák, pak šéfík,… :nevim:

Ale já prostě potřebuju tam mít i tu lásku a ne to střídat furt :nevim:
:D ale já k nim všem chovám city :P Taky to neumím bez citu… Helmut byl big love, ale sám se degradoval svou pohodlností a laxností a tím uvolnil částečně místo Pražákovi, kterej po mně začal házet očkem a tak nějak to postupně zajiskřilo…a šéf to je spíš takové bratrské, máme se rádi, ale jsme spíš už taková rodina :D :nevim: :P Tam si myslím, že nic nehrozí :think:
  • Citovat
  • Upravit
2469
30.12.23 08:23
@Sonarka píše: :lol: Tak za mě ten únor, mám víc volna ;) Ale snad se netrefíš do víkendu, kdy pojedu za Helmutem… :jazyk: On mě chce v únoru vidět 8o :P :mrgreen:
A já teda vezmu máslo..na ten chleba :P

Máslo? Tango? Paříž? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová