Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Smarja oni toho retose furt nezabanovali
. Dneska jim to nějak trvá
@Super pádlo píše:
Píše nedostudovaný pablb co se kdysi nechal vymazat, protože chtěl vyhladit lidstvo![]()
Máš tam i něco jiného nebo tu budeš furt papouškovat vymyšlenou frázi klopotaka jeste několik let? ![]()
@Super pádlo píše:
Ty ses přiznal k Detsovi… proč si se tedy nechal vymazat?Protože si tu psal podivnosti, ke kterým jsi se sám přiznal. To o vyhlazení si psal, sám jsi to přiznal
Zij si v tom klidne dal
. Určitě ne v ohledu jakým to psala Klopotka
.
@Super pádlo píše:
A za chvíli se přiznáš, že si pomáhal Kozákovi
No hlavně pozor ať tvoje viditelná frustrace nepreroste taky v nějakou šílenost
. U tebe bych se toto bál.
Na todle téma je fakt na hlavu dělat si srandu, ale u tebe mě to zkrátka nepřekvapuje
@Černá Madonna píše:![]()
![]()
A kde je zas vůbec martasek?
Se tu nějak neukazal co sem mu vynadal že se špatně stará o harém. To je material a to tady sliboval všem zlato a lásku
. Přitom si byla vhodná adeptka pro něho ![]()
@Lorre píše:
A kde je zas vůbec martasek?Se tu nějak neukazal co sem mu vynadal že se špatně stará o harém. To je material a to tady sliboval všem zlato a lásku
. Přitom si byla vhodná adeptka pro něho
@Černá Madonna píše:
No, nejen já…ale asi ho naštvala Klopotková.
Obula se do něj, že je prý suchar…
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha
. Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí
. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha. Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí
. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada
Njn, nenech si kazit hezký sny a raději teď už nikoho nepruď.
Tak dobrou. ![]()
@Super pádlo píše:
Tobě taky pirátko
Já koukám na Simpsonovi, ale ty nový jsou na prd… i ten dabing je hroznej, jak umřeli ti původní dabéři… třeba u ředitele SkinneraLíza je čím dál víc nesnesitelně levičácká a celé je to moc progresivistický
Mě ty žluté ku vy nikdy moc nebavily. Moc přizdisrá*ský humor to je na mě. To vám píšu, kolego, než vás smažou. Abych mohl jednou vyprávět dětem (trik na bonbóny stále funguje), že jsem diskutoval s legenderáním panem Pé.
@Královna Kosmíru píše:
Aha.. na to fakt nemam cas a nevim jak poznam prověřený… to jako ze maji byt ženatí jo?
To ne, spíš jsem myslela, že ho nějaký čas už můžeš znát a víš tak nějak, co je zač..na seznamkach jsou vesměs podivnosti…taky na to nemám čas, nechávám tomu volný průběh…
@Super pádlo píše:
A do toho se za chvíli ozve Madonna, jeho fejkZeptej se Sirikit, Arturky, dokonce i Kosmírky, jestli tu chtěj víc tebe nebo mě a uvidíš.
Já vás tu chci oba
![]()
@Super pádlo píše:
Když já to bez citu neumim![]()
Vám ženským je to fuk, jednou Helmut, pak Pražák, pak šéfík,…
Ale já prostě potřebuju tam mít i tu lásku a ne to střídat furt
@Sonarka píše:Tak za mě ten únor, mám víc volna
Ale snad se netrefíš do víkendu, kdy pojedu za Helmutem…
On mě chce v únoru vidět
![]()
![]()
A já teda vezmu máslo..na ten chleba
Máslo? Tango? Paříž? ![]()