Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.23 17:27
@Sonarka píše:
Ja Simpsonovi miluju :D

Není South Park lepší? Kdy na ty Simpsonovi vlastně koukáš, když jsi pečená vařená na emimi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.12.23 17:41
@AlexanderKahnweiler píše:
Není South Park lepší? Kdy na ty Simpsonovi vlastně koukáš, když jsi pečená vařená na emimi? 8o

Ja uz je nevidela ani nepamatuju :D Na televizi nekoukam skoro vubec…ale drive jsem je sledovala hodne…south park jsem nevidela jediny dil…to me nezaujalo.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.12.23 17:42
Mohl by se krýt, aby ho neodhalili. Jemu to asi dělá dobře, to pronásledování. Jestli on nebyl zamlada svazákem a teď se hrou na disidenta nevykupuje ze svých hříchů. Jinak si moc to jeho počínání nedovedu vysvětlit. Rozhodně má tomuto webu co dát, měl by být aktivní dlouhodobě a bez přerušení. Přemýšlej o tom, kolego Pírko!

On by rad, ale vzdy ho odsud vystipou :cert: :D

• Citovat
  • Upravit
30.12.23 17:45
@Sonarka píše:
Ja uz je nevidela ani nepamatuju :D Na televizi nekoukam skoro vubec…ale drive jsem je sledovala hodne…south park jsem nevidela jediny dil…to me nezaujalo.

Jak je pak můžeš milovat? :mrgreen:

South Park je sprostej, to se mi líbí. Sice jsem ho taky už dlouho neviděl a z těch asi 24 sérií viděl snad jenom pět, ale je to druh zábavy, kterou vyhledávám. Ne nějaké Cimrmany například. Nebo Simpsonovy. Přátele. Pak ještě miluju Doktora z hor: Nové příběhy, to je asi nejlepší seriál všech dob.

@Sonarka píše:
On by rad, ale vzdy ho odsud vystipou :cert: :D

Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.12.23 17:57
Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on. :nevim:

Nj, je prilis osobity :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.12.23 18:03

@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti… :D Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi :D…Doktor z hor byl takova oddechovka :D Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej :) Neni z Kobry 11..? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23987
30.12.23 18:16
@Mango_Lassi píše:
Včera jsem v metru viděla týpka s obrovským hranatým batohem na zádech, hned jsem si vzpomněla na tebe :mrgreen:

Kurýra dneska dela každý Ukáčko, ktery umí jezdit na skutru nebo jak vidis, tak i metrem. Kdežto člověk, co zaváží zboží do provozoven, ma mnohem větší zodpovednost, ma na starost sluzebni auto, bývají inteligentnejsi a většinou Češi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.23 18:16
@Sonarka píše:
@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti… :D Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi :D…Doktor z hor byl takova oddechovka :D Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej :) Neni z Kobry 11..? :mrgreen:

Taky jsem na ně čuměl, hned jak se objevili na ČT. Pak jsem čučel asi rok na Sky One a až do konce 90. let pravidelně v úterý kolem 18. hodiny. Ale je to nuda.

Je z Kobry 11, ale A. Kahnweiler je právě z Doktora hor, z toho nového (Nové příběhy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
30.12.23 18:32

Myslíte si, že Pírko se letos ještě vrátí?

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.12.23 18:35
@Mango_Lassi píše:
Myslíte si, že Pírko se letos ještě vrátí?

Vypiseme sazky..? :P Ja myslim, ze nam prijde poprat zitra vse nej do noveho roku :P

• Citovat
  • Upravit
30.12.23 18:38

Doufám, že se tu ještě do konce roku objeví. Slušela by mu přezdívka MartinGruber, abych ho mohl oslovovat „Martine, můj jediný příteli.“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791
30.12.23 20:09
@aiwwa píše:
Až na ty zvětšené rty dobrý.

Rty jsou na ní nejhorší :D, celkově bych ji nedal ani lajk na tinderu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30791