Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Ja Simpsonovi miluju
Není South Park lepší? Kdy na ty Simpsonovi vlastně koukáš, když jsi pečená vařená na emimi? ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Není South Park lepší? Kdy na ty Simpsonovi vlastně koukáš, když jsi pečená vařená na emimi?
Ja uz je nevidela ani nepamatuju
Na televizi nekoukam skoro vubec…ale drive jsem je sledovala hodne…south park jsem nevidela jediny dil…to me nezaujalo.
Mohl by se krýt, aby ho neodhalili. Jemu to asi dělá dobře, to pronásledování. Jestli on nebyl zamlada svazákem a teď se hrou na disidenta nevykupuje ze svých hříchů. Jinak si moc to jeho počínání nedovedu vysvětlit. Rozhodně má tomuto webu co dát, měl by být aktivní dlouhodobě a bez přerušení. Přemýšlej o tom, kolego Pírko!
On by rad, ale vzdy ho odsud vystipou
![]()
@Sonarka píše:
Ja uz je nevidela ani nepamatujuNa televizi nekoukam skoro vubec…ale drive jsem je sledovala hodne…south park jsem nevidela jediny dil…to me nezaujalo.
Jak je pak můžeš milovat? ![]()
South Park je sprostej, to se mi líbí. Sice jsem ho taky už dlouho neviděl a z těch asi 24 sérií viděl snad jenom pět, ale je to druh zábavy, kterou vyhledávám. Ne nějaké Cimrmany například. Nebo Simpsonovy. Přátele. Pak ještě miluju Doktora z hor: Nové příběhy, to je asi nejlepší seriál všech dob.
@Sonarka píše:
On by rad, ale vzdy ho odsud vystipou![]()
Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on. ![]()
Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on.
Nj, je prilis osobity
![]()
@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti…
Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi
…Doktor z hor byl takova oddechovka
Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej
Neni z Kobry 11..? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Včera jsem v metru viděla týpka s obrovským hranatým batohem na zádech, hned jsem si vzpomněla na tebe![]()
Kurýra dneska dela každý Ukáčko, ktery umí jezdit na skutru nebo jak vidis, tak i metrem. Kdežto člověk, co zaváží zboží do provozoven, ma mnohem větší zodpovednost, ma na starost sluzebni auto, bývají inteligentnejsi a většinou Češi.
@Sonarka píše:
@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti…Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi
…Doktor z hor byl takova oddechovka
Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej
Neni z Kobry 11..?
Taky jsem na ně čuměl, hned jak se objevili na ČT. Pak jsem čučel asi rok na Sky One a až do konce 90. let pravidelně v úterý kolem 18. hodiny. Ale je to nuda.
Je z Kobry 11, ale A. Kahnweiler je právě z Doktora hor, z toho nového (Nové příběhy).
@Mango_Lassi píše:
Myslíte si, že Pírko se letos ještě vrátí?
Vypiseme sazky..?
Ja myslim, ze nam prijde poprat zitra vse nej do noveho roku ![]()
Doufám, že se tu ještě do konce roku objeví. Slušela by mu přezdívka MartinGruber, abych ho mohl oslovovat „Martine, můj jediný příteli.“ ![]()
@aiwwa píše:
Až na ty zvětšené rty dobrý.
Rty jsou na ní nejhorší
, celkově bych ji nedal ani lajk na tinderu ![]()
@marin píše:
Tak to už jsi je tady tedy popsal už asi skoro všechny.
Ano většinu jsem asi zmínil, neboť většina byla fakt špatná zkušenost ![]()
@Lorre píše:
Rty jsou na ní nejhorší, celkově bych ji nedal ani lajk na tinderu
Já myslím, že by jí to ani nemrzelo. ![]()
@Lorre píše:
Ano většinu jsem asi zmínil, neboť většina byla fakt špatná zkušenost
Příští rok už to bude lepší.
![]()