Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Tak kazdy ma jiny humor…nekoho bavi vtipky o zmrzline a vareni a nekdo ma radeji ostrejsi, az sarkasticky humor…nekde jsem ale cetla, ze na jeho chapani a pouzivani, je treba urcita inteligence![]()
To nic proti vam, samozrejme, ale opravdu jsem se docetla, ze je to znak vyssi inteligence
Tak to se asi páni autoři někde spletli.
![]()
@Klopotkova píše:
Ono by mi to, být single, asi na nějakou tu dobu, třeba na rok stačilo. Sex mám nejradši stejně anální, na to 9 cm není žádná bomba, ale je to dostačující. A hlavně, že by vařil.
Si ho představ. Ráno v kuchyni, jen tak ve slipech jak smaží palačinky. Přinese ti kávu až do postele.
A ty jeho krásný vlasy, je to
![]()
@zmrzlik píše:
To my takyZatím víme jen o 9cm a že umí vařit.
To je na pováženou, jestli by to stačilo.
Mé dostal tim vařením.
Ale co ten zbytek je spíš -.
@Černá Madonna píše:
No… já si na kuchařském umění zase až tak nezakládám, takže mně by zajímalo až to druhé.![]()
@zmrzlik píše:
Si ho představ. Ráno v kuchyni, jen tak ve slipech jak smaží palačinky. Přinese ti kávu až do postele.A ty jeho krásný vlasy, je to
![]()
Ja myslim, ze Klopca si s nim predstavuje jine veci ![]()
@zmrzlik píše:No nejprve dobré jídlo a potom už na centimetrech nezáleží.
A pro ty palačinky bych si i šaty vyžehlila.
@Sonarka píše:
Ja myslim, ze Klopca si s nim predstavuje jine veci
@Černá Madonna píše:
Noo, já to zase vidím trochu jinak.
Po dobrém pití, mooožná na nějakém tom centimetru nesejde.![]()
Přeji ti hezký Nový rok a i ten celý 2024.
Děkuji. Já tobě taky. ![]()
@Lorre píše:
Hele de. mentu je všude dost, tak budu jen rád, když bude o jednoho méně. Mi by určitě nechyběl.
Jenze on se svet netoci jen kolem tebe a toho, co chces, ci nechces
![]()
@Sonarka píše:
Ne, to jsem nechtela rict…ale treba jsem se docetla, ze sarkasmus, ironii a pod. pouzivaji nejvic jedinci, s vyssim IQ, coz je zajimave…![]()
Ale ma to svou logiku, je na to treba urciteho chapani souvislosti, bystrost, znalosti a urcity prehled…taky proto pry deti do 10 let, tohle vesmes nechapou, nejsou schopne to rozlisit a mysli si, ze to dotycny mysli vazne…No pan legenda se asi dnes uz neobjevi…tusim, ze je uz slusne v lihu
![]()
Tak mozna zitra
Sarkasmus a ironií pírko nikdy nepoužil, tak to je ok ![]()
@Lorre píše:
No ještě k tomu, to je horší jestli je furt láska
Jedenacte prikazani…lasku nezabijes
To jen ty by jsi porad vsechno zabijel, ukoncoval, pretinal, vyhlazoval
![]()
Ale, nechme už toho nesmyslného dohadování… vždyť na to máme další celý nový rok 2024. ![]()
Všem přeji vše jen to nej a ať se daří. ![]()
@zmrzlik píše:
No jo. Chlap co umí vařit je tak sexy.Sem si holt Lorreho vysnila dle svých představ a přidala si plus za to vaření.
No zamilovala sem se jak puberťačka.
tak ses normální ![]()
@Sonarka píše:
Ne, to jsem nechtela rict…ale treba jsem se docetla, ze sarkasmus, ironii a pod. pouzivaji nejvic jedinci, s vyssim IQ, coz je zajimave…![]()
Ale ma to svou logiku, je na to treba urciteho chapani souvislosti, bystrost, znalosti a urcity prehled…taky proto pry deti do 10 let, tohle vesmes nechapou, nejsou schopne to rozlisit a mysli si, ze to dotycny mysli vazne…No pan legenda se asi dnes uz neobjevi…tusim, ze je uz slusne v lihu
![]()
Tak mozna zitra
Kdyby se objevil, tak ho stejně minu, protože jsem byl za limitem 50 příspěvků na den. K čemu toto omezení je, nechápu. Pochopil bych to pro první den, aby někdo neprudil se spamem, ale proč to trvá déle, mi nedává smysl. A to sarkasmus a ironii nejen chápu, ale i používám. Jednou v roce 2011 a jednou v roce 2019.
@Lorre píše:
Sarkasmus a ironií pírko nikdy nepoužil, tak to je ok
Ano, samozrejme
Jak rikam, pochopit to, neni jen tak ![]()