Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16011
31.12.23 20:35
@Sonarka píše:
Tak kazdy ma jiny humor…nekoho bavi vtipky o zmrzline a vareni a nekdo ma radeji ostrejsi, az sarkasticky humor…nekde jsem ale cetla, ze na jeho chapani a pouzivani, je treba urcita inteligence :think: :D To nic proti vam, samozrejme, ale opravdu jsem se docetla, ze je to znak vyssi inteligence ;)

Tak to se asi páni autoři někde spletli. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 20:35
@Klopotkova píše:
Ono by mi to, být single, asi na nějakou tu dobu, třeba na rok stačilo. Sex mám nejradši stejně anální, na to 9 cm není žádná bomba, ale je to dostačující. A hlavně, že by vařil.

Si ho představ. Ráno v kuchyni, jen tak ve slipech jak smaží palačinky. Přinese ti kávu až do postele. :jazyk: A ty jeho krásný vlasy, je to :andel: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16011
31.12.23 20:40
@zmrzlik píše:
To my taky :jazyk: Zatím víme jen o 9cm a že umí vařit. :mrgreen: To je na pováženou, jestli by to stačilo. :think: Mé dostal tim vařením. :srdce: Ale co ten zbytek je spíš -.
:mrgreen:
No… já si na kuchařském umění zase až tak nezakládám, takže mě by hlavně zajímalo až to druhé. :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 20:44
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
No… já si na kuchařském umění zase až tak nezakládám, takže mně by zajímalo až to druhé. :P :mrgreen:
:mrgreen: No nejprve dobré jídlo a potom už na centimetrech nezáleží. :mrgreen: A pro ty palačinky bych si i šaty vyžehlila. :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.12.23 20:53
@zmrzlik píše:
Si ho představ. Ráno v kuchyni, jen tak ve slipech jak smaží palačinky. Přinese ti kávu až do postele. :jazyk: A ty jeho krásný vlasy, je to :andel: :srdce:

Ja myslim, ze Klopca si s nim predstavuje jine veci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16011
31.12.23 20:54
@zmrzlik píše: :mrgreen: No nejprve dobré jídlo a potom už na centimetrech nezáleží. :mrgreen: A pro ty palačinky bych si i šaty vyžehlila. :pankac:
:mrgreen:
Noo, já to zase vidím trochu jinak. :think:
Po dobrém pití, mooožná na nějakém tom centimetru nesejde. :P :mrgreen:
Přeji ti hezký Nový rok a i ten celý 2024. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 20:56
@Sonarka píše:
Ja myslim, ze Klopca si s nim predstavuje jine veci :mrgreen:
:mrgreen: Jj.
  • Citovat
  • Upravit
zmrzlik
31.12.23 20:58
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Noo, já to zase vidím trochu jinak. :think:
Po dobrém pití, mooožná na nějakém tom centimetru nesejde. :P :mrgreen:
Přeji ti hezký Nový rok a i ten celý 2024. :kytka:

Děkuji. Já tobě taky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.12.23 21:30
@Lorre píše:
Hele de. mentu je všude dost, tak budu jen rád, když bude o jednoho méně :D. Mi by určitě nechyběl.

Jenze on se svet netoci jen kolem tebe a toho, co chces, ci nechces ;) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
30755
31.12.23 21:36
@Sonarka píše:
Ne, to jsem nechtela rict…ale treba jsem se docetla, ze sarkasmus, ironii a pod. pouzivaji nejvic jedinci, s vyssim IQ, coz je zajimave… :think: :) Ale ma to svou logiku, je na to treba urciteho chapani souvislosti, bystrost, znalosti a urcity prehled…taky proto pry deti do 10 let, tohle vesmes nechapou, nejsou schopne to rozlisit a mysli si, ze to dotycny mysli vazne…No pan legenda se asi dnes uz neobjevi…tusim, ze je uz slusne v lihu :mrgreen: :P Tak mozna zitra :D

Sarkasmus a ironií pírko nikdy nepoužil, tak to je ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.12.23 21:50
@Lorre píše:
No ještě k tomu, to je horší jestli je furt láska :D

Jedenacte prikazani…lasku nezabijes :D ;) To jen ty by jsi porad vsechno zabijel, ukoncoval, pretinal, vyhlazoval :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
16011
31.12.23 23:58

Ale, nechme už toho nesmyslného dohadování… vždyť na to máme další celý nový rok 2024. :mrgreen:
Všem přeji vše jen to nej a ať se daří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30755
1.1.24 00:35
@zmrzlik píše:
No jo. Chlap co umí vařit je tak sexy. :mrgreen: Sem si holt Lorreho vysnila dle svých představ a přidala si plus za to vaření. :jazyk: No zamilovala sem se jak puberťačka. :srdce:

8o tak ses normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.24 00:57
@Sonarka píše:
Ne, to jsem nechtela rict…ale treba jsem se docetla, ze sarkasmus, ironii a pod. pouzivaji nejvic jedinci, s vyssim IQ, coz je zajimave… :think: :) Ale ma to svou logiku, je na to treba urciteho chapani souvislosti, bystrost, znalosti a urcity prehled…taky proto pry deti do 10 let, tohle vesmes nechapou, nejsou schopne to rozlisit a mysli si, ze to dotycny mysli vazne…No pan legenda se asi dnes uz neobjevi…tusim, ze je uz slusne v lihu :mrgreen: :P Tak mozna zitra :D

Kdyby se objevil, tak ho stejně minu, protože jsem byl za limitem 50 příspěvků na den. K čemu toto omezení je, nechápu. Pochopil bych to pro první den, aby někdo neprudil se spamem, ale proč to trvá déle, mi nedává smysl. A to sarkasmus a ironii nejen chápu, ale i používám. Jednou v roce 2011 a jednou v roce 2019.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.1.24 02:26
@Lorre píše:
Sarkasmus a ironií pírko nikdy nepoužil, tak to je ok :mrgreen:

Ano, samozrejme :P :lol: Jak rikam, pochopit to, neni jen tak :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...