Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
31.12.23 08:33
@AlexanderKahnweiler píše:
Cimrmany zmiňuje kde kdo. :roll:Už nejste? :?

Už nejsme. Ještě v létě jsme spolu chvíli uzbekovali v jeho domě v Krupce a potom mi ho přebrala uživatelka Polední bouře. Údajně jsou spolu doposud a čekají dítě. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.12.23 12:05
@martasesek píše:
Ahoj holky, tak do nového roku jenom to nejlepší, lásku, pohodu, klid a konečně partnera, při kterém by jste nebyly smutné a nešťastné :kytka: :kytka: :mavam: :hug:.

Tobe taky vse nej do noveho roku a nejakou fajn slecnu k tomu :* :kytka: A ve tri na tebe cekam pod Jestedem :P :andel:

• Citovat
  • Upravit
16011
31.12.23 12:11
@martasesek píše:
Ahoj holky, tak do nového roku jenom to nejlepší, lásku, pohodu, klid a konečně partnera, při kterém by jste nebyly smutné a nešťastné :kytka: :kytka: :mavam: :hug:.

Děkuji za přání. :D
Taky ti přeji i všem ostatním všechno nejlepší v celém novém roce.
A hlavně zdravíčko a ať nás humor neopouští ani nadále. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 12:19
@Černá Madonna píše:
Děkuji za přání. :D
Taky ti přeji i všem ostatním všechno nejlepší v celém novém roce.
A hlavně zdravíčko a ať nás humor neopouští ani nadále. :kytka:

Tobě dal Lorre taky košem? :mrgreen: Neřád. :cert: Taky všem do Nového roku vše nej. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
31.12.23 12:27
@Černá Madonna píše:
Vím. :(
No co se dá dělat :nevim:… musím se smířit se zdejšími ctiteli. :jazyk:

Máme u nás v dědičné pěkný hasiče. :mrgreen: Kdepak Lorre. :jazyk: Ti to domluvim, chceš? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
30755
31.12.23 12:57
@zmrzlik píše:
Tobě dal Lorre taky košem? :mrgreen: Neřád. :cert: Taky všem do Nového roku vše nej. :kytka:

Budeš ze mě dělat lamače srdci? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 13:02
@Lorre píše:
Budeš ze mě dělat lamače srdci? :cert: :mrgreen:

Já? To je tvůj koníček. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16011
31.12.23 14:26
@zmrzlik píše:
Tobě dal Lorre taky košem? :mrgreen: Neřád. :cert: Taky všem do Nového roku vše nej. :kytka:
:mrgreen:
Njn, je zkrátka na roztrhání… a ještě navíc má hodně přísná kritéria, která asi málokterá splňuje. :nevim: :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16011
31.12.23 14:28
@zmrzlik píše:
Máme u nás v dědičné pěkný hasiče. :mrgreen: Kdepak Lorre. :jazyk: Ti to domluvim, chceš? :mavam:
:mrgreen:
Tak fajn, to beru. :P
Pak se domluvíme. :kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
31.12.23 14:38
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Njn, je zkrátka na roztrhání… a ještě navíc má hodně přísná kritéria, která asi málokterá splňuje. :nevim: :?

To my taky :jazyk: Zatím víme jen o 9cm a že umí vařit. :mrgreen: To je na pováženou, jestli by to stačilo. :think: Mé dostal tim vařením. :srdce: Ale co ten zbytek je spíš -.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.12.23 14:47
@Černá Madonna píše:
Možná… ale jak vidíš, těch fanoušků, které uznávají a baví se jeho až někdy nemístným humorem je stále dost. :think:

Tak kazdy ma jiny humor…nekoho bavi vtipky o zmrzline a vareni a nekdo ma radeji ostrejsi, az sarkasticky humor…nekde jsem ale cetla, ze na jeho chapani a pouzivani, je treba urcita inteligence :think: :D To nic proti vam, samozrejme, ale opravdu jsem se docetla, ze je to znak vyssi inteligence ;)

• Citovat
  • Upravit
31.12.23 17:22
@Sonarka píše:
Tak kazdy ma jiny humor…nekoho bavi vtipky o zmrzline a vareni a nekdo ma radeji ostrejsi, az sarkasticky humor…nekde jsem ale cetla, ze na jeho chapani a pouzivani, je treba urcita inteligence :think: :D To nic proti vam, samozrejme, ale opravdu jsem se docetla, ze je to znak vyssi inteligence ;)

No jo, ale z toho nevyplývá, že nechápání takového humoru je znakem nižší inteligence, takže i inteligent může považovat za nejlepší vtípek stokrát recyklovanou blbost o zmrzlině.

Ale stokrát recyklovaný účet zdejší legendy je vtípek fakt dobrý. Čím víc těch recyklací bude, tím víc to dodává vtípku na kvalitě. Takže, pane legendo, kde jste? Do konce roku zbývá pár hodin a vy nikde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.12.23 20:08
@zmrzlik píše:
To my taky :jazyk: Zatím víme jen o 9cm a že umí vařit. :mrgreen: To je na pováženou, jestli by to stačilo. :think: Mé dostal tim vařením. :srdce: Ale co ten zbytek je spíš -.

Ono by mi to, být single, asi na nějakou tu dobu, třeba na rok stačilo. Sex mám nejradši stejně anální, na to 9 cm není žádná bomba, ale je to dostačující. A hlavně, že by vařil.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
31.12.23 20:27

No jo. Chlap co umí vařit je tak sexy. :mrgreen: Sem si holt Lorreho vysnila dle svých představ a přidala si plus za to vaření. :jazyk: No zamilovala sem se jak puberťačka. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.12.23 20:31
@AlexanderKahnweiler píše:
No jo, ale z toho nevyplývá, že nechápání takového humoru je znakem nižší inteligence, takže i inteligent může považovat za nejlepší vtípek stokrát recyklovanou blbost o zmrzlině.Ale stokrát recyklovaný účet zdejší legendy je vtípek fakt dobrý. Čím víc těch recyklací bude, tím víc to dodává vtípku na kvalitě. Takže, pane legendo, kde jste? Do konce roku zbývá pár hodin a vy nikde. :?

Ne, to jsem nechtela rict…ale treba jsem se docetla, ze sarkasmus, ironii a pod. pouzivaji nejvic jedinci, s vyssim IQ, coz je zajimave… :think: :) Ale ma to svou logiku, je na to treba urciteho chapani souvislosti, bystrost, znalosti a urcity prehled…taky proto pry deti do 10 let, tohle vesmes nechapou, nejsou schopne to rozlisit a mysli si, ze to dotycny mysli vazne…No pan legenda se asi dnes uz neobjevi…tusim, ze je uz slusne v lihu :mrgreen: :P Tak mozna zitra :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová