Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas. Líbí se Vám?
Je hezká. ![]()
@Lorre píše:
Bude to asi něco okolo 10, možná mene, tolik sem jich naštěstí nepoznal
.
Tak to už jsi je tady tedy popsal už asi skoro všechny. ![]()
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas. Líbí se Vám?
Ne
@Lorre píše:
Pro mě je generická a nezajímavá tuctovka.
@Mango_Lassi píše:
On je nějaký kurýr?
Není to policajt? ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Ty na to nekoukas v originálu?
Jako pádlo tady už neodpoví. ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Jako pádlo tady už neodpoví.
Koukám, že mu promazali rovnou příspěvky. To je pokrok.
@Mango_Lassi píše:
Koukám, že mu promazali rovnou příspěvky. To je pokrok.
Jj, taky jsem si všimla, že tu po včerejšku něco chybí. ![]()
Jako pádlo tady už neodpoví.
Dobří holubi se vracejí.
@Lorre píše:připomínas mi jednu holku ze seznamky. Ta chtěla přebít svou citovou závislost dalším chlapem. Měla přítele, s tím se tak nějak rozešla a do týdne hned skončila s jiným. S tím se po case pak taky rozešla, neboť zjistila, že neví, jestli ho miluje a jestli nemiluje svého ex. No a jak to vyřešit? Najde si dalšího
![]()
. Takže sem pak s ní jel na rande a ona mi 10 minut před schůzkou psala, že to ruší. Prý se boji, že se do mě zamiluje
.
Chvíli sem si s ní ještě psal, tak to pak z ní lezlo. Každý den milovala někoho jiného a mě by vysala a odkopla jak spokojena pijavice
No kez bych mela takovyto peprny milostny zivot a byla zamilovana kazdy den do jineho
Jestli jsi si nevsiml, tak u me je to uz 4 roky jen Helmut…obcas se mi teda nekdo libi…za ty 4 roky tusim jen sef a Prazak…ale o zamilovani se neda mluvit, takze kliid ![]()
Mě ty žluté ku vy nikdy moc nebavily. Moc přizdisrá*ský humor to je na mě. To vám píšu, kolego, než vás smažou. Abych mohl jednou vyprávět dětem (trik na bonbóny stále funguje), že jsem diskutoval s legenderáním panem Pé.
Ja Simpsonovi miluju ![]()
@Mango_Lassi píše:
On je nějaký kurýr?
Prazak..? Vozi nam zbozi…takze tak neco ![]()
@Sonarka píše:
Prazak..? Vozi nam zbozi…takze tak neco
Včera jsem v metru viděla týpka s obrovským hranatým batohem na zádech, hned jsem si vzpomněla na tebe ![]()

@Mango_Lassi píše:
Včera jsem v metru viděla týpka s obrovským hranatým batohem na zádech, hned jsem si vzpomněla na tebe![]()
@Klopotkova píše:
Dobří holubi se vracejí.
Mohl by se krýt, aby ho neodhalili. Jemu to asi dělá dobře, to pronásledování. Jestli on nebyl zamlada svazákem a teď se hrou na disidenta nevykupuje ze svých hříchů. Jinak si moc to jeho počínání nedovedu vysvětlit. Rozhodně má tomuto webu co dát, měl by být aktivní dlouhodobě a bez přerušení. Přemýšlej o tom, kolego Pírko!