Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Zij si v tom klidne dal. Určitě ne v ohledu jakým to psala Klopotka
.
Detsouši, já jsem tady několikrát psala, že jsem od tebe četla zmatky o vyhlazení lidstva, tenkrát si toho všiml i kdosi v NSL a tam jsme rozebírali, že ti asi hráblo, nikdy jsem nenapsala, že jsi chtěl vyhladit lidstvo. Možná chtěl, to víš jen ty sám, ale to jsem z tvého textu nevyčetla. Psal jsi jakési všeobecné, podivné zmatky o tom.
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha. Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí
. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada
Já jsem na něj napsala názor, že je suchar a že to je špatně. Pokud ho to rozhodilo a kvůli tomu tady nechodí, tak je to směšné. Já s ním vůbec nekomunikuji, nereaguji na něj, jen to jsem o něm napsala. Jsme v diskusi, diskutujeme, každý se tu nějak projevuje a já jsem napsala jen názor na něj, Nić víc, nic míň. Tečka.
@Super pádlo píše:
Tobě taky pirátko
Já koukám na Simpsonovi, ale ty nový jsou na prd… i ten dabing je hroznej, jak umřeli ti původní dabéři… třeba u ředitele SkinneraLíza je čím dál víc nesnesitelně levičácká a celé je to moc progresivistický
Ty na to nekoukas v originálu? ![]()
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha. Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí
. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada
Já jsem někoho bránila?
to možná tak jedině tebe.
![]()
@Sonarka píše:
To ne, spíš jsem myslela, že ho nějaký čas už můžeš znát a víš tak nějak, co je zač..na seznamkach jsou vesměs podivnosti…taky na to nemám čas, nechávám tomu volný průběh…
Nemsm okolo sebe zadne nezadané zajímavé muže v mem veku. Mam okolo sebe pouze zajímavé ženy. Na box kam chodim chodi mladí kluci a par holek
@Klopotkova píše:
Detsouši, já jsem tady několikrát psala, že jsem od tebe četla zmatky o vyhlazení lidstva, tenkrát si toho všiml i kdosi v NSL a tam jsme rozebírali, že ti asi hráblo, nikdy jsem nenapsala, že jsi chtěl vyhladit lidstvo. Možná chtěl, to víš jen ty sám, ale to jsem z tvého textu nevyčetla. Psal jsi jakési všeobecné, podivné zmatky o tom.
Napsal sem to tehdy v reakci v rámci naší matičky planety Země, že ji nejvíc škodí obecně lidstvo
.Nemáme žádný pozitivní vliv, co si budem. To je prostě holý fakt…
. Žádná zmínka o tom že bych tu já nebo někdo jiný mel zabíjet. Určitě sem to nepsal tak jak to podáváš ty, že sem se zbláznil.
Smazání účtu s tím nemá žádnou spojitost. ![]()
@marin píše:
Já jsem někoho bránila?to možná tak jedině tebe.
![]()
No to určitě
. Dodnes nemohu spát na zádech jak mám od tebe kudly v zádech
@Lorre píše:
No to určitě![]()
![]()
. Dodnes nemohu spát na zádech jak mám od tebe kudly v zádech
To bylo v rámci tvojí obrany.
![]()
@Sonarka píše:ale já k nim všem chovám city
Taky to neumím bez citu… Helmut byl big love, ale sám se degradoval svou pohodlností a laxností a tím uvolnil částečně místo Pražákovi, kterej po mně začal házet očkem a tak nějak to postupně zajiskřilo…a šéf to je spíš takové bratrské, máme se rádi, ale jsme spíš už taková rodina
![]()
![]()
Tam si myslím, že nic nehrozí
@Lorre píše:připomínas mi jednu holku ze seznamky. Ta chtěla přebít svou citovou závislost dalším chlapem. Měla přítele, s tím se tak nějak rozešla a do týdne hned skončila s jiným. S tím se po case pak taky rozešla, neboť zjistila, že neví, jestli ho miluje a jestli nemiluje svého ex. No a jak to vyřešit? Najde si dalšího
![]()
. Takže sem pak s ní jel na rande a ona mi 10 minut před schůzkou psala, že to ruší. Prý se boji, že se do mě zamiluje
.
Chvíli sem si s ní ještě psal, tak to pak z ní lezlo. Každý den milovala někoho jiného a mě by vysala a odkopla jak spokojena pijavice
Když to tak čtu, musím se smát.
A přemýšlím, zda máš opravdu tak šťastnou ruku si vybírat samé poklady.
Dalo se by se to přibližně kvantifikovat s kolika holkama z té seznamky si se osobně sešel? Jsme se teď u našich sešly se sestrami a nějak přišla řeč taky na seznamování. Jo už vím, sestry dcera dostala v první třídě od jednoho kluka jako dárek k vánocům prstýnky. Shodou okolností je to syn jejího bývalého kluka, s kterým jeden čas chodila.
Tak jsme zavzpomínaly na časy seznamování. Tahle sestra taky měla zážitky. A druhá sestra si vzpomněla, jak jednou přišel jeden její týpek na návštěvu a dostal u našich pivo, neobtěžoval se použít sklenicí a klopil to rovnou z flašky.
Sestra jen zírala a pak až odešel, tak jí řekla, tohle vážně chceš.
Já už v té době nebydlela doma, tak jsem o tyto zážitky byla ochuzena. ![]()
@marin píše:
Když to tak čtu, musím se smát.![]()
![]()
A přemýšlím, zda máš opravdu tak šťastnou ruku si vybírat samé poklady.
![]()
Dalo se by se to přibližně kvantifikovat s kolika holkama z té seznamky si se osobně sešel? Jsme se teď u našich sešly se sestrami a nějak přišla řeč taky na seznamování. Jo už vím, sestry dcera dostala v první třídě od jednoho kluka jako dárek k vánocům prstýnky. Shodou okolností je to syn jejího bývalého kluka, s kterým jeden čas chodila.
Tak jsme zavzpomínaly na časy seznamování. Tahle sestra taky měla zážitky. A druhá sestra si vzpomněla, jak jednou přišel jeden její týpek na návštěvu a dostal u našich pivo, neobtěžoval se použít sklenicí a klopil to rovnou z flašky.
Sestra jen zírala a pak až odešel, tak jí řekla, tohle vážně chceš.
Já už v té době nebydlela doma, tak jsem o tyto zážitky byla ochuzena.
Bude to asi něco okolo 10, možná mene
, tolik sem jich naštěstí nepoznal
.
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas
. Líbí se Vám?
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas. Líbí se Vám?
Mně se celkem líbí, i když to teda není zrovna úplně můj typ. Ale postavu má hezkou. ![]()
Tobě se nelíbí? ![]()
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas. Líbí se Vám?
Až na ty zvětšené rty dobrý.
On je nějaký kurýr?