Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
30.12.23 08:25
@Sonarka píše: :D ale já k nim všem chovám city :P Taky to neumím bez citu… Helmut byl big love, ale sám se degradoval svou pohodlností a laxností a tím uvolnil částečně místo Pražákovi, kterej po mně začal házet očkem a tak nějak to postupně zajiskřilo…a šéf to je spíš takové bratrské, máme se rádi, ale jsme spíš už taková rodina :D :nevim: :P Tam si myslím, že nic nehrozí :think:

On je nějaký kurýr?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
30.12.23 08:57
@Lorre píše:
Zij si v tom klidne dal ;). Určitě ne v ohledu jakým to psala Klopotka :roll:.

Detsouši, já jsem tady několikrát psala, že jsem od tebe četla zmatky o vyhlazení lidstva, tenkrát si toho všiml i kdosi v NSL a tam jsme rozebírali, že ti asi hráblo, nikdy jsem nenapsala, že jsi chtěl vyhladit lidstvo. Možná chtěl, to víš jen ty sám, ale to jsem z tvého textu nevyčetla. Psal jsi jakési všeobecné, podivné zmatky o tom.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
30.12.23 09:01
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha :). Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí :lol:. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada

Já jsem na něj napsala názor, že je suchar a že to je špatně. Pokud ho to rozhodilo a kvůli tomu tady nechodí, tak je to směšné. Já s ním vůbec nekomunikuji, nereaguji na něj, jen to jsem o něm napsala. Jsme v diskusi, diskutujeme, každý se tu nějak projevuje a já jsem napsala jen názor na něj, Nić víc, nic míň. Tečka.

• Citovat
  • Upravit
15332
30.12.23 09:10
@Super pádlo píše:
Tobě taky pirátko :jazyk:
Já koukám na Simpsonovi, ale ty nový jsou na prd… i ten dabing je hroznej, jak umřeli ti původní dabéři… třeba u ředitele Skinnera :,(Líza je čím dál víc nesnesitelně levičácká a celé je to moc progresivistický :nevim:

Ty na to nekoukas v originálu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
30.12.23 09:11
@Lorre píše:
Nojono a to ste ji tu bránily. Nevím jestli teda i ty ze začátku, ale minimalne ji branila Marin i Sonarka, když jsem psal, že je to zla zákeřná mrcha :). Přesně todle dělá furt. Nechutná ženská, už aby tu byla funkce ignore hned tam poletí :lol:. Jdu prudit adminy jak to s tím vypada

Já jsem někoho bránila? :lol: to možná tak jedině tebe. :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
30.12.23 09:12
@Sonarka píše:
To ne, spíš jsem myslela, že ho nějaký čas už můžeš znát a víš tak nějak, co je zač..na seznamkach jsou vesměs podivnosti…taky na to nemám čas, nechávám tomu volný průběh…

Nemsm okolo sebe zadne nezadané zajímavé muže v mem veku. Mam okolo sebe pouze zajímavé ženy. Na box kam chodim chodi mladí kluci a par holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30817
30.12.23 10:45
@Klopotkova píše:
Detsouši, já jsem tady několikrát psala, že jsem od tebe četla zmatky o vyhlazení lidstva, tenkrát si toho všiml i kdosi v NSL a tam jsme rozebírali, že ti asi hráblo, nikdy jsem nenapsala, že jsi chtěl vyhladit lidstvo. Možná chtěl, to víš jen ty sám, ale to jsem z tvého textu nevyčetla. Psal jsi jakési všeobecné, podivné zmatky o tom.

Napsal sem to tehdy v reakci v rámci naší matičky planety Země, že ji nejvíc škodí obecně lidstvo :).Nemáme žádný pozitivní vliv, co si budem. To je prostě holý fakt… :D. Žádná zmínka o tom že bych tu já nebo někdo jiný mel zabíjet. Určitě sem to nepsal tak jak to podáváš ty, že sem se zbláznil.
Smazání účtu s tím nemá žádnou spojitost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30817
30.12.23 10:49
@marin píše:
Já jsem někoho bránila? :lol: to možná tak jedině tebe. :jazyk: :pankac:

No to určitě :cert: :cert: :mrgreen:. Dodnes nemohu spát na zádech jak mám od tebe kudly v zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
30.12.23 10:56
@Lorre píše:
No to určitě :cert: :cert: :mrgreen:. Dodnes nemohu spát na zádech jak mám od tebe kudly v zádech

To bylo v rámci tvojí obrany. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30817
30.12.23 11:05
@Sonarka píše: :D ale já k nim všem chovám city :P Taky to neumím bez citu… Helmut byl big love, ale sám se degradoval svou pohodlností a laxností a tím uvolnil částečně místo Pražákovi, kterej po mně začal házet očkem a tak nějak to postupně zajiskřilo…a šéf to je spíš takové bratrské, máme se rádi, ale jsme spíš už taková rodina :D :nevim: :P Tam si myslím, že nic nehrozí :think:
:mrgreen: připomínas mi jednu holku ze seznamky. Ta chtěla přebít svou citovou závislost dalším chlapem. Měla přítele, s tím se tak nějak rozešla a do týdne hned skončila s jiným. S tím se po case pak taky rozešla, neboť zjistila, že neví, jestli ho miluje a jestli nemiluje svého ex. No a jak to vyřešit? Najde si dalšího :dance: :lol:. Takže sem pak s ní jel na rande a ona mi 10 minut před schůzkou psala, že to ruší. Prý se boji, že se do mě zamiluje 8o.
Chvíli sem si s ní ještě psal, tak to pak z ní lezlo. Každý den milovala někoho jiného a mě by vysala a odkopla jak spokojena pijavice :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
30.12.23 11:22
@Lorre píše: :mrgreen: připomínas mi jednu holku ze seznamky. Ta chtěla přebít svou citovou závislost dalším chlapem. Měla přítele, s tím se tak nějak rozešla a do týdne hned skončila s jiným. S tím se po case pak taky rozešla, neboť zjistila, že neví, jestli ho miluje a jestli nemiluje svého ex. No a jak to vyřešit? Najde si dalšího :dance: :lol:. Takže sem pak s ní jel na rande a ona mi 10 minut před schůzkou psala, že to ruší. Prý se boji, že se do mě zamiluje 8o.
Chvíli sem si s ní ještě psal, tak to pak z ní lezlo. Každý den milovala někoho jiného a mě by vysala a odkopla jak spokojena pijavice :jazyk:

Když to tak čtu, musím se smát. :mrgreen: :lol: :mrgreen: A přemýšlím, zda máš opravdu tak šťastnou ruku si vybírat samé poklady. :mrgreen: :nevim: Dalo se by se to přibližně kvantifikovat s kolika holkama z té seznamky si se osobně sešel? Jsme se teď u našich sešly se sestrami a nějak přišla řeč taky na seznamování. Jo už vím, sestry dcera dostala v první třídě od jednoho kluka jako dárek k vánocům prstýnky. Shodou okolností je to syn jejího bývalého kluka, s kterým jeden čas chodila. :mrgreen: Tak jsme zavzpomínaly na časy seznamování. Tahle sestra taky měla zážitky. A druhá sestra si vzpomněla, jak jednou přišel jeden její týpek na návštěvu a dostal u našich pivo, neobtěžoval se použít sklenicí a klopil to rovnou z flašky. :jazyk: Sestra jen zírala a pak až odešel, tak jí řekla, tohle vážně chceš. :P Já už v té době nebydlela doma, tak jsem o tyto zážitky byla ochuzena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30817
30.12.23 13:24
@marin píše:
Když to tak čtu, musím se smát. :mrgreen: :lol: :mrgreen: A přemýšlím, zda máš opravdu tak šťastnou ruku si vybírat samé poklady. :mrgreen: :nevim: Dalo se by se to přibližně kvantifikovat s kolika holkama z té seznamky si se osobně sešel? Jsme se teď u našich sešly se sestrami a nějak přišla řeč taky na seznamování. Jo už vím, sestry dcera dostala v první třídě od jednoho kluka jako dárek k vánocům prstýnky. Shodou okolností je to syn jejího bývalého kluka, s kterým jeden čas chodila. :mrgreen: Tak jsme zavzpomínaly na časy seznamování. Tahle sestra taky měla zážitky. A druhá sestra si vzpomněla, jak jednou přišel jeden její týpek na návštěvu a dostal u našich pivo, neobtěžoval se použít sklenicí a klopil to rovnou z flašky. :jazyk: Sestra jen zírala a pak až odešel, tak jí řekla, tohle vážně chceš. :P Já už v té době nebydlela doma, tak jsem o tyto zážitky byla ochuzena. :mrgreen:

Bude to asi něco okolo 10, možná mene :think:, tolik sem jich naštěstí nepoznal :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30817
30.12.23 13:46

To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas :think:. Líbí se Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 13:50
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas :think:. Líbí se Vám?

Mně se celkem líbí, i když to teda není zrovna úplně můj typ. Ale postavu má hezkou. :D
Tobě se nelíbí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116142
30.12.23 13:52
@Lorre píše:
To by mě zajímalo jak se vybírá nejhezčí žena světa, když to vyhrála tato slečna od nas :think:. Líbí se Vám?

Až na ty zvětšené rty dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová