Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23987
30.12.23 20:31
@marin píše:
Já myslím, že by jí to ani nemrzelo. :pankac:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 22:16
@AlexanderKahnweiler píše:
Mohl by se krýt, aby ho neodhalili. Jemu to asi dělá dobře, to pronásledování. Jestli on nebyl zamlada svazákem a teď se hrou na disidenta nevykupuje ze svých hříchů. Jinak si moc to jeho počínání nedovedu vysvětlit. Rozhodně má tomuto webu co dát, měl by být aktivní dlouhodobě a bez přerušení. Přemýšlej o tom, kolego Pírko!

Mám tomu rozumět tak, že jste ze stejné psychiatrické léčebny? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.12.23 22:44
@AlexanderKahnweiler píše:
Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on. :nevim:

Cimrmany tady zmiňoval Sob. Byli jsme do sebe zamilovaní do doby, než se objevil Uzbek.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
30.12.23 22:47
@Sonarka píše:
@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti… :D Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi :D…Doktor z hor byl takova oddechovka :D Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej :) Neni z Kobry 11..? :mrgreen:

Mně ten muž, kterého má na profilovce, připomíná trochu Babiše.

• Citovat
  • Upravit
16059
30.12.23 22:59
@Klopotkova píše:
Mně ten muž, kterého má na profilovce, připomíná trochu Babiše.
:mrgreen:
Joo, taky na první pohled jsem ho tam viděla. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 23:07
@Mango_Lassi píše:
Myslíte si, že Pírko se letos ještě vrátí?

Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 23:08
@marin píše:
Příští rok už to bude lepší. :P :mrgreen: :palec:

No to bude, neboť žádný rande neplánuji :pankac: :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 23:09
@marin píše:
Já myslím, že by jí to ani nemrzelo. :pankac:

Další kudla? :mrgreen: To je teda krytí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 23:10
@Sonarka píše:
No kez bych mela takovyto peprny milostny zivot a byla zamilovana kazdy den do jineho :D Jestli jsi si nevsiml, tak u me je to uz 4 roky jen Helmut…obcas se mi teda nekdo libi…za ty 4 roky tusim jen sef a Prazak…ale o zamilovani se neda mluvit, takze kliid :)

Mi to přijde podobné. Furt zivotni láska, miláček Helmut, a ze dne na den už není a je rázem láska hned další v seznamu o kterém basnis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
30.12.23 23:12
@Lorre píše:
Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho :pankac:
:mrgreen:
Si nemyslim, ten sem bude chodit kdykoliv. :dance: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30813
30.12.23 23:15
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
Si nemyslim, ten sem bude chodit kdykoliv. :dance: :mrgreen:

Nebude, hledá pozornost. Přišel by jednou za dlouhou dobu, napsal nějakou ptakovinu aby mu všecky zas nadavaly a zas zmizel. Jakmile má takhle fanouška, tak se bude furt vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.12.23 23:16
@Lorre píše:
Mi to přijde podobné. Furt zivotni láska, miláček Helmut, a ze dne na den už není a je rázem láska hned další v seznamu o kterém basnis :D

A kde jsem psala, ze uz neni Helmut laska…? :think: :D Mas jen bujnou fantazii ;) A samozrejme se mi libi i jini muzi, neziju v klastere ;)

• Citovat
  • Upravit
16059
30.12.23 23:17
@Lorre píše:

Ani se mnou, jo?? :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
30.12.23 23:18
@Lorre píše:
Škoda. :P ještě štěstí, že se uskutečnilo letos. :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.12.23 23:19
@Lorre píše:
Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho :pankac:

Ale prosimte, nebud srab :jazyk: Co by jste tu delali beze me a bez Pirka obcasnych navstev…? Kopali se nudou do zadku :nevim: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová