Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AlexanderKahnweiler píše:
Mohl by se krýt, aby ho neodhalili. Jemu to asi dělá dobře, to pronásledování. Jestli on nebyl zamlada svazákem a teď se hrou na disidenta nevykupuje ze svých hříchů. Jinak si moc to jeho počínání nedovedu vysvětlit. Rozhodně má tomuto webu co dát, měl by být aktivní dlouhodobě a bez přerušení. Přemýšlej o tom, kolego Pírko!
Mám tomu rozumět tak, že jste ze stejné psychiatrické léčebny?
![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Vždyť se vůbec nekryje a dává najevo, že je to on.
Cimrmany tady zmiňoval Sob. Byli jsme do sebe zamilovaní do doby, než se objevil Uzbek.
@Sonarka píše:
@AlexanderKahnweiler Tak je Simpsony sledovala celou pubertu a pak jeste chvili v dospelosti…Ale tim, jak jsem pak omezila televizi, tak spousta veci odpadlo, na materske jsem jeste sledovala nejake serialy, ale jak jsem nastoupila do prace, tak konec a uz jsem nenavazala…Koukam ted jen na filmy, co si stahnu, nebo obcas neco na youtube, serialy zadny, jen jsem zkoukla Zivot na zamku, ten je na youtube a vzpominala na mladi
…Doktor z hor byl takova oddechovka
Z ktereho serialu je ten herec, co mas v profilovce…? je mi povedomej
Neni z Kobry 11..?
Mně ten muž, kterého má na profilovce, připomíná trochu Babiše.
@Klopotkova píše:
Mně ten muž, kterého má na profilovce, připomíná trochu Babiše.
@Mango_Lassi píše:
Myslíte si, že Pírko se letos ještě vrátí?
Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho ![]()
@marin píše:
Příští rok už to bude lepší.![]()
![]()
No to bude, neboť žádný rande neplánuji
.
@marin píše:
Já myslím, že by jí to ani nemrzelo.
Další kudla?
To je teda krytí ![]()
@Sonarka píše:
No kez bych mela takovyto peprny milostny zivot a byla zamilovana kazdy den do jinehoJestli jsi si nevsiml, tak u me je to uz 4 roky jen Helmut…obcas se mi teda nekdo libi…za ty 4 roky tusim jen sef a Prazak…ale o zamilovani se neda mluvit, takze kliid
Mi to přijde podobné. Furt zivotni láska, miláček Helmut, a ze dne na den už není a je rázem láska hned další v seznamu o kterém basnis ![]()
@Lorre píše:
Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho
@Černá Madonna píše:
Si nemyslim, ten sem bude chodit kdykoliv.![]()
Nebude, hledá pozornost. Přišel by jednou za dlouhou dobu, napsal nějakou ptakovinu aby mu všecky zas nadavaly a zas zmizel. Jakmile má takhle fanouška, tak se bude furt vracet.
@Lorre píše:
Mi to přijde podobné. Furt zivotni láska, miláček Helmut, a ze dne na den už není a je rázem láska hned další v seznamu o kterém basnis
A kde jsem psala, ze uz neni Helmut laska…?
Mas jen bujnou fantazii
A samozrejme se mi libi i jini muzi, neziju v klastere ![]()
@Lorre píše:
No to bude, neboť žádný rande neplánuji![]()
.
Ani se mnou, jo??
![]()
@Lorre píše:Škoda.
No to bude, neboť žádný rande neplánuji![]()
.
@Lorre píše:
Bohužel. Dokud tady bude mít kohokoli, kdo na něj trochu pozitivně reaguje, tak sem bude lézt furt. Takže musíme někde svázat Sonarku a bude klid i od něho
Ale prosimte, nebud srab
Co by jste tu delali beze me a bez Pirka obcasnych navstev…? Kopali se nudou do zadku
![]()