Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
Tak my si to tam nějak říkali všichni a bylo tam celé spektrum až na AB, Okamuru a KSČM, a ten kdo volil ČSSD nebo třeba Zelený nedával sodu ODSákům či TOPkařům…Problém je, když ti pak jdou lidi volit např. Okamuru a když se zeptáš proč, odpoví -) protože nechce EU a chce referendum -) o jeho dalších názorech nemají ani šajnu, netuší co by chtěl či nechtěl a o tom, že by i některé další měli ve svém programu…tak pak přemýšlím, podle čeho si vybírajíviděli někde kus spotu?
Mnohým stačí jen jeden aspekt volebního programu, např. ten vyšší důchod, opětovné povolení zákazu kouření, on tu nechce islamisty atd. U toho Babiše třeba trafikantka říkala, že ho volí, protože je miliardář a tak nebude krást, protože má dost. ![]()
@inkakřivák píše:
@Keyllah Jenže takto ti voliči přemýšlet nebudou. Prostě on vyhrál a měl být premiér a ti zlí závistiví z ostatních stran mu to nepříli, tak hurá, budeme ho volit a on jim ukáže. No vážně jsem zvědavá. A už se těším, bude to prča. větší než ted. Ted už je to rozčilování se poražených prostě otrava. Ta neschopnost přijmout prohru ale taky o něčem svědčí. A možná bude platit i to heslo vyhrát bitvu a prohrát válku - ale pro ty strany v opozici bohužel. přijde mi, že třeba Kalousek je skutečně tak zaslepený zlobou, že je schopný pohřbít i ty zbytky topky.
Nevím zase, kde je nějaké rozčilování. Volby dopadly víceméně podle průzkumů a žádné překvapení to pro ty z nás, kdo ty průzkumy sledoval, opravdu není. Ano, i vzhledem k očekávanému výsledku voleb jsem volila stranu, která jasně řekla, že s Bábou do vlády nikdy.
Prozatím ty vsechny strany své sliby vůči voličům plní a tak je to v pořádku. Tah je na Andrejkovi, mně zase vadí překvapení voličů AB, že s ním „najednou“ nikdo nechce vládnout. On sám to moc dobře věděl
@Mango_Lassi píše:
Nevím zase, kde je nějaké rozčilování. Volby dopadly víceméně podle průzkumů a žádné překvapení to pro ty z nás, kdo ty průzkumy sledoval, opravdu není. Ano, i vzhledem k očekávanému výsledku voleb jsem volila stranu, která jasně řekla, že s Bábou do vlády nikdy.
Prozatím ty vsechny strany své sliby vůči voličům plní a tak je to v pořádku. Tah je na Andrejkovi, mně zase vadí překvapení voličů AB, že s ním „najednou“ nikdo nechce vládnout. On sám to moc dobře věděl
To je tak, když naštveš nebo podražíš ostatní děti na pískovišti, pak prostě nesmíš být překvapený, že si s tebou nechtějí hrát ![]()
Mně ten apel od voličů AB na ostatní strany přijde fakt komický. Co tím jako chtějí říct, když furt opakují, že „mají respektovat výsledky voleb?“
To jako mají všichni kleknout před Andrejkem coby velkým vítězem?
@Keyllah píše:
To je tak, když naštveš nebo podražíš ostatní děti na pískovišti, pak prostě nesmíš být překvapený, že si s tebou nechtějí hrát
Tak hlavně, když poukazuješ na to, že protistrana se může taky zcela demokraticky rozhodnout nejít do té koalice, hned dostaneš kázání že „voliči takhle neuvažují a budou fandit ublíženým“. Což bohužel nechtěné potvrzuje mou teorii o tom, na základě čeho to hnutí jeho typicky volič volí.
@Mango_Lassi píše:
Tak hlavně, když poukazuješ na to, že protistrana se může taky zcela demokraticky rozhodnout nejít do té koalice, hned dostaneš kázání že „voliči takhle neuvažují a budou fandit ublíženým“. Což bohužel nechtěné potvrzuje mou teorii o tom, na základě čeho to hnutí jeho typicky volič volí.
Tak ona ta demokracie asi nebude platit pro každého
aspoň v praxi vidíš jak se jedna věc dá vykládat různě -) pro jednoho jeho demokratické rozhodnutí o tom, koho podpořit či nikoli a pro druhého je toto rozhodnutí těžké příkoří a ublížení tomu, s kým se nechci kamarádit ![]()
@Keyllah píše:
už jsme u opravy gramatiky, chápu
Tak nějak se pozornost od podstatného odvést musí, ne? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mně ten apel od voličů AB na ostatní strany přijde fakt komický. Co tím jako chtějí říct, když furt opakují, že „mají respektovat výsledky voleb?“
To jako mají všichni kleknout před Andrejkem coby velkým vítězem?
jo aha, protože s ním nechtějí kamarádit, tak výsledky nerespektují?
pak se to ale mělo nazvat, když vyhraju, všichni ostatní mě musí poslouchat a dělat to co chci
asi by to chtělo pár změn v ústavě ![]()
@Pam12 píše:
Tak nějak se pozornost od podstatného odvést musí, ne?
Tak jistě
hlavně že pak už neodpověděl
![]()
@Keyllah píše:
jo aha, protože s ním nechtějí kamarádit, tak výsledky nerespektují?pak se to ale mělo nazvat, když vyhraju, všichni ostatní mě musí poslouchat a dělat to co chci
asi by to chtělo pár změn v ústavě
Jde o klasický AB marketing, aby mohl ukázat jak ho ti tradiční politici nemají rádi a jak se ho snaží vyšachovat od moci i když ho lidi chtějí a jak ale dál za prostý lid bude bojovata jak klidně sám holýma rukama vytěží lithium nebo tak něco
@Malamutka píše:
Jde o klasický AB marketing, aby mohl ukázat jak ho ti tradiční politici nemají rádi a jak se ho snaží vyšachovat od moci i když ho lidi chtějí a jak ale dál za prostý lid bude bojovata jak klidně sám holýma rukama vytěží lithium nebo tak něco
Dobrý
víš, že to by mohlo na některé zabrat? Bych se přihlásila do PR u AB, by tě vyvažoval zlatem ![]()
@Keyllah píše:
Když to je těžký…kdyby to neřešil nikdy nikdo, klidně bychom mohli mít jedinou stranu se 100% hlasů jako kdysi…a co si tam pamatuju, moc spokojeně to tady nevypadalo
Ty špatně chápeš to co píšu. Řešila jsem při volbách, ale hysterčit tu nad výsledky týden po? Vlastně dva? No co jsem blázen? o tom mluvím. Jenom ti praskne žilka a budeš tahat nohu.
@inkakřivák píše:
@KeyllahTy špatně chápeš to co píšu. Řešila jsem při volbách, ale hysterčit tu nad výsledky týden po? Vlastně dva? No co jsem blázen? o tom mluvím. Jenom ti praskne žilka a budeš tahat nohu.
Víš, že za takové hlášky se tu blokuje?
ale já nemám problém s výsledkama voleb, já mám problém s chování AB co předvádí nyní a s jeho trestním stíháním. Máš pocit, že hysterčím? Já? Ti nevím, přijdou mi tady na to lepší kandidáti ![]()
@zoidberg píše:
Důchod zabere vždycky
Jo jo jo, a proto příště jenom babiše! At se mám dobře! samo že jo! není nad něj! Tak co - dožrala jsem tě? právě tohle je totiž jeden z důvodů, proč se k němu lidé nechtějí hlásit - budto slyší, že se prodali za koblihu, za pár stovek důchodu - anebo jsou to prostě jenom hloupí a nevzdělaní a závistiví vidláci. Ačkoliv ani jedno nemusí být pravdou. proto se ti lidé svou volbou nechlubí. nelze totiž ani promluvit jediné slovo na obhajobu, aniž by se hned člověk dozvěděl tohle. A ne nevolila jsem ho, ale myslím že pro tu prču příště budu. Jo a pro těch pár stovek a když mi ještě dá kobližku, tak budu do smrti vděčný důchodce.
A jak si do té vlády shání ty odborníky a úředníky, co? A by pak bylo na koho to hodit, že on nic, nebylo mu umožněno nic ze svého programu prosadit