Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
2.11.17 19:18
@Gnaar píše:
Koukám za dnešek nic nového. Zloduch B, bla bla, za všechno může B, bla bla, blbí voliči, bla bla, estébák, blabla, stíhaný blabla, Babiš blabla…Nějak ale vůbec nevidím žádnou sebereflexi, proč ty ostatní strany, jejichž fanoušci tady tak hystericky brečí, dopadly tak jak dopadly?

ODS třeba jako stranu potopil její premiérem proto, že myslel ptáčkem, doslova a do písmene, to stačilo na to, aby zlikvidoval jednu z nejsilnějších politických stran. A tak je to správně. Ovšem milenka Nečase je nic ve srovnání s tím, že babiš je prostě obviněný z podvodu, kde mu hrozí deset let. jestli je vinen nebo nevinen není podstatné, to se nevědělo ani u Nečase. Rozdíl je v nich markantní, zatímco jeden odstoupil, druhý si dál sebestředně jede svou. Proč mu to voliči žerou netuším. Takže sebereflexe, mojí stranu potopil jeden, co si potřeboval zasouložit bokem. A další problém, byli to voliči babiše, proti ostatním, milionkrát napsané, vím koho jistě nebude volit a to je babiš, nevím ale koho volit, proto 70% hlasů bylo rozdrobeno do dalších stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 19:22
@Gnaar píše:
S jakým přístupem podporu nezíská? B oslovil všechny strany, ale ty ho poslaly do (|), že slíbily voličům, že do koalice nepůjdou atd.?

jenže, když chceš koaličního partnera, musíš mu dít něco, co by pro něj bylo zajímavé, stejně jako to dal Sobotka babišovi. Musíš se přizpůsobit i ty. On nepřišel s žádným návrhem, s ničím, co by jim nabidnul. Když sestavuješ vládu, tak ti nezbývá nic jiného, než hledat kompromisy a ustupovat ze svých pozic. Na to je ale náš doufámužbrzyzasetrestněstíhaný mocipán příliš hrdý. On přeci vládne státu jako své firmě, kde je jediným akcionářem. A že má těch akcií miliony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.11.17 19:31

@terinka4444 Načasování těch kauz proti AB bylo tak nenápadné a ta kampaň tak zuřivá, že tomu může uvěřit jen nějaký méně inteligentní volič Kalouska, Bartoše, soSSan nebo snad zdrogovaný jedinec z Kliniky?

Kde soudruzi vítači a sluníčkáři udělali chybu, že přes to všechno to AB zase až tolik nepoškodilo? Lidi už těch prolhaných korytářů prostě mají plné zuby. A jak můžou věřit našim prolhaným médiím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
2.11.17 19:44
@terinka4444 píše:
On nepřišel s žádným návrhem, s ničím, co by jim nabidnul. Když sestavuješ vládu, tak ti nezbývá nic jiného, než hledat kompromisy a ustupovat ze svých pozic. Na to je ale náš doufámužbrzyzasetrestněstíhaný mocipán příliš hrdý. On přeci vládne státu jako své firmě, kde je jediným akcionářem. A že má těch akcií miliony :mrgreen:

ANO nepřišlo s žádným návrhem? A s jakým návrhem mohlo přijít, když to jednání o těch návrzích ti ostatní trpajzlíci zařízli hned v zárodku? :mrgreen: Chce to chvilku počkat a trpajzlíky vydusit, ať se utopí ve vlastních obstrukčních exkrementech. Potom už bude stačit jen vyhlásit předčasné volby a kavárna odchází do ilegality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
3.11.17 09:16

Nuda nuda nuda. Přidejte. Přece nepůjdu do témat typu dvě čárky anebo kojit jak kdy kolik a kde.
A co se týče Nečase, tak pro mne je jeho případ sakra silné kafe. nejde jen o ty pitomé odměny za to, že dřela jako kůň. Ale ay mu milenka diktovala, koho kam prosazovat, filtrovala, s kým bude anebo nebude jednat, a zejména to, že zneužila vojenskou rozvědku pro osobní cíle, to je mi ale fuj fuj fuj. Ještěže nenašla dobráka, který by byl ochoten původní paní Nečasovou někde potmě zmlátit nebo znásilnit. Asi tak. A ještě za peníze daňových poplatníků. To je prostě debil, najít si takovou milenku. A debilní premiér, no tedy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.11.17 13:14

Nechápu, že jí vůbec mohl někdo podlehnout. Její vzhled nepůsobí zrovna hypnoticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.11.17 15:08

Tak kde to vázne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
3.11.17 16:57
@Emimin7 píše:
Nechápu, že jí vůbec mohl někdo podlehnout. Její vzhled nepůsobí zrovna hypnoticky.

Myslím že nešlo ani o vzhled, ale kdo umí ten umí - a navíc si myslím že on je v podstatě takový slušný tatík, kterého taková ženská utáhne na vařené nudli. Být to klasický děvkař, jasně by ji prohlédl včas, pochopil by oč jí jde a v pohodě a v klídku by ten vztah ukočíroval.
Ale o něj mi nešlo - psala jsem těch příkladů povíc, aspon si myslím. Že jako Babiš coby premiér by se až tak od některých našich předchozích panovníků nelišil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.11.17 17:03

@inkakřivák ale žádný z nich nebyl trestně stíhaný. Navíc Nečase tahle aféra stála docela draho.
Jako říkat, měli jsme tam kretény a další kretén se tam jistě ztratí, je neuvěřitelné chucpe.

• Citovat
  • Upravit
9371
3.11.17 17:24
@inkakřivák píše:
Ale o něj mi nešlo - psala jsem těch příkladů povíc, aspon si myslím. Že jako Babiš coby premiér by se až tak od některých našich předchozích panovníků nelišil.

Proto bych čekal, že jako spousty předchozích rovněž odstoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31615
3.11.17 17:43
@terinka4444 píše:
no, v takové patové situaci nikdy nebyli. A že jsou všichni v patové situaci. Ale ani to není důvod zradit voliče a jít do koalice s babišem, já volila ODS jen díky několikerému ujištění, že s Babišem nepůjdou. kdyby byl náznak, že půjdou, tak by tentokrát mlj hlas nedostali. Přesto jsem člověk rozumný, takže bych pochopila, dkyby za této situace s ním do koalice šli, aby stabilizovali vládu, ale ne za podmínek, za jakých si myslí babiš, že to bude. Že on bude mocipán a oni poslouchat. Na koalici se musí dělat sakra ústupky a já od něj neslyšela jeden jediný návrh nebo pokus o návrh.
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31615
3.11.17 17:50
@inkakřivák píše:
O hysterickém odporu tu nepíšu, o odporu k babišovi ano a asi mi nebudeš tvrdit, že neprávem. Zda jsou babišovi voliči takoví či makoví, je mi jedno, neznám je.
Ale jen tak mimochodem - vy se děsíte Babiše jako premiéra. No ale on zase taková rarita nebude, když se podívám co už tu bylo. Kradoucí nebo opilý prezident, premiér, který si ze státních peněz platil milenku a ještě se nechal od ní peskovat jako školáček a určovat, s kým bude či nebude jednat, premiér, který se klidně pochlubil tím, že zneužívá náhrady a ani ho to nenapadlo, premiér, který se nechal pozvat na soukromou jachtu a nechal se tam vyfotit nahatý s ženskými - vážně máte pocit, že Babiš bude až taková výjimka? A tohle jsou jen tak ti, na které jsem si právě vzpomněla. Myslím si, že celkem nikoho ve světě by tato volba nezaskočila. vět už je na ty naše krasavce zvyklý.

Jedno se mu ale upřít nedá, v tom co dělá je dost dobrej, a jak jsme se už jednou mohli přesvědčit - o to víc je to pak nebezpečnější. A fakt nejde o nějaké nahaté ženské, to je tak to poslední čeho by se spousta odpůrců děsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.11.17 02:29

Voličky Ano, budete tohoto pána, který nezná zákony, stěžuje si na voliče, kteří ho krouzkovali, volit znovu? Dedkovi je evidentně líp v senátu a je naštvaný, že o svůj post přišel https://zpravy.aktualne.cz/…02590604f2e/?…

Jenom pro zajímavost, kvůli jeho neznalosti zaplatí stát za nové volby 3 miliony.

• Citovat
  • Upravit
41128
4.11.17 06:45
@Emimin7 píše:
Proto bych čekal, že jako spousty předchozích rovněž odstoupí.

Asi tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
4.11.17 09:05

Ad Nečas :mrgreen:

„Je to strašné! Jaňulko, prosím tě, nerozkopej to! Jestli chceš, tak veřejně vystoupím, řeknu, že na všechno se. u.“ Po tomto emotivním proslovu se prý premiér této země rozplakal.

„Jestli chceš, tak mi vynadej, vylij si na mně zlost, já to všechno přežiju… Chci být s tebou, tohleto všechno vydržím… Já ti to všechno vynahradím, Jaňulko. Strávím zbytek života s tebou, všechno ti chci vynahradit, abys toho nikdy nelitovala,“ sliboval omámený Petr Nečas

https://www.krajskelisty.cz/…poslechy.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová