Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10243
3.10.17 15:24

Jedna věc se Babišovi tedy ohromě povedla. Nikomu není lhostejný a davy se kvůli němu hádaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@elibro píše:
@Jedna babička ty jsi vtipná. ANO není jen Babiš, jo? :D Tak určitě, on to vůbec není jenom jeho podnikatelsko-politický projekt založený na jeho osobní psychopatii, jak si nahrabat ještě víc peněz a moci, to víš že ne… Však co tam ti kluci ušatí od minulých voleb dělají, akorát nezištně slouží lidu, viď? Už jen když jsi jdu na trh pro ředkvičky k tomu jednomu trhovci, co po EET zbyl, je mi líp! A ta obdivuhodná demokracie u nich v straně, to taky srdíčko zaplesá… Jak tuhle Babiše zvolili jednomyslně jak Rusáci Putina? Anebo onehdy, jak kvůli jeho kauzám promptně měnili vnitřní předpisy? Praví demokrati, tihle klucí. Jen jim to doma všichni hoďte, Babiš se rád upozadí ve prospěch té hrozně moc promakané vize ANO, co nám s ní všem bude líp… Do toho. Konečně, budoucích generace si taky zaslouží nějakou tu hezkou one man totalitku, tuží to charakter.

tak já bych si dovolil nesouhlasit, kromě Babiše tam je, teda byl, ještě i Komárek, ten byl ze všech nejlepčejší :mrgreen: zajímalo by mě, jestli se mu chce ze sebe zvracet nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
@Premek_Orac píše:
Jedna věc se Babišovi tedy ohromě povedla. Nikomu není lhostejný a davy se kvůli němu hádaj…

Protože je to psychopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
3.10.17 15:26

Piraty, jednoznacne. Kandiduje cca 30 stran a volit nekoho, kdo je u koryta x let a mele porad to same-to fakt ne…
Proimigracni politiku Piratu spustil Pitomio. Sami se k tomu vyjadrili, popsali presne v programu. A mezi nami-kdo slibuje, ze zadne migranty nevezme a cokoli kolem nich zakaze-tomu se moc verit neda.
A souhlasim s tim, ze snad jen ovce muze volit trestne stihaneho politika a jeho zamestnance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
3.10.17 15:27
@korcilka píše:
To se mate cim chlubit!

Tyhle komentáře miluju :roll:
Je každého věc, koho bude volit. Nejsou všichni lidé stejní a proto mají i rozdílné názory a preference..
Já budu volit SPD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 15:28
@Premek_Orac píše:
Jedna věc se Babišovi tedy ohromě povedla. Nikomu není lhostejný a davy se kvůli němu hádaj…

rozděl a panuj, to fungovalo vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
3.10.17 15:30
@Dermabion píše:
Ty jo myslela jsem, že člověk může vyjádřit svůj názor a inteligentní lidé byť s ním nesouhlasí jej dokáží respektovat. Ale ne tady se aktivně uráží, používají se jízlivé poznámky apod. Lidi jsme snad dospělí tak se dle toho chovejme :palec:

A proto spousty lidí raději napíše svůj názor anonymně. Já se musím fakt jenom smát, veřejně se přiznám, že budeme volit ANO a koukni se na to, kolik lidé na mě už negativně reagovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455

Moje mamka chtěla babiše volit. Úplně ho milovala, až jsem se děsila, že bude chtít k narozeninám nafukovacího babiše :roll: :oops:

Nu a najednou začala nadávat, že chtěla v cukrárně koupit pár zákusků a ani jeden nešel pod 45,– Kč (pozor v červenci, kdy ještě nezdražilo máslo) a tak musela napéct. A že všechno zdrahlo a pak z ní vypadlo „zkurv. né EET“ - a my s manželem „cooooooo???“ 8o 8o 8o A ona, že babišovi tak věřila, že dá všechno do pořádku, ale ona jako důchodce si nemůže dovolit platit jeho experimenty a tak ji to velice mrzí, ale volit ho nemůže :lol: :lol: :mrgreen: A navíc je kuřák :mrgreen: Takže minus jeden volič babišovi :jazyk:

Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Apaji píše:
@pohledzdruhestrany

Zrušit imunitu poslanců - jen na proslovy v Parlamentu. Zrušit přeběhlictví ze strany do strany. Pokud NKÚ nebo jiný kontrolní úřad najde chyby v hospodaření nějakého ministerstva, najde nevýhodné smlouvy (viz drábek a jeho náměstek šiška například), tak vyvodit odpovědnost. Kdo byl pod tím podepsaný? Kdo měl své zaměstnance kontrolovat? Kdo měl o všem vědět?

Všechno jde, když se chce, Páky tu jsou, Ústava a zákony se mohou změnit - rozpad RVHP, rozpad východního bloku, roztržení Československa, tvoření a několikeré doplnění či změny Ústavy, vytvoření celých nových zákoníků, financí - vše šlo. A najednou by to nešlo?

to jsou strašně naivní bláboly, sory, nechci tě urážet ale fakt jsou.

Zrušit imunitu poslanců - jen na proslovy v Parlamentu.

Přijde ti to dobrej nápad, až bude mít nějaká nejmenovaná strana 85 % a bude se snažit likvidovat opoziční poslance? Takový trestní stíhání v důsledku daňovýho deliktu se docela nabízí.

Zrušit přeběhlictví ze strany do strany.
Co když sama strana přestane plnit svůj volební program a naopak přeběhlík ho bude chtít nadále dodržovat?

Pokud NKÚ nebo jiný kontrolní úřad najde chyby v hospodaření nějakého ministerstva,

Myslíš jako, že NKU jsou nějaký totální kontrolní machři, finančně je to jeden z nejvíce poddimenzovaných úřadů, to se často odráží na kvalitě kontrolních zjištění.

najde nevýhodné smlouvy (viz drábek a jeho náměstek šiška například), tak vyvodit odpovědnost. Kdo byl pod tím podepsaný? Kdo měl své zaměstnance kontrolovat? Kdo měl o všem vědět? Řeší trestní právo.

Všechno jde,
Ve svatém nadšení bys nadělal podstatně víc škod.

když se chce, Páky tu jsou, Ústava a zákony se mohou změnit - rozpad RVHP, rozpad východního bloku, roztržení Československa, tvoření a několikeré doplnění či změny Ústavy, vytvoření celých nových zákoníků, financí - vše šlo. A najednou by to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
3.10.17 15:31
@hofka píše:
Svobodní?

Svobodné jsem volila minule..ale bohužel nemají šance..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
3.10.17 15:33
@Apaji píše:
Moje mamka chtěla babiše volit. Úplně ho milovala, až jsem se děsila, že bude chtít k narozeninám nafukovacího babiše :roll: :oops:

Nu a najednou začala nadávat, že chtěla v cukrárně koupit pár zákusků a ani jeden nešel pod 45,– Kč (pozor v červenci, kdy ještě nezdražilo máslo) a tak musela napéct. A že všechno zdrahlo a pak z ní vypadlo „zkurv. né EET“ - a my s manželem „cooooooo???“ 8o 8o 8o A ona, že babišovi tak věřila, že dá všechno do pořádku, ale ona jako důchodce si nemůže dovolit platit jeho experimenty a tak ji to velice mrzí, ale volit ho nemůže :lol: :lol: :mrgreen: A navíc je kuřák :mrgreen: Takže minus jeden volič babišovi :jazyk:

Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:31

Mí rodiče taky Babiše milují. Podle nich je to první člověk, který tady nekrade a je poctivý. Někteří lidi prostě pro oči nevidí. Komunisti podle nich prý taky byli fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.10.17 15:34
@Evulina píše:
Svobodné jsem volila minule..ale bohužel nemají šance..

no právě, když si to řekne těch lidí moc, že nemaj šance, tak ji mít opravdu nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.10.17 15:34

@pohledzdruhestrany

A tak jo, máš pravdu. Protože všichni blábolí a nikomu se nedá věřit, tak k volbám nepůjdu, jako spousta lidí a řešit nebudu nic. Proč taky? Migrace se zastavit nedá. Vystoupit z EU se nedá. Došlápnout si na zrádce a podvodníky se nedá. Všechny zákony a Ústava jsou v pořádku. Co bych vlastně měla chtít změnit. Spokojený? Výborně, tak už se nemusíme přít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.10.17 15:35

Holky a v te volební kalkulacce, mi vyšla ještě jedna VELMI zajimava strana, kterou neznám SPR-RSČ, ale to asi nemá moc cenu, když je celkem neznámá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HSY
3.10.17 15:36

Já ne. ANO a KSČM nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat