Kdo má depku, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
23.5.12 22:16

Dnes je den,kdy mi umřela pračka, zítra bude pohřbena :? :,( :kytka: .
Kde vememe na novou netuším a tak přemýšlím o valše :think: ,nevíte kde se dá koupit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@Caty píše:
evellisko: no manžel naštěstí nechal otevřený balkon v patře, tak jsem volala na sousedku, jestli má žebřík, na telefonu pána kvůli auto, něco mi furt povídal a já do toho Beoooooooooo, Beoooooooo, žebřííííííík, mááááš? pán na mě za chvilku jestli tam jsem :mrgreen: tak jsem šplhala a malý se akorát vzbudil :dance:

Ty máš teda holka zážitky..hele tohle ani v telce nevymyslí :mrgreen: :mrgreen: Hlavně,že to dobře dopadlo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

@Caty máš můj obdiv, že jsi to zvládla s chladnou hlavou, já jsem hysterka a fakt nevím, jak bych se zachovala - asi bych nescháněla žebřík, ale rovnou vybila okno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
23.5.12 22:17

@Caty zabouchnuty dvere od bytu a dite v nem, to je moje nocni mura 8o

@eviliska prodavate ten byt dlouho? nas to bude asi nekdy v pristich mesicich cekat.....takze si asi budu muset obrnit nervy, jak tak vidim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.5.12 22:18

@Adriana moc pěkně napsáno, tohle jde vyřešit snadno - po bazarech je spousta různých praček a pořídíš od 1500. To snad do kupy date :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.5.12 22:19

@pandicka už 3 měsíce. Už jsme šli s cenou dolů na úplné dno a pořád nic :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
23.5.12 22:19

téma jak pro mě stvořené :mrgreen:

Caty- to je docela masakr, nicméně musím dost závidět, že ti děti přes den spí 8o :palec: Můj nejstarší přestal po O spát ve 25 měsících. Jak jsem se těšila, že až doroste prostřední do poobědového spaní a budou spát spolu. Skutek utek. A to ta prostřední právě dosáhla oněch 25 měsíců a situace se opakuje. Už třetí den po O nezabrala :pocitac: :pocitac: a k tomu mám doma 2 měsíční mimino. Takže se evidentně poobědové siesty zase nedočkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.5.12 22:20

Deniso: to vymyslí jen sám život :mrgreen:
evellisko: no to já nejprv ty dveře na terase dole se snažila vyrazit, ale nešlo to a zničit se mi je nechtělo, tak jsem obíhala okna a pak jsem viděla balkon v patře. Akorát pán na telefonu si teda musel myslet, že mluví s bláznem.
Pandicko: kdyby se ti zabouchly dveře od bytu, vezmeš dláto strčíš do dveří kde je koník a otevřeš, též mám zkušenost.
Jo, to mi zase někdo poradil, že si mám příště zavolat hasiče, otázkou je, zda budu u sebe mít příště opět mobil, ale klíče od auta jsemměla :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1717
23.5.12 22:21

Evilis - kde prodáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
23.5.12 22:21

@eviliska tak to me mrzi..........hlavne kdyz clovek srazi cenu na minimum a furt nic:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
23.5.12 22:22

@Loudala Ostrava 3+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.5.12 22:22

Loudalo, malá měla období, kdy nechtěla po O spát, ale trvala jsem si na svém a do postele jí dávala a opět spí cca hodinku a půl. Npo a aby se unavila tak tancujeeeeeeeeeeeeeeeem. Prcek spává přes den asi třikrát až čtyřikrát po půl hodině, takže když jde dcerka po O, tak je dávám zásadně spolu, abych měla aspon půl hodiny klidu.Zezačátku to teda bylo dílo, ale už je to dobrý a spí spolu v pokojíku po O a i večer.

• Citovat
  • Upravit
2271
23.5.12 22:23
@eviliska píše:
@Adriana moc pěkně napsáno, tohle jde vyřešit snadno - po bazarech je spousta různých praček a pořídíš od 1500. To snad do kupy date :think:

Zítra je u nás na vsi svoz nebezpečnýho matroše, tak tam tu herku vezeme..Docela se mi po ní bude stýskat :,( .Sloužila 10 let bez nehody.Dneska jsem se jí snažila dát poslední šanci a zklamala…Děkuju za tip :kytka: , ale radši počkám a budu prát něco málo růčo a zbytek u našich a počkám na novou :) , než jetou…Něco máme a pokud nekoupíme nějakou nedupanou co skládá prádlo do skříní, tak snad do měsíce seženeme :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

@pandicka mě to nemrzí, mě to přímo sereeeee a dohání k šílenství :zed: :zed: :zed: :zed: , na prodeji visí spousta dalších věcí a tím se problémy začínají hromadit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544

@Caty diky za tip :palec: ty si asi umis poradit proste v kazde situaci, to ocenuju........ja jsem takova blba povaha, ze zacnu panikarit a hroutit se, misto toho abych s chladnou hlavou hledala reseni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová