Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj, dneska by to bylo na panaka, ale kojim, tak z toho taky nic nebude… ![]()
@Marcy2 kojis casto?
ja si toho panaka totiz asi dam, mala chrupe celou noc, takze do rana casu dost
![]()
@eviliska píše:
@pandicka @Marcy2 tak to vám teda závidím, jíá kojím malou v noci min 3×a jí bude 14 měsíců
Tak presne z tohodle duvodu jsem kojeni skoncila …
@eviliska píše:
@pandicka @Marcy2 tak to vám teda závidím, jíá kojím malou v noci min 3×a jí bude 14 měsíců
Tak presne z tohodle duvodu jsem kojeni skoncila …
a jak se ti podařilo odstavit??? Malá mi od 10m leze do výstřihu a teď si vehementně volá tutu dej
![]()
@eviliska ja vim, ja si to pamatuju z nocnich mur, hned z prvniho dne ![]()
potom uz jsem chodila spat se slepicema, tak jsem se vam tam nechtela cpat ![]()
@Marcy2
Dnes je asi den mtrvých praček
,mě taky dneska zesnula..Zítra bude kremace (svoz nebezpečnýho materiálu)
.Jdu se po netu poohlédnout po valše, byly mi tu doporučeny mýdlové vločky.Ted už si přijdu opravdu jako selka ![]()
kupodivu docela v klidu ,dostala kakao a bylo
. Ono to uz bylo ke konci takove,ze se me nekdo zeptal jestli jeste kojim a uz na me visela ![]()
ja se pridam, muzu?
minuly utery odjel muz na sluzebni cestu, ja tu zustala sama s dcerkou, v pondeli mela prijet kamaradka s detma a ze si to tu pekne uzejem.....neprijela, deti jsou nemocny. V patek mi dcera uklouzla ve vane a bimkla se do hlavy, v sobotu jsme sly na pohotovost. Doma bordel jak v tanku, nedari se mi to moc uklizet, nic se mi nechce, jsem protivna, podrazdena, pocitam dny, kdy se muz vrati, taky mam nejakou lehci depresi, nic me netesi, ani to hezky pocasi. A jeste nam dochazej penize, jsem se asi nejak rozsoupla, i kdyz to neni nikde videt.
a jeste do bude tyden!!!! ![]()
@eviliska uz mi ujel vlak, to je blby se zase pripojit......ale moc dekuju
![]()
@pandicka neke , my kecáme pořád dokola a myslím ,že tě všichni zase rádi uvidí ![]()