Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3995
8.11.13 23:05

@Motka neboj se, zadny odsuzovani. ja to visim asi hodne podobne jak ty. muz se o zenu ma starat a o dite taky. jen nevim - vy jste manzele? bo jeste ne? ale myslim, ze i ze zakona je to tak. a i kdyby nebylo, tak je to snad slusny chovani toho rodice se postarat o dite. a jestli jeho ex je takova k…a… ze se nepostara o dite a zanedbava ho, jak vychovu, tak zakladni potreby tak je blba a je to pomalu na socialku… ja dite uz od mych 20 porad rikala, jeste ne, jeste na nej nemam a ted? uz jsem si rekla a dost, takhle se ho nedockam nikdy…nejak bylo, nejak bude, ale prcek se bude mit dobre. to je snad dulezity..a 2 dospeli se snad taky domluvi.. ale jak rikam, slusnej chlap nemusi mit nic prikazem zakonem atd a udela to sam - ze se postara o svoji zenu a dite - aktualni myslim. ex plati alose

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:08

@chico14 Ježiš, děkuju… No na soc se připravují fotky s malým, páč ex řekla, že o malého nikdy neměl zájem a to už jsem se fakt naštvala… A paní ze soc jsem oznámila vše co vidím-nečištěné zoubky-dudlíková flaška-pleny a souhlasila se mnou.. Tady jsou hrozný rozvedený harpyje… Stejně si o mněj zažádáme… Je naše zlato a stejně ho většinu věcí učíme my-nočník, lžička… To víš, že se o mě postará, ale u soudu ho posuzujou, že žije sám a bez dalších závaszků víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:15

@Motka cetla jsem si kousek z tvojeho dotazu a stacilo mi,..pripada mi ze jsou to vsechny nejaky zapskly baby nebo ja nevim :pocitac:… dotaz byl jasnej a ostatni at drzi hu..u! odsuzovat umi kazdej… naprosto chapu o co vam jde, takze se snazte pro prdoska udelat vsechno co muzete. bohuzel s konkretnim dotazem ti vubec nepomuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:16

@Ivuša.Nen nevadí… Já jsem jen docela unavená z toho urážení-většina z nich jsou rozvedené-dle diskuzí. Ježiš já to dítě o nic obrat nechci-to já ho naučial jíst lžičkou, já mu ukázala co je nočník… je mi z toho zle.. Doufám, že takovéhle harpyje nebudem.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:18

@Motka a pokud jsem to pochopila spravne, vy chcete i zadat o maleho do vlastni pece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:19

@Ivuša.Nen určo, až se vezmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:21

@Motka a vam ted jde o snizeni alimentu? jinak pokud vam jde aji o vetsi prijem, tak zkouseli ste zadat o prispevek na bydleni nebo neco podobnyho? to se myslim posuzuje podle poctu osob a jejich prijmu na jednom trevalem bydlisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 23:24

@Motka jsou to slepice, jinak to nereknu.. co k tomu dodat… maj nejaky mindraky a kdyz si je neumi resit samy, at se k tomu nevyadrujou. kazda tu mame nejakej problem, ale kvuli tomu tu na lidi nebudu vyjizdet jaka je piz…a atd.. to udela jen slepice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:25

@Ivuša.Nen Neee, nám o víc peněz nejde ani náhodou. Chceme snížit alimenty, páč víme, že je plánuje použít na splátku půjčky na hypotéku od svého otce., sám se podřekl.. tAKŽE malému opravdu nejdou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:26

@chico14 Kolikrát já tu psala a přitom řvala na muže ať jede domů, že tu enchci být sama :mrgreen: A nikdo to nepoznal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:28

@Motka a chcete to teda resit soudne jo? omlouvam se jestli sem trochu nechapava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:29

@Ivuša.Nen Ono už se to řeší-čekáme na rozsudek od soudu…Nevadí, lepší nechápavá než rejpavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3995
8.11.13 23:32

Damy dobrou, klidny sny, zadny kraviny a zejtra paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
8.11.13 23:35

Tak holky, musím se pochlubi, koukejte co mám na večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
8.11.13 23:35

@Motka uz jsem aspon v obraze :mrgreen: tohle jsem ale uz nekde cetla, ze to jde na soudu navrhnout, ze cast alimentu je formou penez a cast je formou vecnou. jestli mi rozumis… ze placnu…3000kc pujde na ruku matce a za 3000kc nakoupite obleceni, hyg. potreby, atd… ale nejsem pravnik ale cetla jsem to kdysi na te pravni poradne na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí