Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lpetra píše:
@Sisi137 já jsem byla na prvním utrazvuku předminulý pátek a byl vidět jen prázdný váček a pak jsem byla minulý úterý a už tam něco bylo a teď čekám na
a v kolikátém jsi tt? a kdy jdeš na další uzv?..joo vlastně v to úterý.
Mě také nic není. S tím testováním opatrně, může ti vyjít test slabší a zbytečně tě to vystresne.
@HARPER tak dneska jsem byla na kontrole, všechno v pohodě, doktor taky říkal, že špinění je docela časté, že si nemám dělat starosti. Tak jsem trošku klidnější. Určil mi 5týden, což docela odpovídá našemu snažení..
Na ULT bylo konečně něco i vidět, zatím sice jen váček 1,35cm, ale i tak jsem byla ráda
![]()
kontrola za měsíc!! to je docela daleko.. ale pak už by mělo být určitě vidět ![]()
@lpetra tak jsme na tom podobně, taky zatím jen ten váček. Zrovna jsem psala příspěvek, doktor naměřil 1,35. Na srdíčko mám ještě brzo.. ale už aby to bylo ![]()
@Snazilka_M tak to velký gratulace
měsíc je fakt dlouhá doba. já jsu v úterý a pak jednou měsíčně do poradny ![]()
@nadus S tím bříškem je to fakt různé, já ho mám už taky!!! Zatím to nechci v práci říkat a tak ho musím tajit a maskovat ![]()
Je to docela náročné, kolegové jsou docela všímaví. Řekla jsem, že jsem prostě přibrala a prošlo to, ale dlouho to asi nevydrží.. ach jo.. ![]()
@Snazilka_M píše:
@nadus S tím bříškem je to fakt různé, já ho mám už taky!!! Zatím to nechci v práci říkat a tak ho musím tajit a maskovat
Je to docela náročné, kolegové jsou docela všímaví. Řekla jsem, že jsem prostě přibrala a prošlo to, ale dlouho to asi nevydrží.. ach jo..
Ahoj holky, gratuluju všem //!!! Já je objevila teprve včera, k dr se chystám zítra, to bych měla být 6+0. Snad bude vše ok, mám docela strach… píchání v podbřišku je celkem dost intenzivní..
Doma už máme pětiletého klučíka. Ten se podařil hned napoprvé a i teď je to na první pokus
tak snad… Držím palečky nám všem!!! ![]()
@lpetra odber krve mam leidenskou mutaci a picham si injekce na redeni krve.
Jinak me taky povyrostlo bricho tedy ta spodni pneumatika, nastesti si toho jeste nikdo nevsiml.
@kikina11 aha. No já jsem trochu prostorově výraznější ale hlavně jen na břiše takže to na mě nebude vidět asi dost dlouho
max si budou říkat že jsem zase přibrala ale těhotenské kalhoty chci nosit od prosince už kvůli teplu.
@lpetra ja jsem taky pri tele a je pravda, ze se Stepuli to bylo videt az tak v patem mesici, a to jsem s ni pribrala jen 4kg za cele tehu. Ted uz mam 1 kg nahore a ten spodek mam vetsi, ale asi je to jen videt kdyz jsem naha.