Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saulus píše:
Divila by ses. Jen zeny na toto spravne chovani již nejsou zvykle. Celkem casto jsem narazil a nevericne koukal
pozvi me a uveris, ze staromilky existujou ![]()
@Do-not-touch píše:
pozvi me a uveris, ze staromilky existujou
Jen aby se nejednalo o to zminovane strkani neceho do zasuvky ![]()
Kdyz uz jsme u tematu, co nabizis? ![]()
@Saulus píše:
Jen aby se nejednalo o to zminovane strkani neceho do zasuvkyKdyz uz jsme u tematu, co nabizis?
@Saulus píše:
Jen aby se nejednalo o to zminovane strkani neceho do zasuvkyKdyz uz jsme u tematu, co nabizis?
A proč by měla něco nabízet? Třeba to bude milá společnost a příjemně strávený čas. Stejně je nejlepší vlastní zkušenost.
@jipo píše:
A proč by měla něco nabízet? Třeba to bude milá společnost a příjemně strávený čas. Stejně je nejlepší vlastní zkušenost.
Precti si diskusi a souvislosti
@jipo píše:
Protože řada mužů to má nastaveno tak, jako něco za něco
.
@Černá vdova píše:
Protože řada mužů to má nastaveno tak, jako něco za něco.
Zenske stejne ![]()
@Saulus píše:
Zenske stejne
Já když pro někoho něco dělám, dělám to proto, že to pro něj chci udělat a ne proto, že očekávám, co za to dostanu.
Ale kdyby mě někdo nutil něco dělat, co bych nechtěla, tak by měl prostě smůlu.
@Saulus píše:
byl bys mozna v soku, jsem ideal, v restauraci dama, v posteli…
@Proximus píše:
Vy nám jako poskytujete sex z milosti a ještě u toho trpíte??? Vás to nebaví??? Tak asi seš vyjímka, ostatní holky si to užívají
Jde o ten servis. Chlap chce sex teď, a musí ho dostat. Nebo naopak dnes chlap nechce, musíme počkat. To ženy se v sexu přizpůsobují libidu sveho chlapa.
@jankajj píše:
Jde o ten servis. Chlap chce sex teď, a musí ho dostat. Nebo naopak dnes chlap nechce, musíme počkat. To ženy se v sexu přizpůsobují libidu sveho chlapa.
Asi nejsem zena
![]()
@jankajj píše:
A proto existují kurzy, jak svést a sexuálně naladit ženu, jak ženu uspokojit aby měla chuť i příště a užila si to nebo že žena třeba v období po dítěti úplně ztratí chuť na sex a muž má obvykle +- smůlu… Protože běžnému muži stačí říct zlato, jdem na to a žena ze sebe strhá šaty a celá zvlhlá se na něj vášnivě vrhne. ![]()
@Černá vdova píše:
Já když pro někoho něco dělám, dělám to proto, že to pro něj chci udělat a ne proto, že očekávám, co za to dostanu.
Ale kdyby mě někdo nutil něco dělat, co bych nechtěla, tak by měl prostě smůlu.
Obdivuji tak svobodný přístup. ![]()
Dělat věci z vlastního rozhodnutí a nečekat nic na oplátku, ani vděčnost.
@jankajj píše:
@joy.division.control píše:rozhodně ne běžná žena
Asi nejsem zena![]()
@Mart81 píše:kolik mužů co by se zajímalo o takový kurs znáš![]()
A proto existují kurzy, jak svést a sexuálně naladit ženu, jak ženu uspokojit aby měla chuť i příště a užila si to nebo že žena třeba v období po dítěti úplně ztratí chuť na sex a muž má obvykle +- smůlu… Protože běžnému muži stačí říct zlato, jdem na to a žena ze sebe strhá šaty a celá zvlhlá se na něj vášnivě vrhne.
@Mart81 píše:
Obdivuji tak svobodný přístup.Dělat věci z vlastního rozhodnutí a nečekat nic na oplátku, ani vděčnost.
bezpodmínečná láska
@Mart81 píše:
Obdivuji tak svobodný přístup.Dělat věci z vlastního rozhodnutí a nečekat nic na oplátku, ani vděčnost.
na druhou stranu, kdyz zadny vdek neni (nemyslim v podobe oplaceni), je to taky informace.