Kdo podstoupil nativ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
21.11.11 12:09

Kačula: máme ho v mrazáčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.11.11 19:23
Capelucita píše:
Kačula: máme ho v mrazáčku

Ahoj, supeer a gratuluji :-)
Aco bude dál? Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.11.11 20:36

Natuším. Až se vrátím z lázní a budou další pokusy aktuální, tek zas budou v ISCARu vánoční prázdniny,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.12.11 15:01

Ahoj holky

Precetla jsem celou diskusi a rada bych se pridala. Jak to tady ctu, tak zacinam litovat, ze jsem odesla z Motola. Mame od nich dvojleteho kluka z 2.IUI a ted bychom radi sourozence. Ackoliv jsem v Motole byla velice spokojena, tak jsem nasledovala sveho doktora do Gennetu, ktery se tam nechal nalakat. Ted mi prcha na Slovensko, ale uz se mi nechce menit centrum (snad ani nebudu muset a uspejeme i tady).
Je mi 36 a manzelovi 37. Nyni jsem po 3.neuspesnem IUI objednana na pristi patek na UZ (jakoze pred dalsim IUI). Vse probiha bez jakekoliv stimulace v natur cyklu. Manzela mam za spg porad chvalit, tak zrejme zabiraji vitaminy, ktere bere. Jinak onehda pred klukem mu to skakalo, ale nebylo to nic hruzostrasneho. Na imunologii v Podoli mi vyslo mirne zvysene BI, ale nestihli nasadit prednison, ze jsem uz byla tehu nez dorazili vysledky.
Ted jsem se na to doktora ptala a rikal, ze to v mem pripadu vyznam ani nema. Ze by mi dali prednisol jednorazove v pripade IVF, kdyby k tomu doslo. Ja se ale IVF zdraham ackoliv jsem to jeste nepodstoupila. Zcela se stotoznuji se zakladatelkou. Prici se mi cpat sve telo hormonama, kdyz jinak funguje a pak mam take moralni problem v pripade nejakeho prebytku, ktery by putoval do mrazaku. Jsem nesmirne rada, ze jsem objevila moznost nativu nechapu proc mi to zatim nikdo nenabidnul. I kdyz to mam platit sama, tak to vychazi levneji nez IVF a rozhodne je to setrnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.12.11 15:30

ahoj kaci :mavam: a dalsi, tak jsem dnes byla na 1.konzultaci v Motole po 4letech v Pronatalu a mame z toho s manzelem oba moc dobry pocit. Mudr.Uhrova moc mila,prostredi taky v pohode, hned mu nabrali krev na hodnotu hormonu AHM(snad se to tak jmenuje) a mam prijit na postkoitalni test. ani jedno mi v Pronatalu nikdy nedelali..... no a v novem roce to budem smerovat k nativu, tak se tu treba sejdem castejc :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
5.12.11 18:54

Ahoj, vidím, že lázně tě nastartovali. Prosím tě, jak jsou v Motole přes Vánoce?

Já mám AMH (anti-muller-hormon) na 0 a tak nechci přijít o prosincovou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.12.11 08:40

tak to ti nepovim… byla jsem tam poprve, ale zmenu CAR sme uz planovali fakt dlouho a objednavala sem se jeste pred laznema :) . vzhledem k tomu, ze pres vanoce maji zavrene i soukr. CAR, tak nevim nevim… trochu se bojim co mi tim AMH zjisti.. kdyz ty to mas na 0, tak se ti muzou jeste tvorit vajicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.12.11 12:50

Ahoj, AHM znamená rezervu, kterou máš. Nevím, třeba jsem měla 0,49 a tak to zaokrouhlili na 0. 8o Nicméně, mají tedy v tom Motole otevřeno přes svátky nebo nemají?
V kterém CARu jsi byla předtím? Škoda, že jsi se v FL neozvala, my, co jsme byly na Isisu jsme tam žádná drastická témata, o kterých jsi mluvila v diskuzi :twisted: , neřešily. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.12.11 13:06

hele ja fakt nevim jestli maj pres svatky otevreno, neptala sem se. chodila sem pred tim do pronatalu. to mozna vyznelo nejak jako drsne, ale proste behem par dni s kym sem se dala do reci, tak prvni co se resilo bylo vse cim sme si prosly, vcetne me,logicky, a pak sem si rekla, ze se nejak o tom nechci bavit :nevim: . ja si tam docela vychutnavala i samotu, knihy, filmy atd… ;) . bylo to fakt super, klidne bych si to nekde zopakla :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.12.11 13:19

Neboj, drsně to nevyznělo. Přesně vím, o čem mluvíš. Taky jsem se někdy necítíla ve své kůži tohle řešit v restauraci, v divadle a pod. Hlavně pro mě je to docela intimní záležitost - možná to zní divně, když o tom mluvím otevřeně na netu, ale spousta lidí tyhle trable neřeší a třeba probírat tohle téma dost hlasitě v hospůdce mi nepřijde nejšetrnější. Víc holek mi v lázních říkalo, že odchází z Pronatalu. Jaký byl důvod u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.12.11 13:33

jo jo, presne tak. ja tam jednou u snidane vyslechla potrat v nejakym x-tym mesici a fakt neee. jasne, ze mi je te holciny strasne lito, ale tyyy jo… :nevim: . no chodime tam 4roky, nepomohli nam, ve finale jako docela takovy prozreni a rozcarovani, ze tam sou penize fakt na prvnim miste :pocitac: . a to sem tam chodila moc rada, doktorku tam mam uzasnou. ale absolvovali sem tam 3 IVF, hlavne rychle rychle dalsi a dalsi a pak rychle nativ za 17tis atd… pan nejvyssi z pronatalu je arogantni a hycka si klienty predevsim ze zahranici. a jeste odtamtud dost doktoru odeslo, vc. nejlepsiho embryologa. to o necem tak znaci… pronatal ma ted dost spatnou povest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.12.11 13:43
barce píše:
ahoj kaci :mavam: a dalsi, tak jsem dnes byla na 1.konzultaci v Motole po 4letech v Pronatalu a mame z toho s manzelem oba moc dobry pocit. Mudr.Uhrova moc mila,prostredi taky v pohode, hned mu nabrali krev na hodnotu hormonu AHM(snad se to tak jmenuje) a mam prijit na postkoitalni test. ani jedno mi v Pronatalu nikdy nedelali..... no a v novem roce to budem smerovat k nativu, tak se tu treba sejdem castejc :) .

Ahojky Baru :dance: :hug: :dance:
ani nevíš jakou mám radost, že jsi toto napsala, hrozně jsem ti fandila ať jseš taky u dr.Uhrové, je hrozně fajn a navíc moc milá a lidská.
Mám super den díky tomu, že ti to vyšlo, děkuji :palec:
Nás v dorktorka hned nahnala na vyšetření a testy, které mi za celý roky v Pronatale nedelali a navíc zjistili spousty faktorů, přez které by se to NIKDY nepovedlo :twisted:
No a co je prosim tě ten AHM? nevím, třeba to znám pod něčím jiným
Kdy tam jdete znova, do Motola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
6.12.11 13:55

Ahojky holky, nečetla jsem celou diskuzi, tudíž se asi budu ptát na to, co již bylo zmíněno. Doufám, že vám to nevadí.
Zajímám se o nativ. Pokoukla jsem na centra v Praze a docela slušný ceny má ze státních Motol. Jste tam některá, také jsou zkušenosti? A jak je to vlastně s nativem - nepočítá se jako pokus, cena v ceníku Motola je za případné oplodnění 1 vajce? Těch 7,500,– Kč? Jsem z toho jelen.
Děkuji předem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.12.11 13:58

ahooooj kaci :mavam: ,no jak uz sem rikala, meli sme z toho fakt oba moc dobry pocit. takovy lidsky a normalni. v lednu bysme tam meli jit na ten postkoitalni test. a taky nas poslala na imuno v podoli. imuno co delaj v pronatalu je pry docela k nicemu, neb to nedelaji i ze sperma partnera, coz sem si myslela uz tenkrat :roll: . ale nase blbost ze sme nesli jinam :| . no a pak nativ, snad. otazka co zjisti na tom imunu, bojim bojim. to AHM popisuje nekde vyse capelucita. melo by to to ukazat jako zasobu mas jeste vajicek, tak nejak laicky receno. a co ty? jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.12.11 14:38
barce píše:
ahooooj kaci :mavam: ,no jak uz sem rikala, meli sme z toho fakt oba moc dobry pocit. takovy lidsky a normalni. v lednu bysme tam meli jit na ten postkoitalni test. a taky nas poslala na imuno v podoli. imuno co delaj v pronatalu je pry docela k nicemu, neb to nedelaji i ze sperma partnera, coz sem si myslela uz tenkrat :roll: . ale nase blbost ze sme nesli jinam :| . no a pak nativ, snad. otazka co zjisti na tom imunu, bojim bojim. to AHM popisuje nekde vyse capelucita. melo by to to ukazat jako zasobu mas jeste vajicek, tak nejak laicky receno. a co ty? jak jsi na tom?

Já ted dlabu Kortikoidy + hormony, nebylo mi po nich dobře/lítali jsme na poho/, tak jsme nejdřív na týden vysadili léky a pak začali s 1/2 dávky , tloustnu, mám špatnou srážlivost krve a tak, jsem celá taková mimo :poblion: , ale manžel je má veliká opora, tak to nejak zvládáme.
My jdeme do Podolí v prosinci 22.tak si rovnou si uděláme procházku na stromeček :D To tam jdeme na úřetestování a v lednu až budou výsledky, vlítnem na to :think: dr.Uhrová chtěla nejdřív po 1.výsledkách z IMUNO, byli fakt špatný, rovnou velkej IVF, ale manžel se bojí a tak dáváme šanci NATIVU a tak dr. řekla, že se rozhodne v lednu po tom jak mě zabrala léčba.Takže uvidíme.

Jak bylo v lázních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital