Kdy mít první dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
31.7.19 15:17

Věk na to máš tak vzhůru do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.7.19 19:23

Urcite bych neresila kdo co povida… Zivit a vychovavat Ti to nikdo z kecalu nebude..
Ja treba osobne jsem mela odjakziva jasno, ze chci mimco do 30ti.. v zari se nam narodi holcicka a v listopadu mi bude 28…
Nikdy jsem si nic vylozene nelinkovala, a vubec se nepodrizovala nazorum lidi, kterym je do meho zivota prd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 16:06

Ahoj všem, hlásí se zakladatelka. :)

Tak už máme termín svatby na jaro 2020 - bavili jsme se o tom a v zimě začínáme pracovat „naostro“, antikoncepci neberu, chráníme se kondomem - reagovala jsem blbě na asi 5 ruzných druhů antikoncepcí, čili ji neberu už asi 7 let…
Ale chci tento čas do zimy využít k tomu, abych si trochu pročistila tělo, uzavřela všechny stresové body, co půjdou. :)
Děkuju všem! :)

• Citovat
  • Upravit
353
5.8.19 17:27

@Elishka1 Mám pocit úplně stejný. Logicky pokud má někdo takové podmínky, tak se nebude na nic ptát. Já jsem tedy mladší a o mimi se i tak snažíme. Osobně nemám měřítko na to, kdy je ideální mít dítě. Pokud mám ve dvaceti vše k tomu potřebné a toužím po rodině, proč si jej nepořídit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
6.8.19 07:02
@Anonymní píše:
Ahoj všem, hlásí se zakladatelka. :)Tak už máme termín svatby na jaro 2020 - bavili jsme se o tom a v zimě začínáme pracovat „naostro“, antikoncepci neberu, chráníme se kondomem - reagovala jsem blbě na asi 5 ruzných druhů antikoncepcí, čili ji neberu už asi 7 let…
Ale chci tento čas do zimy využít k tomu, abych si trochu pročistila tělo, uzavřela všechny stresové body, co půjdou. :)
Děkuju všem! :)

No paráda, držím ve všem pěsti :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí