Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Urcite bych neresila kdo co povida… Zivit a vychovavat Ti to nikdo z kecalu nebude..
Ja treba osobne jsem mela odjakziva jasno, ze chci mimco do 30ti.. v zari se nam narodi holcicka a v listopadu mi bude 28…
Nikdy jsem si nic vylozene nelinkovala, a vubec se nepodrizovala nazorum lidi, kterym je do meho zivota prd. ![]()
Ahoj všem, hlásí se zakladatelka. ![]()
Tak už máme termín svatby na jaro 2020 - bavili jsme se o tom a v zimě začínáme pracovat „naostro“, antikoncepci neberu, chráníme se kondomem - reagovala jsem blbě na asi 5 ruzných druhů antikoncepcí, čili ji neberu už asi 7 let…
Ale chci tento čas do zimy využít k tomu, abych si trochu pročistila tělo, uzavřela všechny stresové body, co půjdou. ![]()
Děkuju všem! ![]()
@Elishka1 Mám pocit úplně stejný. Logicky pokud má někdo takové podmínky, tak se nebude na nic ptát. Já jsem tedy mladší a o mimi se i tak snažíme. Osobně nemám měřítko na to, kdy je ideální mít dítě. Pokud mám ve dvaceti vše k tomu potřebné a toužím po rodině, proč si jej nepořídit. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem, hlásí se zakladatelka.Tak už máme termín svatby na jaro 2020 - bavili jsme se o tom a v zimě začínáme pracovat „naostro“, antikoncepci neberu, chráníme se kondomem - reagovala jsem blbě na asi 5 ruzných druhů antikoncepcí, čili ji neberu už asi 7 let…
Ale chci tento čas do zimy využít k tomu, abych si trochu pročistila tělo, uzavřela všechny stresové body, co půjdou.
Děkuju všem!
No paráda, držím ve všem pěsti
![]()