Kdy opustit těhotnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22557
29.2.24 19:34
@Bytsamsebou píše:
Psala nikdy, to znamená do konce života 8).

Nikdy tehotnou neopoustet. Az nebude tehotna, tak ji opustit muze. Je to takova hra se slovy. Ale hodne zaujalo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.2.24 19:36
@Bytsamsebou píše:
Někomu vztah ani vytoužené dítě nezachrání…

Já si právě nemyslím, že dítě mu zachránilo vztah. Spíš je to tak, že pořád měl nějaké mety ke zdolání, najít ženskou, budovat vztah, bydlení, dítě a najednou je ve finiši, ale tu potřebu se v životě někam pohnout neztratil. A to mu vytváří ten konflikt, který aktuálně neumí vyřešit. Možná to intuitivně cítil vždy, proto ta nespokojenost, a až tím dítětem se to náplno ukázalo.
Proto bych být jim teď netlacila na pilu, počkala co a jak za rok za dva. Žena je teď těhotná, určitě tam jsou hormonální výkyvy, pro něj je to taky nové. Tohle se nabaluje na dřívější problémy. Takže chápu, že má pocit, že z toho musí utéct. Ale podle mě je někdy nejlepší řešení krize nedělat nic. Jenom být a pockat, jak se to vyvrbi. Nejde mu o živit, ve vztahu nejsou nějaké odpudive věci typu domácí násilí, takže ať se hodí víc do klidu. A pokud to neumí, to by se měl naučit v terapii. A hned má jednu docela velkou oblast v životě, kde se může posouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
29.2.24 19:37
@Oriseka píše:
Hele, ona to stejne nejspis nebude prava diskuze. Zas kdyby to byla pravda, tak po 10 letech uz par mesicu pockat muze. Treba se zalekl te odpovednosti a vse se jeste srovna. Dite je na vzdy. Netreba se unahlit v rozhodovani.
Za mne lepší hned ,ať se s tím může srovnat a naplánovat budoucnost
@Matt 02 píše:
Jak mimo, vždyť to mají prožívat spolu. Tohle je hrozně dětinský, ona mu dá děcko a chudáček se cítí, že stojí mimo? No nevím, tohle asi nemůžu pochopit.

Ona mu nic nedává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
29.2.24 19:40
@Oriseka píše:
Tak jsem s nekym 10 let, absolvuji IVF a pak to vse jen tak rychle zahodim? Co takto trocha snahy? Manzelka je uz jak dlouho pod vlivem hormonu. Vzdyt to je strasne narocne obdobi, co ted prozivala a proziva. To se nejde divit, ze je treba jina nez driv.

Myslím, že tahle honba za dítětem může vztah úplně rozvrátit…když to vezmu z pohledu chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
29.2.24 19:41
@Oriseka píše:
Tak jsem s nekym 10 let, absolvuji IVF a pak to vse jen tak rychle zahodim? Co takto trocha snahy? Manzelka je uz jak dlouho pod vlivem hormonu. Vzdyt to je strasne narocne obdobi, co ted prozivala a proziva. To se nejde divit, ze je treba jina nez driv.

Myslím, že tahle honba za dítětem může vztah úplně rozvrátit…když to vezmu z pohledu chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
29.2.24 19:48
@Lucie-N-B píše:
No jo, ale pak by mohla zase zbytečně přijít o mléko. A třeba by se mohla rozjet i poporodní deprese. Takže fakt počkat, až bude mít dítě aspoň 6 měsíců. A nejlépe tu svou krizi středního věku řešit jinak než opuštěním rodiny.

Jasně, na každé období se nějaký důvod najde a je z toho 20 let nefunkčního partnerství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11242
29.2.24 19:48

Já teda tu formulaci o neposouváni pochopila jako že se nic neposouvá směrem k záchraně vztahu, ne že se neposouvají ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.2.24 20:02
@Bytsamsebou píše:
@Amassakoul ale zakladatel je dlouhodobě nespokojený a zkusil i terapii, vyčerpal možnosti, konec.

Jak víme, že terapie byla správna? Už jsem několikrát v životě řešila nějaký problém s odborníkem, který nerozpoznal, že mi nemůže pomoct a pak jsem lecbu/terapii podstoupila s nulovým výsledkem. Problém byl přitom jinde a jak se to uchopilo za správný konec, výsledky přišly rychle.
Zatím tu delší čas diskutujeme všichni spolu, ale chtělo by to vysvětlení i od zakladatele. Co zkoušeli, proč se podle něj nic nezměnilo? Nebo se objevily nějaké opravdu nepřekonatelné problémy, které se záhadně neprojevily předchozích 10 let? V čem se tak moc jeho přítelkyně změnila, že se s ní teď nedá žít?
Zatím mi to přijde, že zakladatele hlavně pálí dobré bydlo a už neví, kde by našel nejaky problém. Třeba je jejich hlavní problém, vze hledaji problémy, tam, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
29.2.24 20:20
@Řízík píše:
No jestli mu je 50, tak to uz tuplem nemuze marnit cas. 8o Zensky nestoji dneska o skoro 60satniky, pokud to neni miliardar. A vzhled je pouze prvotni vec, vubec nerikam, ze ma vybirat jen podle vzhledu.

Záleží, co zakladatel preferuje. Jsou chlapi, co v jeho věku nic nad 35 neberou, a i tací, co zas nechtějí o moc mladší. Já si myslím, ze v každým věku se dá najít vyhovující partner, i když co si budem, čím jsme starší, tím víc práce to dá.
Bude chtít mladou a perspektivní, ale tam jsou dvě velke skupiny: děti nemá a spíš je chtít bude nebo má a budou ještě celkem malé. Od vlastního on utíká, takže jakou chce najít? Mladou, krásnou, co děti nechce? I takové jsou. Ale věkem se to u ženský může změnit a bude zas tam, co byl. A v 50-55 zase zůstane sám.
Nebo může točit petadvacitky jak DiCaprio. Ale na to asi prumermy český muž, který se nevyzná sám v sobě, asi nemá. To by musel nahradit peněženkou nebo dalšími výhodami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
1.3.24 06:42

K tomu letitému čekání na správnou chvíli - zrovna se mi svěřil kamarád, že by to doma zabalil už dávno, ale má dospívající dceru, tak prý ještě vydrží ty 2-3 roky, až s ní nebudou tak mlátit hormony… aneb všechno jde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
1.3.24 07:07

No …. V těhotenství zakladateli prosím té fakt NE. To tak měla moje kamarádka, a malém potratila, pak ji trvalo si najít k dítěti cestu, a kojení žádné nebylo. Takže v těhotenství ne. Když už, tak bych nechala opadnout hormony a nechala ozdravit tělo po porodu. Tzn. Jestli chces odejít, tak od 6 měsíců věku dítěte a dal. Zase to ale nenatahuj do x let věku dítěte, protože to si pak zvykne, ze má doma oba rodiče, a bude to horší. Manželku určitě zabezpec, a doufám, ze si vyjdete vstříc ohledně pece o dítě - zvlášť až se vrátí do práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.24 09:46
@nuklear90 píše:
Prosím, že tu jen někdo trollí a tohle stvoření je vymyšlené? Že jo…? :zed:

Pozor, nutně být nemusí. Něco podobného se teď stalo mé sestře, která se loni v říjnu (!!!) vdávala, byli spolu 4 roky, před 14 dny přišel její manžel, že už to vyšumělo (NAJEDNOU), že chce být sám. Sestra 3 letého syna a v dubnu má rodit druhého. Ve čtvrtek přišel a v pátek byl odstěhovaný, vzal jí auto, sebral lednici (že prý tu kupoval on tak je jeho) a že snad už má i kupce na byt (ten je v jeho výlučném vlastnictví), tak ať se do 14 dní vystěhuje. Alimenty prý jí bude vyplácet až se rozvedou, že teď nic nemá, tak ať se sestra postará, že on děti nechtěl, tak ho to ani nezajímá. To je kaňour co? Takže taková otázka kdy opustit těhotnou ženu mě už fakt nepřekvapuje.

Prosím o zachování anonymu, až ho zavraždim tak ať na mě nepřijdou.

• Citovat
  • Upravit
18149
1.3.24 09:49
@Anonymní píše:
Pozor, nutně být nemusí. Něco podobného se teď stalo mé sestře, která se loni v říjnu (!!!) vdávala, byli spolu 4 roky, před 14 dny přišel její manžel, že už to vyšumělo (NAJEDNOU), že chce být sám. Sestra 3 letého syna a v dubnu má rodit druhého. Ve čtvrtek přišel a v pátek byl odstěhovaný, vzal jí auto, sebral lednici (že prý tu kupoval on tak je jeho) a že snad už má i kupce na byt (ten je v jeho výlučném vlastnictví), tak ať se do 14 dní vystěhuje. Alimenty prý jí bude vyplácet až se rozvedou, že teď nic nemá, tak ať se sestra postará, že on děti nechtěl, tak ho to ani nezajímá. To je kaňour co? Takže taková otázka kdy opustit těhotnou ženu mě už fakt nepřekvapuje.Prosím o zachování anonymu, až ho zavraždim tak ať na mě nepřijdou.

Má jinou.
Ale je to fakt parch.ant. Mrzelo by mě, že s takovým jednoduchým ignorantem jsem si pořídila 2 děti. To, že se ona zbaví, je výhra, ale fakt by mě naštvalo, že jsem ho jako člověka nepoznala dřív a že jsem se v něm tak sekla. Protože toto je člověk absolutně bez morálky a bez hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
1.3.24 09:51

Jinak kamarádku taky manžel opustil v těhotenství. Doma měli nádhernou pětiletou holčičku a druhá na cestě. On si našel jinou, ji vystěhoval a ještě jí chodil dělat peklo, když už s ní nebydlel. Takže jo, jsou takoví lidi. Ona se psychicky složila a když vím, v jakém byla stavu, tak se dodnes divím, že to druhé dítě je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 10:03
@bigl píše:
Má jinou.
Ale je to fakt parch.ant. Mrzelo by mě, že s takovým jednoduchým ignorantem jsem si pořídila 2 děti. To, že se ona zbaví, je výhra, ale fakt by mě naštvalo, že jsem ho jako člověka nepoznala dřív a že jsem se v něm tak sekla. Protože toto je člověk absolutně bez morálky a bez hodnot.

Hele jsme v kelu úplně celá rodina, on měl svoje mouchy, ale jinak to byl fajn chlap, co se staral. A tohle nás teda všechny posadilo na zadek, hlavně jak se během doslova 3 dnů (!!) odstřihnul a ještě na ní nakydal, že se o děcka nijak nehodlá starat (wtf?!? 8o ). Jasný, že má jinou, i když to prý opakovaně popřel. Ještě se z něj ke všeu vyklubal lhář, nechápeme nikdo ten obrat o 360 stupňů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky