Kdy opustit těhotnou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
28.2.24 22:05

Kdy opustit těhotnou?

Asi bych potřeboval trošku posunout…
Jsem s manželkou celkem 10 let (4 roky manželé). Oba máme náročnou práci a nedostatek reálných problémů, takže si vytváříme ty vztahové. :roll:
Těhotenství se nám dlouho nevedlo a postupně jsme se odcizovali. Až teď (po x-tém cyklu ivf) se zadařilo a…já si uvědomil, že už v tom vztahu nechci být.
A vlastně se vůbec nechápu- žena je krásná, chytrá, je skutečně skvělá. Jen jsem přestal cítit postupně oporu a zájem.
Zkusili jsme poradnu, celkem to k ničemu nebylo a já mám pocit, že už se nikam neposouváme. A vím, že to nějak budu muset rozetnout. :(
Jenže- kdy? Chci jí ublížit co nejméně, mám ji vlastně pořád docela rád a chci jí maximálně pomoct i po rozvodu (a o dítě se starat),ale asi bych potřeboval slyšet od někoho, kdo tím už prošel, jak to udělat s co nejmenšími škodami - říct to naráz nebo postupně? Snažit se co nejvíc pomáhat nebo se naopak na nějaký čas co nejvíc odstřihnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mamatri111
28.2.24 22:08

Můžeš se snažit, aby ses jí zhnusil a ona odešla sama :-)

• Citovat
  • Upravit
2499
28.2.24 22:09
@Nebozez píše:
Jsem s manželkou celkem 10 let (4 roky manželé). Oba máme náročnou práci a nedostatek reálných problémů, takže si vytváříme ty vztahové. :roll:
Těhotenství se nám dlouho nevedlo a postupně jsme se odcizovali. Až teď (po x-tém cyklu ivf) se zadařilo a…já si uvědomil, že už v tom vztahu nechci být.
A vlastně se vůbec nechápu- žena je krásná, chytrá, je skutečně skvělá. Jen jsem přestal cítit postupně oporu a zájem.
Zkusili jsme poradnu, celkem to k ničemu nebylo a já mám pocit, že už se nikam neposouváme. A vím, že to nějak budu muset rozetnout. :(
Jenže- kdy? Chci jí ublížit co nejméně, mám ji vlastně pořád docela rád a chci jí maximálně pomoct i po rozvodu (a o dítě se starat),ale asi bych potřeboval slyšet od někoho, kdo tím už prošel, jak to udělat s co nejmenšími škodami - říct to naráz nebo postupně? Snažit se co nejvíc pomáhat nebo se naopak na nějaký čas co nejvíc odstřihnout?

Tak jo, jdu si pro popcorn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22358
28.2.24 22:09

Nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.2.24 22:10
@Nebozez píše:

Tohle jestli není troll tak už nevím 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
28.2.24 22:11
@Oriseka píše:
Nikdy.

Tak je fakt, že ona zas donekonečna těhotná nebude.

• Citovat
  • Upravit
7296
28.2.24 22:12

No to jsi frajer teda. Bojíš se zodpovědnosti a chceš ztrhnout? Tvl a ta otázka, prej kdy opustit těhotnou, buď si troll nebo totální blbec, sorry. To snad není pravda.

Příspěvek upraven 28.02.24 v 22:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
28.2.24 22:13

Nejsem psycholog, ani přesně nevím, jak to přesně mezi Vámi je… ale proces ivf je psychicky náročný a možná z toho jste oba vyčerpaní a Ty teď z toho chceš ven. Ale ono těhotenství může vztah ještě změnit, takže bych ještě počkala… třeba Vás společný potomek sblíží - třeba taky ne, ale to nikdo zatím nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.2.24 22:15

No asi co nejdřív. Pokud je žena krásná, chytrá a skvělá, tak nebude mít problém najít si někoho, kdo nebude takovej… nebozez, no.
Jak ty jí projevuješ oporu a zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
28.2.24 22:15
@saddreamer píše:
Nejsem psycholog, ani přesně nevím, jak to přesně mezi Vámi je… ale proces ivf je psychicky náročný a možná z toho jste oba vyčerpaní a Ty teď z toho chceš ven. Ale ono těhotenství může vztah ještě změnit, takže bych ještě počkala… třeba Vás společný potomek sblíží - třeba taky ne, ale to nikdo zatím nevíme.

Tak náročný, je to hlavně pro ženskou přece, on jí má být oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
28.2.24 22:16
@Nebozez píše:

Prosím, že tu jen někdo trollí a tohle stvoření je vymyšlené? Že jo…? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
28.2.24 22:18

Jenom doufám, že jsi troll.. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811

@Matt 02
Ano, to má…ta Tvá teorie mě napadla taky, že teď když je dítě konečně na cestě, tak se zalekl zodpovědnosti, mě napadla také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
@Matt 02 píše:
Tak náročný, je to hlavně pro ženskou přece, on jí má být oporou.

Náročný to může být i pro chlapa. Obzvlášť jestli je problém u něj. A v extrémním případě mu může ženská i vyčíst, že problém má on, ale hormony si musí píchat ona.

• Citovat
  • Upravit
604
28.2.24 22:19

Tak ivf není úplně to samé jako neplánované těhotenství…To jste si nějak neuvědomil dřív? Ale co už, žena je těhotná, nejspíš šťastná, trochu jí to pokazite, ale pokud to tak opravdu necítíte, tak se nedá nic dělat. Nevím tedy, kolik je vám let, ale ve výsledku je to asi jedno. Za mě tedy, pokud by se mi to stalo, tak bych chtěla, aby partner byl upřímny a řekl mi vše po pravde a dal mi na vyber, jestli stojím o to, aby byl nadále v me blízkosti a podporoval me nebo by mi udělalo lepe, když se stáhne. Já bych si vybrala to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí