Kdy opustit těhotnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
29.2.24 10:04

To sis tedy uvědomil brzy. :zed: Tohle sis měl uvědomit už dávno. :pocitac: Nechápu proč si tohle někteří lidi uvědomí až už je dítě na cestě, obzvlášť po takhle těžké cestě za vytouženým prckem. :zed: Teď žádná vhodná chvíle nebude, maximálně čím dřív tím líp, ale za debi*a budeš každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
29.2.24 10:12
@Nebozez píše:
Jak byste si tu snahu představovala? Poradna byla, kněz byl, psycholog i sólově byl. Nefungovalo, prostě nejsme už nadále vztahově funkční jako partneři.
Ještě kartářku bychom mohli zkusit…

A jak byste si představoval tu vztahovou funkčnost? Co konkrétně vám osobně chybí?

Jinak na mě to působí dojmem, že je za tím prostě a jednoduše jiná sukně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 10:12
@SaintRaffaella píše:
A jak byste si představoval tu vztahovou funkčnost? Co konkrétně vám osobně chybí?Jinak na mě to působí dojmem, že je za tím prostě a jednoduše jiná sukně.

To je výborný dotaz! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.24 10:14
@Lucie-N-B píše:
To ale zase není vhodné pro to dítě. Už bude moc zvyklé, že s nimi otec bydlí, a ponese to hůř. Z toho důvodu bych to viděla dřív, ale zase ne dřív, než bude mít dítě 6 měsíců.Jinak tady to vidím na ukázkovou krizi středního věku. Chlap má všechno, ale protože stárne, cítí takový všeobecný pocit nespokojenosti. A protože vlastně nemá nic pořádného na práci, tak vymýšlí chujoviny. Kdo za to může? Přece manželka. Tak proč se jí nezbavit. Doporučila bych nějaký nový koníček než dobu, kdy „správně“ opustit manželku. Ale fyzický nebo smysluplný koníček. Luštění křížovek stačit nebude.

Být jeho ženou, zaměstnala bych ho miminkem a to co nejvíc :mrgreen: Ať nemá potřebu vymýšlet nějaké nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80142
29.2.24 10:14

@SaintRaffaella Anebo strach že ztráty pohodlí. Chlap mezi 45-50 lety, ten už je zvyklý na svuj klidecek, pořádek, pohodlí, doma ticho, žádné povinnost - a do toho přijde mimino. Rev, pliny, proplakane zoubky, noční buzení, no kdo by o to stál. Geny předal, a má splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.24 10:26
@SaintRaffaella píše:
A jak byste si představoval tu vztahovou funkčnost? Co konkrétně vám osobně chybí?Jinak na mě to působí dojmem, že je za tím prostě a jednoduše jiná sukně.

Myslím si to stejné. Prostě se pták zbláznil za jinou :roll: Sám píše, že manželka je na něj hodná, chová se k němu hezky… Ho jen pálí dobré bydlo, toť vše. Neváží si toho, co má a chce nějaké vzrůšo.

Kéž bych byla na místě jeho ženy a věděla to. Sbalila bych mu beze slov věci a vykopla za dveře. Když se chce někam posunovat, tak bych mu mile ráda pomohla :P A myslím, že zrovna on bude typ, který nejpozději po měsíci přijde s prosíkem zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.2.24 10:41

Já vám nevím…
Profil udělaný včera a téma o těhotenství po čtyřicítce přes IVF. Ne, vůbec nikoho mi to nepřipomíná
:lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 10:43
@Mango_Lassi píše:
Já vám nevím…
Profil udělaný včera a téma o těhotenství po čtyřicítce přes Ivf. Ne, vůbec nikoho mi to nepřipomíná :lol: :mrgreen:

Pamatuješ nedávnou diskuzi, kde chlap přesně řešil, že se mu nechce jít do posledního IVF, že už ženu asi nemiluje, ale nechce jí vzít tu asi poslední šanci na dítě? Přijde mi, že je to stejný autor, ať už troll, tvoření článku nebo skutečný člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.2.24 10:45
@unuděná píše:
Pamatuješ nedávnou diskuzi, kde chlap přesně řešil, že se mu nechce jít do posledního IVF, že už ženu asi nemiluje, ale nechce jí vzít tu asi poslední šanci na dítě? Přijde mi, že je to stejný autor, ať už troll, tvoření článku nebo skutečný člověk…

Tuhle diskuzi si pamatuju dobře :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 10:50
@Mango_Lassi píše:
Tuhle diskuzi si pamatuju dobře :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…

Dobře ty! Já už pomalu zapomněla, že to IVF nechtěla manželka, ne on, a ty si vzpomeneš i na název :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.2.24 10:54

@unuděná tyhle okatě provokativní názvy a témata jsou jako vejce vejci, no…

• Citovat
  • Upravit
12625
29.2.24 11:12
@Nebozez píše:
Asi bych potřeboval trošku posunout…
Jsem s manželkou celkem 10 let (4 roky manželé). Oba máme náročnou práci a nedostatek reálných problémů, takže si vytváříme ty vztahové. :roll:
Těhotenství se nám dlouho nevedlo a postupně jsme se odcizovali. Až teď (po x-tém cyklu ivf) se zadařilo a…já si uvědomil, že už v tom vztahu nechci být.
A vlastně se vůbec nechápu- žena je krásná, chytrá, je skutečně skvělá. Jen jsem přestal cítit postupně oporu a zájem.
Zkusili jsme poradnu, celkem to k ničemu nebylo a já mám pocit, že už se nikam neposouváme. A vím, že to nějak budu muset rozetnout. :(
Jenže- kdy? Chci jí ublížit co nejméně, mám ji vlastně pořád docela rád a chci jí maximálně pomoct i po rozvodu (a o dítě se starat),ale asi bych potřeboval slyšet od někoho, kdo tím už prošel, jak to udělat s co nejmenšími škodami - říct to naráz nebo postupně? Snažit se co nejvíc pomáhat nebo se naopak na nějaký čas co nejvíc odstřihnout?

Tohle je tezke a asi i zakladatele chapu. Zeny co nemohou mit prirozene dite casto zijou jen " tim" a partnersky zivot odsouvaji, neresi. Chlapi to pomerne casto nedaji..Tady se zadarilo. Chapu dilema toho chlapa rici te zenske, at do toho posledniho pokusu nejdou, protoze uz s ni bechce byt. Radeji to riskne, ze to nevyjde a on zdrhne pak. Asi bych pockala az bude ditko o neco szarsi tak 6.let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
29.2.24 11:19
@Afrikana píše:
@Nebozez Manzelku by bylo nejlepsi opustit v momente, kdy na ni prepises byt/barak, auto a nechas ji primerenou financni castku, treba ctvrt milionu, a odejdes s igelitkou. Kdyz uz odejdes, tak at ta zenska aspon nema nervy, jak to dite uzivi a kde bude bydlet.

Pěkně! To si myslím, že by to i vyhrála a žila spokojeněji, než by si dovedla představit, přeci jen, komu se dnes odpadky samy vynesou a ještě k tomu dopřejí nějaký bonus. :D Chudák ženská, když mi známá popisovala, co jí umělý stálo naprosto všeho včetně všeho, tak mazec. A to ona má fakt dobrýho manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
29.2.24 11:50

To je opravdu tak jednoduchý opustit svou ženu a dítě, jen kvůli pocitu odcizení? Krásnou, chytrou, s hezkým chováním…co si prošla nekonečnými pokusy o IVF určitě ne jen kvůli sobě?
Chápu, že lidi se můžou dostat do vážných problémů, kdy volí menší zlo, ale ty nepíšeš vůbec nic, co by takové rozhodnutí trochu vysvětlilo, natož ospravedlnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
29.2.24 13:03
@inkakřivák píše:
@unuděná Já mluvím o IQ, ne EQ. Vysoké IQ by mu zabránilo toto napsat sem, na mateřské fórum, protože by naprosto logicky musel vyvodit, že zde dostane jen sodu, nic víc.

Právě že ne, tím, že nemá moc EQ, tak mu na tom nepřijde zase až tak nic divného, protože vidí jen sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí