Kdy opustit těhotnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6624
28.2.24 23:23
@Nebozez píše:
Jaj, to by mi bylo hej, kdybych věděl, co cítí :D Chová se hezky, jako vždy, tohle není a nebyl problém

Co jste v té poradně řešili, když nevíš co cítí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.2.24 00:36

Nech to ted byt, ber to jako projekt v praci, a cca za rok to cele prehodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2952
29.2.24 01:46

A proč se proč je třeba se furt někam posouvat?
Nauč se užívat a ocenit v životě to pěkný a neměj potřebu si furt vytvářet nějaký zbytečný problémy a dramata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
29.2.24 02:57

@Nebozez

@Nebozez píše:
Jaj, to by mi bylo hej, kdybych věděl, co cítí :D Chová se hezky, jako vždy, tohle není a nebyl problém
:think: 8o :? :,(

Vydržela  bych alespoň do prvních narozenin dítěte. Věnovala bych se teď manželce a dítěti co nejvíce.

Co máš tedy v plánu? Kam se chceš posouvat? K o 20 let mladší ženě, nebo kam?
Já to nechápu. Jaké máte problémy?

Možná tě otcovství pohltí a projekt dopřát vlastnímu dítěti bezstarostné dětství v úplné rodině a vidět dítě i manželku spokojenou tě bude  naplňovat radostí a štěstím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40398
29.2.24 07:46
@Nebozez píše:
Jak byste si tu snahu představovala? Poradna byla, kněz byl, psycholog i sólově byl. Nefungovalo, prostě nejsme už nadále vztahově funkční jako partneři.
Ještě kartářku bychom mohli zkusit…

Myslím, že máš krizi středního věku.
Manželce je 42, Tobě nejspíš táhne na padesát?

Nic neobvyklého, akorát že málokterý padesátník si po razantní změně života pomůže.

Co bys chtěl?
Bydlet někde jinde sám, najít jinou ženu, změnit práci?
Zkusila bych nad tím popřemýšlet.

Ted nedělej žádné mimořádné kroky, počkej, až se dítě narodí.
Je možné, že Tě mimino pohltí a život dostane nějaký smysl.
Představ si, že kdybys ted odešel, manželka by si našla někoho jiného a ten chlap by vychovával Tvoje dítě, děcko by ho třeba mohlo mít i raději.
To by Ti nevadilo?

A na Tebe v tomhle věku už zbývají ženy s většíma dětma, tyhle Tě většinou nebudou chtít domů napořád, nebo už mají vnuky, tam budeš až na několikátém místě, nebo psy a kočky.
Mladé Tě moc chtít nebudou, kdyby náhodou, bude to energeticky náročné a nebude to nadlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
29.2.24 07:49

Tak rozhodne to vytahni až žena porodí, jinak dopadne jak já nebo ta od bouřka která musela brát antidepresiva díky předem za ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
29.2.24 07:56

Pockala bych minimálně než se miminko narodí a než to všechno s nim žena bude zvládat. Ideálně aspoň do 3 let aby nebyla úplně sama na tak malé dite. V těhotenství to by pro ni byl šílený šok a po porodu kdy s ni budou mávat hormony taky. Tak ať má šanci to všechno nějak zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 08:27

Jsem ráda, že s námi manžel vydržel první i druhé těhotenství, je skvělý taťka a manžel…ty seš dost ubožák, hormony se ženou pracují a Tobě v tu chvíli neni dost dobrá :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
29.2.24 08:37

Myslím, že problém je v tobě, ne ve vašem manželství. Ty nebudeš spokojenej a „funkční“ ani sám, protože jsi evidentně v nějaké krizi (moc práce, stres s 10lety snažení, pocit „nikdo mě nemá rád a nic nefunguje“ atd.). Velmi si rozmysli, zda ti nestojí za to na vztahu ještě máknout. Je to jen ve tvé hlavě. Píšeš, že ti vadí, že se nikam neposunujete, ale herdek, jaký větší posun než narození dítěte bys v životě chtěl??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
29.2.24 08:40
@Nebozez píše:
Asi bych potřeboval trošku posunout…
Jsem s manželkou celkem 10 let (4 roky manželé). Oba máme náročnou práci a nedostatek reálných problémů, takže si vytváříme ty vztahové. :roll:
Těhotenství se nám dlouho nevedlo a postupně jsme se odcizovali.Až teď (po x-tém cyklu ivf) se zadařilo a…já si uvědomil, že už v tom vztahu nechci být.
A vlastně se vůbec nechápu- žena je krásná, chytrá, je skutečně skvělá. Jen jsem přestal cítit postupně oporu a zájem.
Zkusili jsme poradnu, celkem to k ničemu nebylo a já mám pocit, že už se nikam neposouváme. A vím, že to nějak budu muset rozetnout. :(
Jenže- kdy? Chci jí ublížit co nejméně, mám ji vlastně pořád docela rád a chci jí maximálně pomoct i po rozvodu (a o dítě se starat),ale asi bych potřeboval slyšet od někoho, kdo tím už prošel, jak to udělat s co nejmenšími škodami - říct to naráz nebo postupně? Snažit se co nejvíc pomáhat nebo se naopak na nějaký čas co nejvíc odstřihnout?

Hm, to sis uvědomil opravdu v pravou chvíli :zed: Máš pocit, že se neposouváte? Právě že jo ne? Narodí se vám dítě, život se posune tak, že nebudeš stači valit oči. Tak nebuď srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10607
29.2.24 08:45
@Nebozez píše:
Asi bych potřeboval trošku posunout…
Jsem s manželkou celkem 10 let (4 roky manželé). Oba máme náročnou práci a nedostatek reálných problémů, takže si vytváříme ty vztahové. :roll:
Těhotenství se nám dlouho nevedlo a postupně jsme se odcizovali. Až teď (po x-tém cyklu ivf) se zadařilo a…já si uvědomil, že už v tom vztahu nechci být.
A vlastně se vůbec nechápu- žena je krásná, chytrá, je skutečně skvělá. Jen jsem přestal cítit postupně oporu a zájem.
Zkusili jsme poradnu, celkem to k ničemu nebylo a já mám pocit, že už se nikam neposouváme. A vím, že to nějak budu muset rozetnout. :(
Jenže- kdy? Chci jí ublížit co nejméně, mám ji vlastně pořád docela rád a chci jí maximálně pomoct i po rozvodu (a o dítě se starat),ale asi bych potřeboval slyšet od někoho, kdo tím už prošel, jak to udělat s co nejmenšími škodami - říct to naráz nebo postupně? Snažit se co nejvíc pomáhat nebo se naopak na nějaký čas co nejvíc odstřihnout?

Já bych tě posunula.
S rozběhem bych tě kopla někam a byl bys posunutej raz dva. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
29.2.24 08:48
@Mamatri111 píše:
Myslím, že v historii jsou zdokumentovat i případy můžu, co kojili

Jo, a družstevníci v SSSR rozdojili kozla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
29.2.24 08:53

Tohle musí být pokus rozpoutat bouřlivou diskuzi. Protože snad neexistuje chlap takhle blbej - teda můžou bejt dementi, o tom žádná, ale aby svou dementnost takto představil na mateřském fóru? To by musel mít IQ limitně se blížící nule. Což je poněkud v rozporu s tím, že je úspěšný v zaměstnání. Ale beru, pokus je dobrej, tohle tu ještě nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.2.24 08:55

@inkakřivák Mimo téma, ale divila by ses, jak často mají lidé na vysokých postech nízké EQ… Znám týpka, co dělal pro Google svého času za 450k/měsíčně, byl velmi úspěšný. Ale k žití to nebylo. Kam se hrabe Sheldon z TBBT :zed: K uzoufání pitomej chlap v běžných životních situacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
29.2.24 08:58

@unuděná Já mluvím o IQ, ne EQ. Vysoké IQ by mu zabránilo toto napsat sem, na mateřské fórum, protože by naprosto logicky musel vyvodit, že zde dostane jen sodu, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí