Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AjulaMamula Tak běž spinkat, ať to zaspíš a ničeho se neboj!! Budu na tebe myslet!
A zítra tě budou i operovat nebo jak dlouho tam budeš?
@Kajule21 tak už sem na pokoji na řadu jdu v 10.30 umřu hlady ![]()
@Kajule21 hele doufám že sis neodkrvila úplné prsty jak moc si mi je držela. Proto ze si je musela držet fakt fest. Vejcovod je naprosto ukázkový takže zůstal tam kde měl a Ted proste pojedeme bomby pecky ???????????????????? říkala dr ze našli malinkého ložisko endometriozy ale fakt malinkého takže to určit Mít vliv nebude.
Děkuji za podporu!!! P. s. První moje otázka na dosavadním pokoji sestři kolik je hodin, a mam dren?
![]()
@AjulaMamula Umřeš hlady? Já nejedla přesně 48hodin - pak už ti to ani nepřijde a hlad tě přejde! ![]()
No tak to jsem ráda, že to všechno dobře dopadlo a jsi OK - neříkala jsem to?
A kolik teda bylo hodin a jak to bylo s tím drenem?
Do kdy budeš v nemocnici?
@Kajule21 na sal jsem sla po pul 11,na sale si pamatuju za 5min11 a bylo za5min 12 a dren nemaaam
byla sem ve sprse a jedla. Kdyby bylo na me sla bych domu hned nic mi neni jen tlak pod klicni kosti a pupek stipe. Tak doufam ze zitra
![]()
@AjulaMamula Tak to jsi na tom dobře a jsem za diváka, proč to u mě tak trvalo, ale i tak se to dalo a bylo to tam celkem fajn
Třeba tě už zítra pustí ![]()
@Kajule21
tak cekam, na papiry a, domu jeste se musim setrit a zkouset muzem od pristi mrchy ale uz se tesim
mam jeste trochu tlaky pod klicni kosti ale uz uplne malo
a lezet muzu i doma ![]()
@AjulaMamula Pesně tak - jen mě to v té nemocnici víc motivovalo k odpočinku - doms „jenom“ dám prát pračku, pak ji „jenom“ povesím, „jenom“ utřu prach a večer jsem unavená jak pes…Ale je fakt, že se snažím šetřit - dneska jsem od rána na gauči a slezuj z něj až zítra
Ten tlak pod klíční kostí je nepříjemný a mně navíc dost po narkóze škrábalo v krku…
Kdy máš kontrolu a vytahování stehů? Mně dneska appka upozornila, že bych to měla za 3 dny dostat, tak jen doufám, že se poprvé v životě splete a dostanu to o hodně později, protože tuším, že to bude pěkný masakr
![]()
@Kajule21 tak meco chlap nedovolí nic. Lezim u tv.
srehy odedneska za 7-10dnu.. jinak mam tyden po mrse takze se to hodi snad do kupy za ty 3tydny..
@AjulaMamula Mně taky říkali, že až tak za 3 týdny můžeme začít se snažením. Kdyžtak se nadopuju práškama, když budu mít mrchu a nějak to dopadne
Já taky nic nedělám a o všechno se stará chlap
A budeš marodit?
@Kajule21 ano jelikož jsem prodavacka a tahame fakt tezke veci nekdy tak zatím budu do vytazeni stehu ns pn a, pak bych to chtela natáhnout do konce mesice ptz od 1/4nastupuji na jine oddeleni tak se mi nechce vracet na par dni
@AjulaMamula Tak to máš v pohodě a dostaneš určitě i nemocenskou, takže proč si to neužít a nezůstat doma a odpočívat
Budu tiše závidět
![]()
@Kajule21 nemocenskou mam od ctvrtka s doktor jeod skvely tskze mi ji uurčité natahne