Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AjulaMamula Ahooooj,no hezky pěkně
Gratuluju
My čekáme…Cca 14dní po laparo jsme se začali zase snažit a měla jsem zrovna přede ovulací
Začali jsme s mužem zobat i vitamíny a 21.nebo 22.4.bych to měla NEdostat, tak uvidíme
Každopádně by to byl krásný dárek k mým narozeninám a chlapovému svátku tento měsíc
Jak dlouho jsi po laparu?
@AjulaMamula No to si děláš srandu?
3týdny po laparo a máš pozitivní tt?
Tak to je nádhera
No, tak uvidíme, co u nás
A tvůj chlap byl i na spermiu?
@AjulaMamula Urcite!
Ja to tak taky mela… Zacatkem prosince na laparo a v lednu pozitivni test! ![]()
@Budrum Ty si ze mě taky děláš srandu?
Holky já úplně hledím
Takový fofr jsem teda nečekala
Já raději nebudu počítat, že u mě by to bylo tak hned první měsíc, i když by to bylo krásné… ![]()
@Kajule21 zatim nijak dr me akorat objednal
za 14dnu jinak bych mela byt 4+2
a jestli myslis spermio.. tak..
mam doma maleho byka ![]()
@AjulaMamula No hezky pěkně…Tak já doma býka nemám, ale je to naštěstí jakž takž v poho a zobeme vitamíny ![]()
@Kajule21 no celkove 138milionu v 1ml, 5,4ml a pres 70% zdravych spravne pohyblivych
i dr rikal ze tak pekny spermio dlouho nevidel
a rikal ze uu je jasne proc se nedari bo si tak spermosi plavou plavou a najednou kua to bylo vajcko
presne tak to dr rikal ![]()
@AjulaMamula
No, můj má 460mil.,ale nevím, jestli v 1ml nebo celkově
Můj má 30% dobrých, 30% línějších a 30% na ho*no. Bere Reproman a já jsem si koupila Femibion 1, takže si tak spolu zobeme
No já hledím, jak se Vám oběma krásně napoprvé zadařilo
Mně dneska lehce zabolel podbřišek jako před MS, ale tu mám mít až příští týden, tak snad to neznačí dřívější MS ještě třeba skrz tu laparo, i když hned po ní jsem to dostala na den přesně, tak snad se to nějak nerozhodilo ![]()