Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tyjo, jsem na Vas holky uvedava. Jestli jen hormonalni porucha nebo budou dalsi miminka ![]()
@MIBART je možné, ze byla ovu později
těžko říct. Nicméně mě vždycky bolí prsa před ms, teď ani ťuk. Ale s nějakým tehu nepocitam tento měsíc, hold to bude buď překvapeni a nebo se budeme snažit dal.
@Domička píše:
@MIBART je možné, ze byla ovu pozdějitěžko říct. Nicméně mě vždycky bolí prsa před ms, teď ani ťuk. Ale s nějakým tehu nepocitam tento měsíc, hold to bude buď překvapeni a nebo se budeme snažit dal.
Spravny pristup
jednou se zadari <3
@janka23 tak tak, hrotit to nebudu
, až to přijde, tak to přijde. Psychika je mocná, takže se tím snažím nezaobírat.
Jinak děvčata, ještě jedna věc
… dělala jsem si test, ale tak před týdnem, jelikož mě týden bolelo a popichovalo v podbřišku. Byl to tt z teta drogerie. Zdálo se mi, že tam něco vidím v limitu, ale čekala jsem až test úplně zachne. Po uschnutí se na tt vyloupla druhá čárka. Do růžova, stejně široká jako kontrolní. Ten test jsem dělala odpoledne, měl takovýho barviva, že jsem koukala jako blázen. Za dva dny z raní moči nic. Pak mamatest možná duch, ale spíš do šediva, takže nepočítám a druhý test z krabičky negativní - takže jsem ten první vzteky vyhodila do koše a dělala jsem až dnes ráno a taky nic. Takže už to vůůůbec neřešim a čekám, zda ms dorazí nebo ne. Nicméně vždy mě bolí prsa a mám obličej samej beďar a teď nic. Takže jsem regiznovaná a další test už si 100% nekoupim, pokud se teda ms nedostaví do příštího pátka.
Tak uvidíš, já jsem na to taky sama zvědavá až priletime… Jak to všechno dopadne ale říkám si co se má stát stane se