Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 nevím, kdy přesně ovu byla. Neměřím ani teplotu a ani nedělám ovulační testy. Takže tuším, kdy mohla být orientačně, podle ms kalendáře, který mám v mobilu. S ukazováním termínu ms problém neměl, to bylo většinou přesné, ale termín ovu mu teda nevěřím. On to spočítá do půlky cyklu, ale těžko říct, jestli je zrovna v mém případě ovu opravdu v půlce cyklu nebo jinak - co tělo to originál…
@Anonymní píše:
Holky vidíte něco?🙄 (2 týdny vynechání)
Já asi nic
, ale to, že je já nevidím nic na fotce neznamená, že na živo tam něco není. Co tam vidíš ty? Ducha nebo nic?
@Domička píše:
Já asi nic, ale to, že je já nevidím nic na fotce neznamená, že na živo tam něco není. Co tam vidíš ty? Ducha nebo nic?
Tohle je 2 test co zkouším. 1. Jsem zkoušela 5 dni po vynechání a tam jsem si nebyla jistá, ale MS se stále nedostavila a tenhle jsem dělala z ranní moci a taky spíše nic. ![]()
@MIBART tak to ještě dlouho budeš
, jsem v práci do 17hodin. A dřív se do lekárny nedostanu
, ale až ho udělám, tak hned napíšu ![]()
@Anonymní píše:
Tohle je 2 test co zkouším. 1. Jsem zkoušela 5 dni po vynechání a tam jsem si nebyla jistá, ale MS se stále nedostavila a tenhle jsem dělala z ranní moci a taky spíše nic.
Tak mě napadá jedině na gyndu a ať se pošle na krev. Někomu se HCG do moči uvolňuje pomalu. Na jedné diskuzi jsem četla, že paní měla negativní tt, ale v krvni kolem 200jednotek.
V nejhorším ti dá vyvolávačku, aby se ms dostavila.
@Domička píše:
Tak mě napadá jedině na gyndu a ať se pošle na krev. Někomu se HCG do moči uvolňuje pomalu. Na jedné diskuzi jsem četla, že paní měla negativní tt, ale v krvni kolem 200jednotek.
V nejhorším ti dá vyvolávačku, aby se ms dostavila.
Já si myslím, že by mi alespoň toho ducha ten test musel ukázat. V květnu jsem měla jediný sex a to 3.5., což si myslím, že by se mi to ukázat muselo😏 dekuju za radu
@Anonymní píše:
Já si myslím, že by mi alespoň toho ducha ten test musel ukázat. V květnu jsem měla jediný sex a to 3.5., což si myslím, že by se mi to ukázat muselo😏 dekuju za radu
aha, tak to by asi něco vidět mělo být, no ale uvidíš. Ať ti to dobře dopadne ![]()
@Domička Já se jen ptám jestli to náhodou nevíš..já třeba OVU na sobě poznám a nedělám žádné testy nic
@Kajka9 jako někdy tuším, jestli zrovna je nebo není, ale jistá si tím nejsem.
Ahoj holky, tak jsem tu zase a zase mám zpoždění, tentokrát už týden, test jsem si poprvé dělala až dnes a co myslíte je tam malý duch nebo vidím duchy? ![]()