Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik to mi povídej…
po prvé jsem měla biochemický..7 den jsem strašně krvácela, pak začly být testy pozitivní, ale jen slabě a čárka nesílila. Teď ale nekrvácím. Jen se mi 10 den na blastocystu zdalo pozdě… ![]()
@leenu těžko říct. Mohlo se zahnízdit později, hcg může růst pomaleji. Kamarádka měla hcg pod 100 a je úspěšně těhotná. Případy jsou různý
Já dokud nevidím dálnice tak nevěřím ničemu. Jsem už vycvicena. Držím pěsti aby silil
@Tofik tak to ja mam taky vzdycky vecer poradny brisko…ale to je i tim, ze tam mam dve
9.zari jdeme na screening…tak se tesime
A jak ses na tom ty?
@Mladinka Ty máš dvě?? Ty bláho. No já pupek mám, aspoň si to myslím, ale dneska mi dr. říkala, že to na mně není vidět. Ale to bylo ráno. S přibývajícími hodinami je to větší a větší
Dneska mi vůbec není blbě, až mě to znepokojuje. V úterý jdu k dr. na část screeningu, začínám být nervní ![]()
@kratjana píše:
Holky hcg 14. Den necelých 1000 a dnes 16.den 2192
Tý brďo, tobě to vyšlo! Obrovská gratulace ![]()
@janinat že? Jeden by nevěřil
jen jsem marod. Mám Desnou rýmu a z toho mě bolí hlava. Hroznyyyyy
@kratjana píše:
@janinat že? Jeden by nevěřiljen jsem marod. Mám Desnou rýmu a z toho mě bolí hlava. Hroznyyyyy
Prosím tě, vždyť ty ani nic nehlásíš a pak si sem přijdeš, že jsi těhotná
Jak k tomu došlo? ![]()
@janinat píše:
Prosím tě, vždyť ty ani nic nehlásíš a pak si sem přijdeš, že jsi těhotnáJak k tomu došlo?
@kratjana no pěkná práce
Já teď budu mít hafo otázek na tebe, jo?
Měla jsi PGS nebo ses rozhodla, že to bude holčička a basta?
A kolikátý KET, vím, žes jich měla více…a neříkali, zda nepomohl ten scratching? Proč ti navrhli ten výškrab? Kolik jsi brala estrofemu? Kdy sis píchala pregnyl a kolik jednotek? Měla jsi vždy KET s estrofemem nebo i nativní?
To je asi vše…děkuji ![]()
@janinat ano měla jsem pgs proyo vím že to je ONA
Byl to 6.ket. Všechny kromě prvního byly stimulovaný. Ve všech krom prvního jsem.mela slabé pozitivní testy a ten šestý Teda dálnice. Těžko říct zda to bylo scratchingem. Je to dost mozny. Dali mi i intralipid. To je na posílení imunity. Už nevěděli co se mnou tak doktorku napadl scratching. Že je to nová metoda. Sto yo 1000. Pregnyl jsem neměla protože je to stimulovaný ket. Ten se píchá když je ovulace aby to vyvolalo prasknutí folikulu, tím vzniká ovulace. Dělají to proto aby se vědělo kdy přesně proběhne. Já ji nemám.. Pofle mě je to i dost o náhodě. V červenci jsem také pila trezalku a rozrazil. Ani nevím proč. Řekl mi léčitel že to mám pít a že budu v srpnu těhotná. Kdoví co. z toho pomohlo, jsem vděčná že to vyslo a doufám že to dotahneme do zdarneho konce ![]()
@kratjana strašně moc gratuluji
opatruj se, já mám před sebou ještě necelé dva měsíce, ale jsem už hotová z těch veder je to fakt mazec…dávejte na se pozor
@lucius166 ahoj děkuji
to uteklo jak voda. Nedávno jsi ukazovala dálnice
ve ct jdu na kontrolu. Bude to 22.den od zavedení. Chtěla bych už srdicko ať jsem víc v klidu. Jsem nervozni. Bojím se že při mé smůle to nedopadne
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.