KET a pocity do testování

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
23.11.19 13:58

@Kamika95 ještě je brzo počkej. Moje švagrová neměla ani po 14dnech nic na testu až z krve ji řekli že je těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.11.19 08:10

@Lussy4988 tak to jsem ráda nakonec manžel objevil mini ducha přesně jak máš ty na obrázku u 9. Dne tak teď budu doufat že se mi ukáže v úterý už líp a bude silit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
24.11.19 10:31

@Kamika95 drzim palce, ja jsem cekala dvojcata a i tak jsem mela pzitivni test az 12 den. Kdyby bylo jenom jedno tak buhvi kdy az bych se pozitivniho testu dockala.
@Lussy4988 gratuluji k holcicce :hug: ja mam taky jednu a k tomu i chlapecka. Tento rok budou Vanoce zase o neco veselejsi nez loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.19 18:01
@amitrama píše:
@Kamika95 drzim palce, ja jsem cekala dvojcata a i tak jsem mela pzitivni test az 12 den. Kdyby bylo jenom jedno tak buhvi kdy az bych se pozitivniho testu dockala.
@Lussy4988 gratuluji k holcicce :hug: ja mam taky jednu a k tomu i chlapecka. Tento rok budou Vanoce zase o neco veselejsi nez loni.

Také gratuluji. Čekala jsem s přítelem přes deset let. Je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.11.19 18:04

@Kamika95 držím palce. Hlavně musíš být v klidu a nestresovat se. To je hodně důležité. Ja u 3ivf jsem se na všechno vykašlala a užívala jsem jsi pohodu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
26.11.19 07:28

Dekuju holky za podporu zajdu na krev a na ten druhý uvidím co se z toho vyklube 😊. Kdyby náhodou tak půjdu znova hned v prosinci a pak přísahám že se ne otestuju a vykašlu se na všechno. Jen jsem teď na PN po odběru a teď už jsem chtěla jít do práce tak neví jestli jít nebo ještě zůstat doma na ten druhý pokus moje práce není fyzicky náročná ale psychicky ano až moc. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
26.11.19 07:51

@Kamika95 kašli na to zůstaň doma. Opravdu jsi užívej domácí pohody a žádný stres. Já u druhého pokusu otěhotněla ale po 2 týdnech jsem o to přišla l. Jsem se pohádala s přítelem. A proto jsem se na vše u třetího vykašlala a povedlo se. Dr. Mi říkala jakmile jsi ve stresu děloha se stahuje a vyloučí embryo. Hlavně klid. Nic nepodceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 09:45

@Kamika95 jestli máš možnost zůstat doma, tak doma zůstaň. Já měla problém, že mě po každém negativním testu automaticky ukončovali neschopenku. Chápu to, ale mám práci, kdy se prostě nedá úplně jednoduše vrátit do práce ze dne na den a za 3-4 týdny znovu odejít. To by se se mnou šéf hodně brzo rozloučil. Takže já byla celou dobu fakt ve stresu. A první KET nevyšel a druhý byl biochemické… Teď čekám, kdy půjdeme do dalšího IVF… :(
Držím ti pěst, aby tam to miminko bylo a ty už nemusela řešit, jestli a kdy se vrátíš do práce.. ;)

• Citovat
  • Upravit
36
26.11.19 10:52

Dekuju moc holky uvidím zítra zajedu na krev a někdy ke konci týdne k obvodní tak snad mě ještě nechá doma. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
30.11.19 20:34

@Kamika95 tak jak už jsi se neozvala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.12.19 22:05

Ahojky měla jsem toho moc, a bohužel to nevyšlo v pátek jsem byla na krvi a bylo to negativní. Tak jdeme do druhého pokusu zítra si budu volat do car jestli můžu podstoupit ket ještě v prosinci. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.12.19 18:54

Aha tak to je mi lito. Držím palce a to na dalším pokusu vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.