Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amitrama 11. jdu na kontrolu a všechno info mi doktor řekne a když uslyší srdíčko tak i průkazku dostanu
Ahojky, ma nekdo nyni zavedene nejako embrio? Ja jsem 6. Den po ket a zatim jako by tlak jednom bode v pravo.
Dievcata, tak u mna to nedopadlo dobre. Tehotna som sice bola, potvrdene aj lekarom, mam fotku zo sona, taka mala bublinka, a vsak ta bublinka sa rozhodla ze prestane rast. Zastavila sa, pritomny hematom. Este dokonca stale krvacam. Takze z krasneho vianocneho zazraku sa stalo povianocne vytriezvenie. A nic s tym nespravim. 1×IVF, 2×KET. A nic. Manzel uz nechce riesit, chce skusat uz len prirodzene. Ale kedze sa mi tvoria protilatky proti jeho spermiam… Verit zase na dalsi zazrak???? Vyslo to snad niekomu i takymto sposobom?
@Tina69 tak to mě mrzí. Příroda je nepředvídatelná. A máš ještě něco zmrazené?
Určitě nezoufej, hoď se do klidu. Zkuste si s manželem naplánovat pěkný víkend na horách. I chlapi to prožívají silně. Vyčistí Vám to hlavu. To že teď se dalšímu pokusu brání neznamená, že nezmění názor. Genetiku už máte? Pokud ne, zkuste to.
Já bych flintu do žita nehazela. Otěhotnět umíš, akorat asi čekáš na to spravne embryko. Nechci to zlehčovat, ale stále 3 pokusy není až tak moc, aby to bylo ztracené.
Nezoufej zázraky se dějí pořád ![]()
@amitrama dakujem za pozitívne slová. Zamrznuté už nemáme ani jedno. Už by sme museli odznova…
Ahoj holky, jsem 5. Den po ket a přemáhá mě nervozita, protože mi vůbec nic není! Ještě včera mě bolela aspoň prsa a dneska fakt nic. Je tu ještě někdo, kdo čeká? A nebo někdo úspěšný, kdo neměl příznaky? ![]()
@amitrama takže presne ako si hovorila. Začali sme s druhým cyklom IVF. Manžel nakoniec, aj keď bol úplne proti mi sám povedal že by sme tomu ešte mohli dať šancu. Za ten čas mám už za sebou genetiku, ktorá je ok, odobrali mi vajcovod a teraz už stimulujem. Bud alebo. Už ma nikto nenahovorí na žiadne vyšetrenie alebo operáciu. Nechávam tomu poslednú šancu.
Ale ty už sa musiš poriadne gulatiť, že???
@Tina69 tak to je moc dobrá zpráva. Držím palce ať jsou vajíčka dobré a povede se to dokonce!!! A proč ti vzali vejcovod
? Noo já bych už melu z posledního, 33tt a do toho horka, ještě že se ochladilo. I když normálně nejsem žádná obryně, oba prďoši jsou i podle tabulek lehký nadprůměr tak vůbec nevím jak to zvládnu do 38tt.
@ove Ahoj
já čekám na testování nervozita u mě stoupá 🙂 14.11. Jsem byla na KET, taky nemám žádné pocity, žádná únava, tlačení, píchání přesně jak jsi psala ty vůbec nic. Pořád se uklidňuju tím že každá žena může reagovat různě hlavně nekrvacet. Snad nám to dopadne dobře ![]()
@Kamika95 držím palečky ja jsi dělala test po 9dnes a už jsem tam mela slabou dálnici. Dnes už tu mam 3 měsíční dceru. Držím palečky a přeji hodně štěstí.
@Lussy4988
Tak to jsem moc ráda.
malička ať ti dělá jenom radost 🙂
@Lussy4988 děkuju moc já budu testovat v sobotu to budu 10. Den. Tak doufám že se mi něco ukáže 🙂
Tak dnes jsem 9. Den a na testu pusto prázdno počkám ještě do toho 12. Dne ale moc tomu nevěřím 😟
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.