Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klchudik chápu nazory ostatních že by šly hned, ale za sebe můžu říct, že jednak my jsme se dohodli jít na další až na podzim, přes léto jsme hodně vytížení v práci a je to pro nás časově náročné takto dojíždět do car a jednak je podle mne lepší se i vyklidit po tom neúspěchu. Ale já beru progesteron i preventivně kdyby se náhodou zadařilo už hodně let bez pauzy, takže mám léky neustále
no rozhodnutí je na tobě
@Chodži ja jsem byla v úterý a tady je můj test dnes
I na dvou rozdílných testech, když říkáte že mama testy mají víc barviva, je vidět podle mne posun.
@PiperW to vypada paradne
ale taky nemas dalnice
ja jsem furt nervozni z toho ze je to takovy silici duch a ne poradne carky ![]()
@Klchudik jaaaa neviiim no, je to tezky ti radit. Myslim ze co jsi odepisovala tak se vic klanis k tomu to oddalit, ja bych ti rekla ze z meho pohledu já bych se zbláznila to nezkusit 😫 ale je to hrozny to rozhodovani
ja jsem takova ze radsi vzdy chci vedet hned na cem jsem, takze radsi zklamani, pak si poplakat, a vyresit co dal
@PiperW myslím že Ti to sílí úplně stejně jako mě, když jsem čekala dceru.. máš to tak akorát.. není to žádný duch, ale už čárka.. Prostě jsou ženy, kterým se to HCG hůře promítá do moči, konzultovala jsem to i s lékařem - já měla 10. den taky takovou a to jsem v krvi měla už tak 250-300j ![]()
@Beliver taky jsem to v prvním těhotenství měla dost podobné, proto jsem tak pozitivní, věřím, že to vyjde
vím, ze spousty ženských mají dálnice už v tuto dobu, no já to tak prostě nemivam, v neděli už by mohla být pomalu stejná jako ta první si myslím
Ja asi dokud nebudu mit krev tak budu nervozni jak pes
Ani di to poradne nepripoustim ze to opravdu dopadlo
@PiperW kdy mas jit na krev?
@Chodži nemám termín, v úterý budou volat a budou chtít znát výsledky testu. Pak mne objednaji. Takže někdy během příštího týdne. Ale nepamatuju si že by mi dělali test z krve, tuším, že mne jen gynekologický vyšetřili a dali mi fotku z ultrazvuku🤷ale třeba si to jen nepamatuju
@PiperW ahaaa u nas se chodi automaticky, hned na ketu te uz objednaji a pak po krvi objednaji na ultrazvuk
a citis se jak? Mas nejake priznaky?
@Chodži těžko říct, u prvního těhotenství jsem necítila vůbec nic. Teď jsem cítila po dvou dnech nidaci, škubání v podbřišku asi jak se rozpíná děloha, trošku křeče, jinak drobné napinky, bolest hlavy, únavu, slabost, začal mi průjem ikdyz normálně mám se záchodem problém. ale všechno to muze být i příznak nemoci nebo. Čehokoli, však to znáš určitě taky. Co ty? Něco cítíš?
@Klchudik píše: Více
To iste som si hovorila aj ja ze si uzijem molo kolobezku leto… A nevieš sa rozhodnúť z racionálneho hľadiska? Nekončí ti rodicak? Aby si stihla nadviazať RD s druhym dietatom?
@PiperW ja prsa, obcas je mi soufl 😀 😀 a do toho me boli zada jako bederka jako u porodu ale samozrejme v mensi mire ale muze to byt utrogestanem ze jo 😂
@Zuzana_ana RD mi končí v květnu, ale to neřeším…už teď chodím denně na brigádu, která mi po RD přejde na trvalý poměr 🙂…takže z hlediska práce to neřeším 🙂
Vypadá to, že se rozhodnu v to, že to teď zkusím ještě jednou a případně až potom třeba v srpnu s odstupem času.
@Chodži no bedra a krize ale ty strašně no 😄u porodu jsem to nezažila, nic mne nebolelo ale teď hned od začátku no ![]()
@Beliver dnes tuším, že jsi říkala, že jdeš na KET, tak držím palce 🍀