KET duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
18.4.22 15:01
@Mersi123 píše:
@veronelka20 no mě ho navrhovala ze to nevytéká tolik co utrogestan, ale tady z reakci to nevypadá na moc velký rozdíl. A jak často se ten zavádí? Resp.na jak dlouho to balení vydrží? Protože jesli krabicka utrogestanu mě vyjde na 50-60kc a amelgen na 800kc a vytéká to stejně, tak radši vemu ten utrous ze :D

Zavadela jsem 1 ks rano a vecer, no financne to asi vyjde o neco draz, uz si nepamatuju teda, kolik jich tam bylo, jsou to takovy vylozene cipky, ne kulicky jak utrogestan. Taky mi prislo, ze teda vyteka vic a navic ta konzistence… no proste ten utrous mi je tak nejak prijemnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 15:10
@briel píše:
A vsechny v prirozenem cyklu? Ja mam ted podruhe stimulovany. Prvni byl v nativu, z toho vubec nic, jakoby se ani nic nestalo. Pak obmesic v stimulovanem cyklu, tam uz jsem mela i nejake ty priznaky, a slabou carku, ktera vymizela, takze pokrok. To bylo minuly cyklus, tak jsem jeste do tretice sla do stimulovaneho. My mame taky vsechno otestovane a kdyby to ted nevyslo tak pry ERA test, to je asi to o cem pises taky. Tomu ja moc neverim, protoze je ta metoda rozporuplna, ale co kdyby.. snad to nebudeme muset resit!

Prave, mam to stejne, priprava stejna jak na KET, navic ta cena a smysl je dost diskutabilni, takze taky bych se tomu rada vyhnula… Je videt, ze strategie je dana CAR, my chodime k jine lekarce (MUDr. Tokareva), ale postup viditelne stejny. Jinak me hur dorusta sliznice, takze ja mam transfery vzdy v rizenem cyklu, beru Estrofem a Utrogestan a picham si ted i Clexane. Predtim jsen pokazde od ctvrteho dne krvacela, ted nic, tak jsem myslela, ze se zadarilo, ale zase mi nejak vymizely vsechny priznaky, nebo jak to rict, i prsa uz me boli mene, to s tim krvacenim pry nic moc neznamena, tak zacinam mit zas dojem, ze z toho nic nebude… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 16:19
@Simik1987 píše:
@veronelka20 dekujeme :) uvidime, jak to dopadne, zatim vcera a dnes takto testy.

Tak to vypada nadejne na 7dp5dt. A geneticky to embryo je tve kamaradky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
18.4.22 16:21

@Simik1987

Ahojky

Chtěla jsem se zeptat k jakému lékaři chodíš a jaké bereš léky?

A jaké embryo ti zavedli jako myslím čí byli vajíčka a spermiogram vůbec si tohle nedovedu představit..

Mě bude čekat buď v květnu nebo červnu už 2.KET z 3.IVF :zed:

20.4. jedu do Zlína na kontrolu jak to vypadá po kyretáži měla jsem polyp ze stimulace proto jsem musela to 1 jediné embryo nechat zamrazit kvůli tomu polypu :,( Měl být embryotransfer, ale bohužel díky polypu nic :zed:

Držím moc palecky!! :* :srdce: :kytka:

Příspěvek upraven 18.04.22 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 16:24
@veronelka20 píše:
Prave, mam to stejne, priprava stejna jak na KET, navic ta cena a smysl je dost diskutabilni, takze taky bych se tomu rada vyhnula… Je videt, ze strategie je dana CAR, my chodime k jine lekarce (MUDr. Tokareva), ale postup viditelne stejny. Jinak me hur dorusta sliznice, takze ja mam transfery vzdy v rizenem cyklu, beru Estrofem a Utrogestan a picham si ted i Clexane. Predtim jsen pokazde od ctvrteho dne krvacela, ted nic, tak jsem myslela, ze se zadarilo, ale zase mi nejak vymizely vsechny priznaky, nebo jak to rict, i prsa uz me boli mene, to s tim krvacenim pry nic moc neznamena, tak zacinam mit zas dojem, ze z toho nic nebude… :think:

No a kdy se pochlubis testem? Uz by tam mohlo neco byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.22 16:41

@veronelka20 vis co, ja jdu podle sebe, i kdyz ty priznaky jsou stejne jako na jakemkoliv letacku od vseho co ma v sobe progesteron.. ja na to uz proste jdu tak, ze testuju od 7.dne, to uz by tam mel byt aspon duch a pak kazde dva dni, jestli sili.. ono jsou to 5ti denni embrya, takze neco by tam byt melo.. a tak nebo tak nakonec jdes na krev a tam se to rozsekne.. aspon se tyden netrapim planou nadeji. Ja jsem se nerozkrvacela nikdy, vzdy to progesteron podrzi a po vysazeni to trva i tyden nez dojde ms. Kazdy to ma ale samozrejme jinak. Mas jeste neco zmrazene?
Drzim hrozne pesti at to vyjde - taky ti rekli, ze se zvysujicim poctem pokusu se zvysuje i pravdepodobnost uspesnosti KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 16:41
@DagmarStodulky píše:
No a kdy se pochlubis testem? Uz by tam mohlo neco byt.

Dnes rano zatim nic, zitra je sedmy den, tak uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 18:16
@briel píše:
@veronelka20 vis co, ja jdu podle sebe, i kdyz ty priznaky jsou stejne jako na jakemkoliv letacku od vseho co ma v sobe progesteron.. ja na to uz proste jdu tak, ze testuju od 7.dne, to uz by tam mel byt aspon duch a pak kazde dva dni, jestli sili.. ono jsou to 5ti denni embrya, takze neco by tam byt melo.. a tak nebo tak nakonec jdes na krev a tam se to rozsekne.. aspon se tyden netrapim planou nadeji. Ja jsem se nerozkrvacela nikdy, vzdy to progesteron podrzi a po vysazeni to trva i tyden nez dojde ms. Kazdy to ma ale samozrejme jinak. Mas jeste neco zmrazene?
Drzim hrozne pesti at to vyjde - taky ti rekli, ze se zvysujicim poctem pokusu se zvysuje i pravdepodobnost uspesnosti KET?

Diky, no uz bych taky rada konecne videla vysledek, je to hrozne narocne :roll: Pani doktorka rikala uz minule, ze je presvedcena, ze to vyjde, fakt objektivne neni duvod pro to, aby to neslo. Mame zamrazene jeste jedno posledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.4.22 18:57

@DagmarStodulky doufame,ze vse bude probihat jak ma :) Ano, geneticky je kamaradky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 18:59

Zatim se Mrazik stale drzi. Vesele Velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.4.22 19:34

@Slunicko2222 ahoj,vajicko je kamaradky a jejiho pritele, meli na tom i genetiku udelanou. Jake bylo kvality, to ted uz si nevzpominam, jak to rikali.
Jinak 1.KET delal dr. Chovanec
A 2.KET dr. Krupková
Chodilo se k dr. Rumpikovi, ale dlouho se cekalo na řadu ( i 3 hodiny) tak po domluve ted chodime k dr Křenkovi
Leky beru:
3× denne Estrofem, 2× Amelgen, 1× denne Anopyrin a 1× denne Duphaston
Jsou tam uzasni, super pristup.Ted posledne pani doktorka byla taky super :)

Budu drzet pesticky, at mas vse v poradku a brzy se dockas snehulacka :) Uvidis, utece to rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
18.4.22 19:35

@DagmarStodulky supeeeeer,gratulace :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.22 19:39

@veronelka20 jsem na tom dost podobne, budu na tebe myslet! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.4.22 20:35
@briel píše:
@veronelka20 jsem na tom dost podobne, budu na tebe myslet! :kytka:

Diky, take budu drzet pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
18.4.22 21:46

@veronelka20 @Simik1987 v tom případě si asi raději nechám napsat utrous :D ten navíc finančně vychází i lip, tak moc nevidim důvod to měnit :nevim: u KETu budu mít svojeho Dr, tak se domluvim s nim :) díky za zkušenosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí