KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
19.1.15 22:59

Ja myslím ze to ordinuji třeba podle hormonální ho profilu. Nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.15 23:03

@kratjana ja kdybych nemela v repromede mrazacky, tak bych tam uz nikdy nesla.. Moc jim tam neverim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.1.15 23:06

Měly já to vidím stejně jako ty!;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.15 23:11

@kratjana bohuzel je to tak.. prvni tehu jsem zacala spinit, Hromadova mi tvrdila, ze to nic neni a ja na druhy den masivni krvaceni, obrovsky hematom a na pohotovosti mi dr rekl, ze ho videt musela :zed: ale asi nechtela!! Proto jsem ted hned pri pidi ruzovem nadechu hned jela.. a nastesti se za dva dny pri lecich vstrebal.. Nevim, jde jim jen o penize :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
20.1.15 09:49

Aha… Ja mam ted 4-0-4 a pak budu mit urcite v poledne.. Predtim jsem mela 3-3-3. Nevim podle ceho ten pocet urcuji nicmene me hp nedelali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
20.1.15 10:35

Ahoj holky, jak vas tak procitam, tak uz nejak vaham nad prechodem do repromedy.

mate zkusenosti i s jinou CAR v Brně? byla jsem v unice a od tud chci prejit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.1.15 11:35
@Bella Mona píše:
Ahoj holky, jak vas tak procitam, tak uzJakd prechodem do repromedy.mate zkusenosti i s jinou CAR v Brně? byla jsem v unice a od tud chci prejit jinam.

Znama ted byla na vstupnim pohovoru do heliosu a byla strasne nadsena. Jak z prostredi tak z primare. Ze pry to tam bylo hezci a prijemnejsi jak v repromede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.1.15 11:39

Druha znama si zase Unicu nemohla vynachvalit… co clovek to naor. Ale nekolikrat jsem slysela ze repromeda je nejdrazsi :'( ja tam jsem jen diky tomu ze moje doktorka s repromedou spolupracuje a ja tim padem nemusim na kontroly do brna ale muzu codit ke sve gyndarce. Dojizcim ze znojma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.15 11:39

@Bella Mona ja kdybych si mohla vybrat, tak zkusim reprofit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
20.1.15 12:51

@kratjana doktori a sestry v unice jsou uzasni, ale neberou te tam jako jedince, vsem davaji ty stejne leky, nedelaji zadne testy, 3× se nepoveld ket a nemeli zadnej zajem udelat nejake testy…
proste jsi tam jako jedna z mnoha…

mrknu se na ten reprofit, diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.15 23:08

@Bella Mona urcite je dulezite, aby v car udelali nejake krevni vystreni.. hormonalni profil atd.. ja jsem si vyzadala vsechny vysetreni, jinak bych do zadneho pokusu nesla.., kdyz uz to tolik stoji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
20.1.15 23:17

@kelynka no právě me jen vzali krev na štítnou žlázu a přítel spg tot vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.15 23:21

@Bella Mona hmm tak to bych si vyzadala tech vysetreni vic. Delali mi hormonalni profil, imunologii, genetiku, laparoskopii, spermiogram a pohlavni choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
20.1.15 23:37

@kelynka to je ta nevedomost vůbec jsem netušila co všechno se testuje. Průchodnost vejcovodu me taky dělali, pohlavní choroby jsem mela od své praktické doktorky ale to oni nevěděli. no ted jsem už chytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.1.15 23:45

@Bella Mona a kdy se chystas na dalsi pokus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí