Ket srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
1.9.23 12:25

@maplinka
Ahoj … já dnes 8 den po a vypadá to asi nadějně, tak snad to nedopadne jako naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.9.23 12:26

@maplinka taky mám dělohu obráceně a gynekolozka mi to taky radila, ještě než jsme sli do CAR. A v CAR mě hned poslali po transferu domu a o tom, ze mám ležet na břiše ani tuk :D jen teda řekli, jestli si chci polezet, tak ze mužů, ale není to nutný, tak jsem šla :D stejně zajímavý, jak je ten přístup v každým centru jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
1.9.23 12:31

Ahoj holky, po delší odmlce se hlásím. Dnes jsem měla první UTZ (5+4 t).
Dnes hCG v krvi 23tis a na UTZ vše, jak má být.
Kontrola za 14 dní už na srdíčko. Snad se u nás nebude opakovat zamlklé těhotenství 🙏🏻 🙏🏻 jsou to nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
1.9.23 12:38

@Zuany
Super držím palce i nadále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.9.23 12:38

@Mandra56 jeee krásný test :kytka: gratuluji! A jak se cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
1.9.23 12:39

@N89
Tak to se mi nestalo.. a zavedli nakonec embryo? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.9.23 12:43

@Nickyy123 tak u nás se teda odpočívá :) ale ležet s plným močákem na břiše… nic moc teda 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.9.23 12:54

@maplinka jo ten plnej mocak byla síla. Mne teda řekli, ze mužů jít hned klidně na záchod, ale už jsem u kamosky slyšela, ze ji v jiném centru řekli, ze má půl hodky čekat. Tak jsem teda taky pockala, ale pěkná muka to vydržet a ještě ležet na břiše, to už je jinej level :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
1.9.23 13:12

@maplinka děkuji …zatím se cítím asi tak nějak normálně jen podbřišek cítím jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
1.9.23 13:35

Tak nakonec se podařilo zavést embryo, ale bolest teda šílená 🙈… Jinak neměla bych mít nijak opačně dělohu, když pokaždé to šlo normálně, tak tomu nerozumím, co tam dneska zkoušeli… Nervózní jsem začala být, až potom, co řekla, že to odloží, předtím jsem byla v pohodě 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
1.9.23 13:51

Holky myslim, ze mate jen zaklonenou dozadu delohu a tak vyjimecne to neni, take mam. Byla jsem na KET 13. Cervence, lezela jsem normalne na zadech(ne na brichu) a zadarilo se. Doktor jen spatne videl delohu na ultrazvuku(spis nevidel) a stejne to zavedl spravne, tak jak mel, sikula :mrgreen:

Pak behem tehu by se mela preklopit, no jsem zvedava :mrgreen:
Jinak drzim vsem moc palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.9.23 14:38

@N89 držím pěsti, aby byl transfer úspěšný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
1.9.23 15:09

@maplinka moc děkuji ♥️ a ty budeš testovat zítra? Já mám vždycky hrozný problem vydržet s testováním 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
649
1.9.23 15:56

@N89 ano zítra :) ale nemyslím si, že to bude pozitivní… už jsem zkoušela 4. a 6.den a samozřejmě byly ty testy bílé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
1.9.23 16:01

@maplinka tak 4. a 6. den je hodně brzy, ne? Teda aspoň myslím, já nikdy neměla dálnici tak brzy, ale na druhou stranu, já měla vždy asi biochemické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.