Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka @Regina Hero tak snad už ano, na té fotce už je mu dobře, ale vypadal hrozně, prý byl v neděli těžce dehydrovaný, no nalili do něj tolik vody, že já bych měla hlavu jak pátrací balon, k večeru si je mladej odvezl domu, ale když jsem chuďátko viděla jak jenom leží, to je hroznej pohled, to člověk zapomene na to jak mě vytáčí věčným lítáním po bytě.
A uzlíček se naučil lézt, ještě ani nesedí, ještě včera se jen odstrkoval pozpátku a dneska už kolínka pod sebe a buch na nos
a večer volala holka že si ty nožky nechá natažený a oběma najednou si jako odhopsne dopředu
tedy to je vykuk
@maminazplzne každopádně co??? sousedko???
konečně někdo rozumný od nás
@S.Ivanka každopádně mně to pobavilo. Nedávno se mne tak pozeptala sestřička v domově důchodců, kam chodím za tátou, jestli jsem malého maminka… byla jsem v pokušení říct, že mi ho mamka půjčila, abych si zkusila jaký to je vyzvednout brášku ze školky
samo myslela, že jsem babča…
@maminazplzne píše:
@S.Ivanka každopádně mně to pobavilo. Nedávno se mne tak pozeptala sestřička v domově důchodců, kam chodím za tátou, jestli jsem malého maminka… byla jsem v pokušení říct, že mi ho mamka půjčila, abych si zkusila jaký to je vyzvednout brášku ze školkysamo myslela, že jsem babča…
já zas v pondělí jela za dětma do špitálu na Lochotín a v buse nějaká babka se divila že to mimino není moje, prej jsem ještě mladá babička
no mě je jedno jestli jsem mladá babička, hlavně že to můžu vrátit když si chci vyrazit ![]()
tedy moje dcera mi dneska na to téma řekla, že jsem měla babce říct že mám doma blbou patnáctku a holt se stalo ![]()
Holky venku sluníčko a já jak lazar ležim tu s rýmičkou a asi umřu do rána
už jsem jak Ti chlapi ![]()
@S.Ivanka no, to ti nepřeju. My jsme taky uvěznění, malej má angínu a dnes nám píchli třetí penicilín, sláva, od zítra máme sirup… drž se, jestli můžeš, načerpej trošku dobré nálady tady
https://www.emimino.cz/…s-nim-67533/
![]()
@S.Ivanka píše:
Holky venku sluníčko a já jak lazar ležim tu s rýmičkou a asi umřu do ránauž jsem jak Ti chlapi
Tak ať je brzy lépe. ![]()
Tady je taky krásně - a mně zas pro změnu začíná z toho tepla migréna
![]()
Cože? Jaké rašple? Mě je 34 a rozhodně se jako stará rašple necítím ![]()
@maminazplzne ![]()
rašple: je velký ruční truhlářský pilník. Používá se k hrubšímu opracování dřeva. Je vyrobena z oceli, dlouhá 30-50 cm a na pracovní ploše má přibližně 0,5 mm vysoké ostré hroty. Může mít obdélníkový, kruhový nebo půlkruhový profil. ![]()
@PerlaMarina potom chápu, proč se necítíš jako starý velký ruční truhlářský pilník…
to dává smysl
@PerlaMarina já se momentálně jako starý velký ruční truhlářský pilník cítím… jako hodně rezavej, vyklektanej… no, ale stará dobrá kvalita a ruční zpracování ![]()
@PerlaMarina píše:
Cože? Jaké rašple? Mě je 34 a rozhodně se jako stará rašple necítím
pak jsi evidentně ve špatném klubu
![]()
Tady svítí sluníčko, my jdeme ven se psem, teda momentálně jen čekáme, až prťata posbírají do krabice to rozsypané lego… ještě, že to byla ta menší krabice, jinak by to sklízela až do večera… k rozhodnutí uklidit to pomohl jen nastartovaný vysavač ![]()