Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.7.14 23:31
@Jemys píše:
@Regina Hero My se dnes celá rodina poštěkali :mrgreen: Tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí zítra :jazyk:

haf haf haf… zítra to chce změnu, budete mňoukat nebo vrkat… nebo cukrovat jak hrdličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.7.14 23:34

@Regina Hero Nebo budem mlčet u vody jak ty ryby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
16.7.14 00:00
@Jemys píše:
@Regina Hero Nebo budem mlčet u vody jak ty ryby :mrgreen:

to je asi nejlepší nápad… :palec: to vedro přímo svádí k vodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.7.14 10:00
@Jemys píše:
Napiš adresu, pošlu Ti spoustu hraček :mrgreen:

to jako fakt?? :D hele už takhle jsem ho zblbla dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.7.14 10:01
@Regina Hero píše:
to je asi nejlepší nápad… :palec: to vedro přímo svádí k vodě…

taky bych šla k vodě, ale bojím se vzít skřítka teprve necelých 14 dní po tom jeho kolapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.7.14 10:12
@S.Ivanka píše:
to jako fakt?? :D hele už takhle jsem ho zblbla dokonale.

Hele, já třeba teď spoustu plyšáků vyhazovala :think: Nikdo je nechtěl - ani školka :nevim: Byl to mluvící vodník, čert a podobně…

• Citovat
  • Upravit
16548
16.7.14 11:17

To je škoda. Nám by se hodily do družiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.7.14 17:20
@Jemys píše:
@Sluka Ještě to není definitivní, páč nevíme, zda bude chalupa volná, ale jinak je v plánu strávit víkend 25. - 27. ve Hřensku. Pokud tam budete, budu ráda, když domluvíme setkání

Tak to se mi líbí moc - máš moje číslo? My dvě jsme se domlouvaly na té ZOO, viď? Pak já tvoje mám, a ač do 25. zapomenu, že jsme se chtěly potkat, tak pokud budu na chalupě, jedeme směr Hřensko, dlouho jsem tam nebyla. Nebo se můžeme potkat zde: http://www.kozi-farma-viska.cz/O-nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.7.14 19:01

:cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed: jsem se dnes naštvala na poště… taková koza tam snad ještě nebyla… nejdřív mi nevyjela podací lístek a prý jestli to nevadí, že mi když tak řekne to poslední podací číslo, ať si ho někam napíšu… ale ty ostatní už mi prý zjistit nemůže… tak storno a znovu… jasně jsem jí řekla, že jeden chci jako cenný balík pojištěný na 1100 Kč za 78 Kč poštovného a ty ostatní jako doporučené zásilky… no, takže samozřejmě ho dala jako balík do ruky za 103 Kč… pak se se mnou hádala, že cenný balík neexistuje a že mi ho teda pošle jako obyčejný balík… po docela nechutném dohadování ho nakonec poslala jako cenný balík za 78 Kč, ale tvrdila mi, že to poslala jako obyčejný balík s cenou 1100 Kč… a že jediný cenný balík je balík do ruky… příště si vyjedu info o cenném balíku z internetových stránek pošty a omlátím jí ho o hlavu… a jak byla naštvaná, tak s ním na tu váhu práskla tak, že odskočil a málem spadl… tím si kočena pěkně zavařila, protože já jsem na ni už napsala stížnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.7.14 19:04

@Regina Hero no a neměla na okénku ceduli že je v zácviku?? Ony totiž mají studentky povinnou praxi :D u nás jsou taky takový kozy nablblý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.7.14 19:13

@Regina Hero :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Není nic lepšího, než poučovat zaměstnance jakožto zákazník, co jeho firma vlastně nabízí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.7.14 19:17
@S.Ivanka píše:
@Regina Hero no a neměla na okénku ceduli že je v zácviku?? Ony totiž mají studentky povinnou praxi :D u nás jsou taky takový kozy nablblý

ne, neměla… v zácviku nebyla… ale i kdyby byla, tak to nic nemění na tom, že bych dobrovolně chtěla platit za balík o tři pětky víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.7.14 19:22
@Sluka píše:
@Regina Hero :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Není nic lepšího, než poučovat zaměstnance jakožto zákazník, co jeho firma vlastně nabízí :pankac:

no velmi často jsem měla dojem, že bych je mohla všechny z fleku proškolit… zejména když začaly ty jejich zákaznické karty… a hlavně, když jsem začala posílat víc balíků, co prodávám na Fleru… takže už to mám v oku, v hlavě, v malíčku… zatímco ty pracovnice za přepážkou to evidentně některé mají spíš v sedací části jejich těl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.7.14 19:39

No jo, lidi buď jejich práce zajímá, nebo je to průser :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.7.14 19:51

@Jemys Tak víkend 25.-27. padá, protože k nám přijede na víkend z nemocnice babička a bude se zkoušet, zda se už dokáže o sebe postarat.. Čili budu pomáhat mamce, aby to dobře dopadlo a babi už konečně po měsících pustili. Držte nám palce, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová